אבל לא נכונה! אני מכירה לא קצת נשים על אופנוע וכולן נשיות וסקסיות ולא חסר לאף אחת!!! (גם לזאת שנוסעת על CBR900) חוץ מזה שנשים יותר מעודנות מגברים וזה אומר - פחות פוזה ופה אנני בטווווווווח מסכימה איתי
אני שמח שאתן יד אחת.... אבל ברוב המקרים גם אותן נשים רוכבות על כלים ...רק משום קינאת הפין.. וחלקן אף מאבדות את צלם דמותן..בגלל אותה אי יכולת לשמור על הפן,איפור..רק גינסים וכו` אך לנו לא מפריע שאתן תהיו הרוכבות אצלכן יש הרבה יותר מה לתפוס בנסיעה מאשר אצלנו...ואני לא מדבר על מותניים אלא על העיגולים החזיתיים היפים האלה..שבגללם מפלס התאונות עולה בקיץ אשרכם ודרך צלחה
גם באחוות הנשים (כיוון שאין לך עם מי להיות ..) וגם בעיגולים החזיתיים. -תודֶה!!! בכולופן, זה לא נכון שנשים מאבדות את צלמן. בחורה יכולה להיראות נפלאה גם בלי פן (כמוני..) היא יכולה לשמור על האיפור וחוץ מזה, מה יש לך נגד ג`ינסים??? עוד חוץ מזה, הודעתך מעליבה את הרוכבות בעלות החזה הקטן.. לא יפה, מקס.. לילה.. אנני
אחרי כל הזמן היבש הזה סטילגאר טוב שהתעוררתה.. הבחורה שפכה עליך פה שבחים ולבבות ואתה באדישותך... תמשיך כך אתה בכיוון הנכון.... אנני בטוח תאהב את ההודעה...