ונעבור לתחזית

ונעבור לתחזית

תראו מה זה השמיים יחייכו לנו בסוף השבוע. אפשר להוציא את המנגלים הניידים, לקנות בצלים ותפוחי אדמה לארוז את הילדים ולא לשכוח כדור . ואולי גם מטקות.. הולך להיות מזג אויר אידיאלי לפיקניק. לכל המהססים.. זה הזמן להפסיק.

xrouge

New member
../images/Emo117.gif אני מוכן לדאוג לבשר

אבל דודו, בחיאת, תארגן רשימת קניות, אחרת נאכל אחד את השני...

השאלה הגדולה היא. מי יביא אבטיח

והאם הוא (האבטיח) יהיה עסיסי אדום מתוק עמוס בגרענת... ובכלל בגלל שאנחנו כזה לא כל כך מכירים אחד את הטעם של השניה והפוך.. יענו רובנו עוד לא יצא לנו להחליף חוויות גסטרונומיות מסביב לשולחן, אני מציעה שכל משתתף \זוג\משפחה שכונה\יהיו אחראיים לפיקניק האישי. רק תחשבו את המנות הטעימות ככה שאפשר יהיה לעשות סבב. נניח כן, רק נניח שזוגתו של דודו יצא לה שם עם עוגיות השומשום שהיא מכינה. אז שלא יביאו רק שתיים . להביא יותר. בפעם הבאה כבר נהיה מומחים ונחלק לפי מה שאוהבים.

FREE סבי זה רק למקרה

וההמבורגרים לא ישרפו. כמו שקורה במשפחות הכי טובות כל הזמן. שהרי ההמבורגרים הקרים והשרופים מתפקדים יופי כפריסבי... אבל תביא למה לא.

כוכה

New member
הצעות של בעלת נסיון../images/Emo165.gif

חזרתי מקנדה לפני יותר משבועיים ואני עדיין מוצאת עצמי מחוברת לפורום שלכם הנחמד..... כמי ששאלה על המפגש עוד לפני שהגעתי לטורונטו (וקיוויתי שיתקיים בעת שהותי...) וכבעלת נסיון בכאלה מפגשים: מישהו אחד אחראי על המזון (מתאים לדודה), במסרים אישיים שואל בסיבוב ראשון את האנשים מה הם רוצים להביא ובסיבוב שני מודיע לאחרים לפי הצרכים. זה עובד יופי ובהמון רצון טוב וכף - כל אחד אוהב להשוויץ בספציאליטה שלו...

תודה על הנסיון והעצות

אישית לא בא לי לעשות סבב אוכל אבל אם מישהו לוקח על עצמו מי אני שאגיד לא. בנתיים מביאה את הפיקניק הפרטי בתוספת עוגת תפוזים וקפה. (עלית - בוץ). חוץ מזה ארבע אחרי הצהריים זה יותר קפה ועוגה מאשר מנגל אמיתי לא? מה שאני מציאה זה להביא מפות שולחן (כאלה מפלסטיק) לכסות את השולחנות ולפעמים אפשר להשתמש בהן גם לרביצה על הדשא שאולי עוד יהיה רטוב ולא לשכוח תכשיר נגד יתושים וקרם הגנה מהשמש.. (זהו התחילה העונה).

sweet pita

New member
no need to make any lists

people should being whatever they like to and want to it is more a "hanging out" in the park thing then a dinner party
in fact i think we should move it to around 2 for it to be lunch See all on Sunday

זה כבר מתחיל להראות כמו פגישת

ישראלים. לכל אחד דעה שונה על איך לעשות מה ומתי ואיפה.. אולי נהיה טובים וניתן לדודו להלחיט?

drz400e

New member
../images/Emo167.gif../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif../images/Emo169.gif

ראיתם איזה איקונים אירגנו לנו לפיקניק...? אז אני חושב שדודה ופיתה צודקות. אנחנו גם לא יודעים כמה יפתיעו אותנו. אני אביא הרבה נקניקיות(כשרות..) ולחמניות , והרבה שתיה. אם מישהו יתנדב להביא סלט גדול, נראה לי בתוספת הפיקניקים האישיים יהיה נחמד. חוץ מזה באים להפגש,וזה העיקר, אז אפילו רק קפה היה מספק אותי
...

עוד משהו אפשר אולי לבקש

שכל מי שחושב להגיע למפגשר, ישרשר כאן את אישור השתתפותו? שנדע פחות או יותר לכמה אנשים נשים וטף לצפות? האם יספיק שולחן אחד או שנצטרך לגרור עוד כמה.. אתם יודעים בעונה זו במיוחד בסוף השבוע הארוך יש הרבה אנשים שיוצאים לפיקניקים. זו לא בעיה עבורכם נכון?

למעלה