ונתחיל בדיון...

RaSTA La Vista

New member
בטח שכן!

אם השנים יחזרו להיות שנות התשעים המוקדמות, וכל הג'אנקיז של סיאטל יקחו גיטרה לידיים. אם זה לא יקרה, אז אני מצטער להודיע שלא, הגראנג' לא יחזור.. אבל נחייה ונראה :)

lilit jam

New member
../images/Emo7.gifלצערי הרב...

אני חושבת שזו רק פנטזייה... יש כמה להקות שמנסות, אבל זה ב ח י י ם לא יהיה אותו דבר...

assafpeleg

New member
../images/Emo12.gif אין סיכוי

גם אם יום אחד יהיה איזה grunge revival, זה לא יהיה אותו דבר ותמיד נשווה לקסם של המקור.
בכל מקרה זה יהיה ממוסחר כמו הניו רוק רויוול או איך שלא מיתגו את זה עכשיו (סטרוקס, ווייט סטרייפס וכו').

George W Bush

New member
הי, הוייט סטרייפס טובים

למרות שאני לא קונה את השטיק של אין-לנו-גיטרת-בס. והסטרוקס מ-ש-ע-מ-מ-י-ם! בחיים לא שמעתי להקת רוק כ"כ חסרת גרוב.

assafpeleg

New member
היי

שלא תבינו לא נכון, אני אוהב את הסטרוקס והוייט סטרייפס, אבל הם מאוד ממוסחרים ע"י האינדסטרי. רק שכל זמן שהם ממשיכים לעשות מוזיקה מצוינת, אין סיבה שלא נשמע אותם.

sukyel

New member
לא....

ברוך בואך חן... אני יכול לקרוא לך חן, נכון? אין רשמיות......

stone cold jane

New member
המממ....מה שהיה היה....

אני לא חושבת שיחזור, או שצריך לחזור, קצת עצוב לי שכל מה שיש בסצינת הרוק בשנים האחרונות זה ניו מטאל מעצבן (סטייל לינקין פארק ולימפ ביזקיט), או גראג' בנדס מעצבנות וכאלה, אבל לפחות יש כמה יחידי סגולה כמו טול, מר. באנגל והפייבוריטים שלי פרל ג'אם
ד"א חן מזל טוב על הקטע של ההנהלה
ג'יין

שקר החן

New member
לדעתי יכול מאוד להיות

הגראנג' עדיין לא מת סופית יש עוד להקות שאם הן לא מנגנות גראנג' טהור, אפשר להבחין בהשפעה של הסגנון הזה אצלהן בנגינה. הגראנג' יחזור לבעוט כאשר יחזרו להקים הרכבים מוצלחים כמו סאונדגארדן, פרל ג'ם או אליס אין צ'יינס.

George W Bush

New member
right....

גראנג' הוא תופעה מאוד מסוימת לזמן ומקום. חוץ מזה, עוד לא קרה שאיזושהיא להקה בהיסטוריה הצליחה לעשות מוזיקה טובה אך ורק על התבססות על העבר, מפואר ככל שהיה. כל להקה טויבה עתידית, לא משנה כמה היא תישען על גראנג' תצטרך להביא משהו משלה, משהו שתהיה בו בשורה חדשה בצורה זו או אחרת.

prophet1

New member
הלווואייייי

אבל השיעמום והניתוק מהעולם של סיאטל לא יחזור על עצמו בזמננו אם כל האינטרנט והכול ויש גם טלויזיה יותר מענינת בקיצור לא זה לא יקרה וגם אני לא מחושב שזה ישתווה למה שהיה כי... עד עכשיו וגם לפני הגראנג' לא היה משו שהגיע לקרסוליים של הגראנג' זהו זה הדעה שלי.

stone cold jane

New member
וואלה? שום דבר לא הגיע לקרסוליים..

של הגראנג'? נראה לי שפינק פלויד, קרימזון, לד זפלין, קווין ועוד ועוד שהיו לפני (וגם דברים שהיו באותה תקופה) הגיע מאוד, מאוד קרוב ל"גראנג'".... אבל אוליי זאת רק אני...

prophet1

New member
חחחחחחחחח את מצחיקה :)

אממ לא יודע אני הכי אוהב גראנג'..... למרות שהם לא בהכרח האמנים הכי טובים שיש פשוט הכי כיף לי לשמוע את זה.... חחחחחחחח דייי את מצחיקההההההה חחחחחחח

prophet1

New member
חח אתך אתך

נראה לי שניסית לצחוק עליי אבל אותי זה הצחיק סורי אם הרסתי מה שאמרת למטה מאוד הצחיק אותייייי וגם בכותרת חחחחחחחחחחחחחחחחח

RaSTA La Vista

New member
(?!?!?)

לפי דעתי באמת לא ניתן לשחזר בדיוק את מה שהיה בסצנה של סיאטל בשנות ה90 המוקדמות וכו'.. ואם ינסו לשכפל, הלהקות באמת לא ישמעו אותו הדבר, כי הן יצטרכו להוסיף משהו משלהן.. כל זה נכון! אך לא חשבנו על העתיד, האם בסיאטל, בירת מוזיקתינו! האם יש סיכוי ששם יווצר גל חדש של מוזיקה, מוזיקה איכותית. האם? לא יודע, יש מצב.. נראה מה יהיה.. אני בינתיים שמעתי על להקות קטנות סיאטליות שיש להן עתיד לא רע, והן כלל וכלל לא גרועות. יש לי באיי סי קיו ידידה שגרה בסיאטל. שביתה נעימה לכולם.. ומי שאין לו שביתה אז- חחחחחחחחחחחחחח!!!! . ניר.

למעלה