וסקר מיוחד

Guy K

New member
וסקר מיוחד ../images/Emo23.gif

עוד משהו קטן ליום האהבה
הזוגות הכי הכי הכי... מתחילת הסדרה ועד ימינו: מי היה הזוג הכי יפה? הזוג הכי סובל? הזוג הכי אמין? הזוג הכי לא צפוי? הזוג הכי מצחיק? מה היה החיזור הכי רומנטי? החיזור הכי מצחיק? החיזור הכי פחות מוצלח? מה היתה החתונה הכי יפה? והחתונה הכי משעממת? החתונה הכי מפתיעה? ולמי מהדמויות הכי מגיע למות רווק - או רווקה? ולמה? תענו, תענו, אני את התשובות שלי כבר יודע
(ומבטיח להעלות אותם יותר מאוחר!)

לינה18

New member
התשובות שלי

הזוג הכי יפה-ברוק וריג'. הם גם הזוג הכי סובל. ואחריהם בקי וסי-ג'יי בתור הזוג הכי סובל. הזוג הכי אמין-מה הכוונה באמין? הזוג הכי לא צפוי-סטפני וג'יימס. הזוג הכי מצחיק-סאלי ואדם. החתונה שהכי האהבתי היתה האחרונה של ברוק וריג'. החתונה הכי טרגית היתה של ברוק וויפ. הכי מפתיעה אולי של מייסי ודיקן. בקשר לחיזור-אהבתי את העקשנות של ריג' כשהוא התחרה בניק. בסכה"כ אני לא רואה כל כך ממזמן ולא זוכרת משהו מיוחד. אהבתי גם את החיזור של סי-ג'יי אחרי בקי. לפי דעתי מגיע לסטפני למות רווקה, כי אני ממש לא סובלת אותה.

הדס123

New member
התשובות שלי:

הזוג הכי יפה:ברוק וריד'ג- הם יפים, הם מאוהבים ומגיע להם להיות יחד!!! הזוג הכי סובל:בקי וסיג'י- אהבתם התבשלה בשיא הסבל- המחלה של בקי. הזוג הכי אמין:טיילור וריד'ג- אמינים, נאמנים וממש משפחה אמיתית למופת. הזוג הכי לא צפוי:מייסי ודיקן או דרלה ות'ורן- מה הקשר??. הזוג הכי מצחיק:סאלי וקלארק (בעבר הרחוק). החיזור הכי פחות מוצלח:אריק וג'קי- כך מסתבר היא לא ממש רצתה אותו... החיזור הכי רומנטי:ברוק וריד'ג שתמיד מפתיעים אחד את השני . החתונה הכי יפה:ברוק ואריק- אהבתי את המקום, את הסוסים, זה היה מושקע. למי מגיע למות:ב ר י ג' י ת !!! נמאס ממנה היא מעצבנת.

S c a r l e t t

New member
לדעתי...../images/Emo23.gif

הכי יפים- טיילור ורידג' (ואף אחד לא יכול לשכנע אותי אחרת) הכי סובלים- ברוק ורידג' (וטוב שכך!) הכי אמינים- אמממ...גם טיילור ורידג'
הכי לא צפוים- דיקן וברוק, לא צפויים ומגעילים! הכי מצחיקים- סאלי וקלארק (כל צירוף שכולל את סאלי מצחיק אותי)
החיזור הכי רומנטי- כשרידג' ניסה לזכות שוב בטיילור באיים..
הכי מצחיק- מוסנטג סאלי...
(למי היא עשתה את זה?? מאסימו??) הכי פחות מוצלח- אריקה/מרי וריק החתונה הכי יפה- ברוק ורידג' (איזה מפתיע שזה בא ממני!?!) החתונה בים, הייתה פשוט מהממת. וכי אני לא יכולה לא להזכיר את טיילור אז מקום שני זה החתונה האחונה של רידג' וטיילור
הכי משעממת- ברוק ורידג' בקליסטו, פורטו ויסטה- זה היה זוועה
הכי מפתיעה- מייסי ודיקן, החתונה עצמה פשוט הרגה אותי למי מגיע למות רווקה? בלי בעיה- לברוק כמובן! איזו שאלה

Guy K

New member
מה קורה? איפה התשובות שלכם?

יאללה לענות חברים! יום האהבה כבר מאחורינו (אבל עוד אפשר להמשיך
) הזוג הכי יפה - טוב, כאן טיילור ורידג' לוקחים. הוא ממש לא יפה בעיני אבל טיילור מחפה על זה
היא יפה מספיק בשביל שניהם (היא יפה מספיק בשביל קבוצה שלמה אפילו) הזוג הכי סובל - מייסי ות'ורן. המסכנים האלה לא הצליחו לחיות באושר יותר מיומיים. שניהם תמיד היו דמויות סובלות ומסכנות. ת'ורן שנעול במחסן של הפורסטרים, ומייסי השתיינית עם בעיות הבטחון העצמי. והיא אפילו מתה פעמיים. הזוג הכי אמין? קרוליין ורידג'. בימים היפים שבהם זוג היה זוג. כמה צרות שהיו להם עדיין הם שכנעו אותי באהבה שלהם אחד לשני. הזוג הכי מצחיק? נו, איך לא סאלי וקלארק. אני בחיים לא אשכח את סאלי מניחה את היד שלה על הכתף של קלארק - והוא מציץ אחורה בבהלה כאילו תמנון עם שלושה ראשים רוצה לצרפת אותו
החיזור הכי רומנטי - כשרידג' היה מדוכא וברוק החליטה להביא לו קצת שמש אל המשרד: היא התחפשה לשמש ורקדה במשרד שלו
(יש לי תמונות איפהשהוא אם מעניין אתכם). זה היה בתקופה שהיא חיזרה אחריו בצורה מדהימה. היא גם ארגנה לו מסאג'ים במשרד. החיזור הכי מצחיק? מוסטנג סאלי! הכי פחות מוצלח? איך שמאסימו חיזר אחרי סטפני. רבאק, לא ראית אותה כל השנים האלה ואתה אפילו לא מנסה להתנהג אליה ברומנטיות. כל מה שהוא עשה זה לדבר, לדבר, ולדבר על העבר. את ג'קי לפחות הוא לקח לטיסות
החתונה הכי יפה: החתונה של אריק וסטפני בבית החולים. קטן, רומנטי, ומהמם. החתונה הכי משעממת: ברוק ווויפ. הכלה בכתה כל הטקס, אני בכיתי מרוב הפיהוקים. החתונה הכי מפתיעה? ברידג'ט ודיקן. הוא עבד קשה על הילדונת ויומיים אחר כך הם כבר היו נשואים. לא ראיתי את זה בא. ולמי מגיע למות רווקה? לברידג'ט. רק בגלל שהיא כל כך משעממת.

למעלה