ונקנח בשיר ישן

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
ונקנח בשיר ישן

של הפרברים.... בשקט כמעט בסוד מכל השתיקות אני אוהב את שתיקתך שהיא יפה שהיא סולחת שהיא קולחת כמו היתה היא דף משיר ללא מילים עץ נשיר ללא עלים שתיקה של אהבה אני אוהב אותך בשקט כמעט בסוד רק עוד ועוד ממך לצקת אל תוכי רק עוד ועוד מכל הצחוקים אני אוהב רק את צחוקך שהוא פורץ ומתבדח ללב נוגע כמו היה הוא פרח חן עדין ורך ללא מגן צחוקך שלך הוא צחוק של אהבה מכל הדמעות אני אוהב את דמעתך שהיא רכה ולא תובעת כמו יודעת את הסוף המתקרב שלום שלום לב אל לב דמעת חלום דמעות של אהבה אני אוהב אותך בשקט כמעט בסוד........

../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo23.gifקראתי והרגשתי

שתיקות צחוקים דמעות אהבה וסוד. סודות של אהבה והקסם שטמון בה. לא הכרתי ואהבתי תודה הנסחף

ניסחפוש.... למה מתחבא?../images/Emo25.gif

ת´געגענוווווווווווווו

magy

New member
נסחפושון........הבנתי את

הפטנט, ..... צריך בכל פעם להדביק איזה שיר ......שנוגע בך.... ואתה לא יכול להתאפק......ומגיב........ מה הסוד שלך שלא רואים אותך?????? נראה אותך במפגש לפחות?

יש לי חולשה למילים לשירים ולרגשות

ולגבי המפגש כמובן שאעשה מאמץ להגיע אדע סופית בהמשך השבוע. הנסחף

טרה10

New member
שש עשרה מלאו לנער-גבי שושן..שר

ימי המחזמר ´שיער´ העליזים ומחאה סוערים. וארה"ב יצאה מוייטנאם..לבסוף. וגם שם חשבו שהקומוניסטים הם השד העדתי..סליחה הבקבוקי. ויצאו=פינו. פעם היינו בקולנוע אואזיס=בהשר לגבי שושן ששיחק ב´שיער´ וראינו את המחזמר. בסוף צביקה פיק יצא מהחניון במכונית אדומה. ועכשיו הבת שלי שהיתה אז ילדה, קנתה בית 4 מפלסים..כמו אחוזת טארה ב´חלף עם הרוח´ עם עץ ענף בחצר ודשא..וחסרים רק סוסים ומרכבה כי אורווה יש.! והמיססיפי..לא זורם..כאן..וההון שיעלו המים להשקאה..מי ישורנו. לאן הבאתם אותנו יא אבא-...גם מלחמות, [ראו לעיל], גם אין מים וגם מסים מכאן ועד להודעה חדשה..! וכל הזמן קמפיינים ופריימריס וכך מורידים אותנו שאולה כי מרוב רשויות כמו הרשות בראשונה- כסף. הרשות השניה -כסף. הרשות לכבלים- כסף. יללה ביי.!

למעלה