וואוו, איזו התקדמות :-)
E Enni New member 1/7/01 #26 תלוי הרבה יותר בו מאשר בי (אם בי בכלל...). חוץ מזה, לאן הוא נעלם??? את באה?
E Enni New member 1/7/01 #28 קראתי אבל זה סופי?? חבל. לא נזכה לראותך.. למה את ערה בשעות כאלה אםאת עובדת מחר, אה מיסי??
E Enni New member 1/7/01 #30 לצערי אני לא עובדת מחר וכך גם כל השבוע, חוץ משני. (לצערי, כי מצב החשבון שלי שואף ל-0...) למרות שאני לא עובדת, גם אני צריכה לקום מחר מוקדם.. כואב, כואב 8-(
לצערי אני לא עובדת מחר וכך גם כל השבוע, חוץ משני. (לצערי, כי מצב החשבון שלי שואף ל-0...) למרות שאני לא עובדת, גם אני צריכה לקום מחר מוקדם.. כואב, כואב 8-(
M Miss Mor New member 1/7/01 #31 עבודה של יום בשבוע?! החיים הטובים ואם לצערך... למה את לא מחפשת משהו אחר? במה את עוסקת?
E Enni New member 1/7/01 #32 לא. אני עובדת כל השבוע בדרך כלל אבל השבוע אני לומדת בבקרים אז אין לי זמן..
V vmax* New member 1/7/01 #33 אני דווקא כן אהיה שם היום רק כדי.. לראות בעיניים שלי עד כמה באמת אכפת לנו מהגזירה הנוראה.. ולהוכיח אולי לעצמי שאני תועה ואולי יש חדש תחת השמש... מישהי רוצה להצטרף...?
אני דווקא כן אהיה שם היום רק כדי.. לראות בעיניים שלי עד כמה באמת אכפת לנו מהגזירה הנוראה.. ולהוכיח אולי לעצמי שאני תועה ואולי יש חדש תחת השמש... מישהי רוצה להצטרף...?