ונכנסתי להתקלח....

Raul*Duke

New member
ונכנסתי להתקלח....

שוחחנו שעות, עשינו אהבה, הרגשתי שפעם ראשונה מישהי אוהבת אותי באמת, בלי שטויות בצד, עם המון כנות, אהבה כמו שלא הייתה לי מעולם.. דיברנו אתמול ומיד בבוקר היום, לא הפסקנו לרגע. כל כך אהבתי אותך, עדיין אוהב אותך.... מכשולים קטנים בדרך, נעלמו כלא היו, שמעתי אותך מדברת, נושמת, מתענגת ממילותי, עושה לי טוב וחם בלב, הבטחתי הבטחות, התחייבתי להיות אמיץ ולא לפחד, אמרתי שאעשה הכל, פשוט הכל... ואהבתי אותך, שוב ושוב. בלי סוף... ואז....הכנות הגיעה לביקור.... הפכנו אמיתיים, דיברנו על הכל, הרגשתי שאני אוהב יותר מתמיד, ופתאום...וידוי.... שברת לי את הלב. שיקרת לי. לא יכולתי לעמוד בזה. פשוט שכבתי על המיטה, ממשיך לשמוע מילותייך, אך הלב, כ"כ כאב, ליבי הפך לאבן, הרגש נעלם ואת מקומו תפסה אטימות, אמרתי לך שזה נגמר, שתשכחי הכל, לא הזלתי דמעה. את בכית, ביקשת לא להפסיק... הייתי חייב, אמרתי מילות פרידה, ניסיתי להסביר מה עשית לי. וניתקתי. קמתי מהמיטה, הבטתי סביב, מבט אחרון אל הטלפון, שלעולם לא אשמע את קולך בו יותר....שברת את ליבי. הסתובבתי בבית, הלוך וחזור, מעכל אט אט את מה שקרה. ונכנסתי להתקלח... D´angelo. אני גוזר על עצמי שתיקה. אהבה אמיתית היא אהבה כואבת. הלב שלי פצוע עכשיו. ולכל מי שקרא את זה, שבת נפלאה שתהיה לכם, תזהרו ממלכודות אהבה.

לך אדם יקר....

היית אמיתי ,נתת הכל,, אבל תהייה שלם עם עצמך, אל תשפיל את מבטך. אתה שמרת על כבודך, יהיו ימים טובים יותר,הכל עובר. עדיף לך לשכוח אותה. יש הרבה דגים בים האהבה. בטוחה שתמצא בחורה כלבבך. השמש של מחר תהייה יפה יותר, נסה למצוא קצת אור בתוך המנהרה, אל תרים ידים, תאחוז בתקווה של האהבה. בכל בוקר יש התחלה חדשה. האמונה היא גשר במים סוערים.. אחרי לילה אפל השמש מפציעה. כמו ילד אל אימו, כמו גוזל אל קינו, אליך האחת והיחידה תבוא. כל אדם בעקבות גורלו. שתמיד יהיו בליבך,, אושר אהבה ושמחה.....

*g99

New member
ראול...

צר לי, כואב לי על סיום דבר כה נפלא... חלקת איתנו דבר מדהים. אך ראה זאת כשיעור לחיים,למדת משהו... מקווה שתתאושש... אל תסתגר! צא להנות......... g99,שמתפללת בשבילך!

סליחה ..

מלאך שלי ... אני יודעת , ברגעים אלו אתה אדיש אלי , אתה כואב בגללי , ליבך נשבר .. אם רק היית יכול לדעת עד כמה אני מצטערת שפגעתי בך , אם רק היית יודע עד כמה אני מתחרטת אני על מה שעשיתי לך .. אני התאהבתי בך , כמו שלא אהבתי מעולם . כמו רעם ביום חורף ככה הופעת בחיים שלי והכל בלי כוונה בכלל . זוכר , יום כיפורים .. אני ואתה מתכתבים אומרים את המילים , מתאהבים ... ? התאהבתי בך מבלי להכיר אותך , למדתי לדעת מי אתה מבלי לראות אותך .. ידעתי אותך מבלי להיות איתך .. ואהבתי אוהבת ואוהב לנצח .. אפילו שאתה עכשיו "שונא" אותי על מה שעשיתי ... בעולם האמיתי חסרה לי האהבה , חסרה לי הרומנטיקה המילים הכוונות הריגושים , חסרים לי הרגעים הקסומים , חסרים לי התשוקות האבודות .. ואתה .. הגעת ומילאת את הכל .. ואפילו השארת במחסן למקרים של חיסרון . כשהגעת וראיתי את כל האהבה לא האמנתי שהיא קיימת בצורה הזאת של הנתינה . לא האמנתי שאפשר לאהוב אדם כמו שאני אוהבת אותך .. ופישלתי .. פישלתי בגדול שאת כל האמת לא אמרתי מההתחלה . אני יודעת .. ועל זה העונש להיות מנותקת ממך .. על זה העונש .. לסבול בחוסר אהבה .. להשאר לבדי .. להתאבל על מה שהיה יכול להיות שלי .. והכל התפספס נעלם כמו סערה .. שנעלמת אחרי הגשם .. מאז שהכרתי אותך לא מפסיקה לחשוב עליך , כל דבר מזכיר לי אותך , כל פינה רומזת לי רמז עליך .. מחשבות מילים טלפונים תשוקות ואהבה .. והכל איתך ורק איתך .. הלב שלי נשבר היום , ולא מאמינה שהוא יחזור לעצמו .. עוצמת האהבה שיש לי אליך לא תעלם לה ככה פתאום ולא חושבת שזה אי פעם יעבור .. הלוואי והייתי מחזירה את הגלגל לאחור והייתי אומרת הכל מההתחלה .. הלוואי וזה היה קורה .. אבל זה לא יכול לקרות .. ועם כל הסליחה והכפרה שאני מבקשת ממך .. אני מאוד מקווה שזה יעזור אפילו קצת . סליחה מלאך , סליחה שפגעתי בך סליחה על כל מילה שנאמרה אפילו אם היתה שקר וכזב .. סליחה שגרמתי לך להרגיש כמו שאתה מרגיש עכשיו סליחה שאת הלב שלך שברתי .. סליחה ועוד אלפי סליחות סליחה שנתתי לך לבכות .. סליחה ועוד סליחה על ההרגשה הנוראה סליחה ועוד סליחה ששיקרתי לך ... כואב לי , לא מפסיקה לבכות .. הלוואי והייתי יכולה את הגלגל להחזיר לאחור .. אוהבת אותך לנצח .. מלאך שלי .. נויה

למעלה