ונעבור לפ-ר-ס-ו-מ-ו-ת

campari

New member
ונעבור לפ-ר-ס-ו-מ-ו-ת ../images/Emo185.gif

זה רק אני, או שבאמת יש סבטקסט הומואי בפרסומת של קינדר עם שני האחים שנשארים לבד בבית וישר שולפים את הדילדו, כלומר את החטיף שוקולד, שנראה ממש כמו זין של כושי עם בוטנים. וגם הקלוז-אפ על החיוך הזה של האח הצעיר... בגילו אני לא ידעתי לחייך ככה (מין חיוך כזה של "הרגע התיישבתי על ג´ף סטרייקר"). תגידו "קמפארי מדמיין" או "חרמן סוטה" (מה שנכון, למה להכחיש), אבל אני לא אתפלא אם זה הכל מתוכנן. משרדי פרסום מנסים להחדיר את המסרים שלהם בכל דרך אפשרית, אתם יודעים...

Revolution kid

New member
אממ..

ותוסיף לכל זה 50 מלכות דראג מסתובבות סביבם וצועקות "יופלה דאבל קראם" את שקע (הפאסבי) ותקע (נו, אם כאלה שמות אפילו לא צריך להרחיב) אשר בודקים את החשמל בחוץ וכמובן את שרון פרנאס עושה כביסה במכונה הביתית ("לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, זאת אקונומיקה"). אכן, המגמה קיימת

judyr

New member
ואני הפכתי עולמות למצוא משהו על

הפרסומת של יופלה..... והנה אתה מביא לי תמונה.... מהר לתת אינפורמציה מאופו הבאת אותה....

.m

New member
"קמפארי חרמן", "קמפארי סוטה"

(שלא תגיד שאני לא עושה מה שמבקשים ממני
) ואיך אפשר לשכוח את הפרסומת המדובר לתנובה עם שני הבעלים? מעבר לעובדה שזו פרסומת שוביניסטית בטירוף (אבל זה דיון אחר...), חייבים לתת קרדיט לפרסומאים (איזה משרד זה?) שיצרו לנו משפה-שלישיה שחיה בשיא הנורמליזציה! תחי הסקאלה!
mai

למעלה