וסרט לשבת בבוקר

נירהמ1

New member
בוקר טוב ד"ר קיינס והסרט הוא../images/Emo24.gif

הכי קל שיש "הרולד ומוד". הפעם הראשונה שראיתי אותו היתה לפני 24 שנה ומאז ראיתי אותו כבר כמה פעמים. יום נעים וכל טוב לך ולקנגה. כל טוב,

נירהמ1

New member
../images/Emo163.gifתיקון ראיתי אותו לפני 27 שנה

ועשו אותו בערך שלוש שנים קודם. נראה שהסרט הוא בן שלושים (אם לא יותר).

alex

New member
טעות , ד"ר . ...

סרטו של הל אשבי עם באד קורט ורות גורדון הוא הסרט הטוב ביותר שנעשה על נושא החיים . ראיתי אותו לפני כמה חודשים בפעם המי-יודע-כמה והוא נשאר קסום ממש כבפעם הראשונה שראיתיו בקולנוע "תכלת" ז"ל , ואולי אפילו יותר . מה לעשות ? הזיקנה נותנת לנו תובנות חדשות .

odedee

New member
תגיד, אלקס,

איפה היה קולנע תכלת? הייתי בו כמה פעמים, לפני המון המון שנים, ומסקרן אותי איפה בעצם זה היה...

alex

New member
אוצצי - קולנוע ...

תכלת היה ממוקם , כמדומני , ברח' מיכה , off בן-יהודה שטראסה , מקביל לשד' נורדאו ולרח' ירמיהו , ביניהם . או שמא אני טועה בשם הקולנוע ?

odedee

New member
אהה

תודה, ותיקון טעות קטנה: אומרים רחוב בן יהודה שטראסה...

נירהמ1

New member
אלכס - הסרט היה בקולנוע "פאריז"

ברחוב הירקון בפעם הראשונה (גם הוא ז"ל). ראיתי אותו שם כמה פעמים. אתה צעיר ממני, אז דווקא אתה צריך לזכור.
חשבתי שאם אראה אותו היום אתלהב פחות - אבל נהפוך הוא, לא רק שאני אוהבת אותו גם היום - אני גם אוהבת אותו יותר. הסרט הזה - למרות שהוא מתעסק הרבה במוות - הוא מלא חיים, תקוה והומור שופע. פשוט סרט מקסים שלא נס ליחו עם השנים.

SupeRonit

New member
תחמן (אבל יש כבוד)

מצפה שאני אזה סרט שנוצר 15 שנה לפני שנולדתי ?!?!?!? -הפעם לא הצלחתי במשימה

ועל משה רבנו שמעת?

זה היה מוקדם עוד יותר... אשתדל להתחשב גם בצעירים, בהמשך השבוע חידה על פוקימונים והמורדים שבוע נפלא ושקט ורגוע ללא הסערות שמשתוללות באחינו הפורום הבוגר והרציני ד"ר קיינס

SupeRonit

New member
מוכר לי

רגע זה הוא משיעורי תנ"ך אה.כן כי אני פשוט את שיעורי תנ"ך הדחקתי ואני "את הבגרות שלי בתנ"ך כבר עשיתי" <משפט של מורים> (*קיבלתי 92*) פוקימון-
המורדים-
נו מה אני אעשה שדווקא אותם במקרה אני לא רואה ומי זה הפורום השכן
ומצטרפת לברכות-המשך שבוע שקט,בטוח,שגרתי,אך עם זאת סוער לטובה,מעניין...-רונית

SupeRonit

New member
מוכר לי

רגע זה ההוא משיעורי תנ"ך אה.כן כי אני פשוט את שיעורי תנ"ך הדחקתי ואני "את הבגרות שלי בתנ"ך כבר עשיתי" <משפט של מורים> (*קיבלתי 92*) פוקימון-
המורדים-
נו מה אני אעשה שדווקא אותם במקרה אני לא רואה ומי זה הפורום השכן
ומצטרפת לברכות-המשך שבוע שקט,בטוח,שגרתי,אך עם זאת סוער לטובה,מעניין...-רונית

למעלה