ונטיל ארוך

cocus

New member
ונטיל ארוך

שלום, קניתי לפני כחצי שנה אופניים KSM עם ג'אנט כפול, וצמיג רחב במיוחד. לאופניים האלה ניתן להתאים רק פנימיות עם ונטיל ארוך(פשוט ארוך, לא צרפתי), וזה דבר שהצלחתי למצוא רק בחנות אחת באיזור - החנות בא קניתי את האופניים (אופני העמקים בביאליק). חיפשתי בשאר החנויות באיזור, כמובן גם ברוזן מינץ, ורובם לא הבינו לאיזה פנימיות אני מתכוון / אמרו שאין להם. לפני מספר ימים קניתי זוג אופניים נוסף, ULTRA, עם ג'אנט כפול וצמיגים רגילים. גם לאלה, ניתן להתאים רק פנימיות עם ונטיל ארוך! כאשר אני מנסה להכניס פנימית רגילה, הונטיל פשוט לא מספיק ארוך בשביל שיהיה ניתן לנפח אותו עם משאבה רגילה. נראה לי שיש כאן פער שאני לא מכיר/מבין, כי נראה לי מוזר שפנימית עם ונטיל ארוך זה דבר שהוא חובה להרבה זוגות אופניים, וניתן להשיג אותו בחנות אחת לאלף. תודה.

P a p i r

New member
לדעתי אתה פשוט לא מחליף את הפנימית כמו שצריך

תמיד לונטיל יש נטיה לברוח פנימה, או שהגומי שלו מצריך משיכה חזקה כדי שיעבור את החור של הג'אנט. פשוט לך לחנות אופניים שיתקנו לך את הפנצ'ר ותיווכח שזה לא משנה.

oferbic

New member
יש חתיכת פלסטיק קטנה שמתאמת לפרסטה משרדר

מכיוון שמרבית הונטילים הצרפתים הם ארוכים ,בעיקר בפנימיות ג'יפה, אני מערך שלא תהייה לך בעיה למצוא. אגב, אני משתמש במתאמים הנ"ל והם אחלה.

OR TSD

New member
חברים, הבחור יודע על מה הוא מדבר....

גם אני נתקלתי לא פעם באופני מדבקה עם חישוק בעל פרופיל גבוהה. ולא היתה לי פנימית לספק ללקוח. זה באמת לא פשוט להשיג כזו פנימית. תעבור לצרפתי.

haifai02

New member
ונטיל צרפתי

שמעתי שיש כ"כ הרבה צרות עם ונטילים צרפתים.... אני כבר מעדיף לנסוע לאילת ולהשיג משם פנימיות שמתאימות לי. ומדובר על ונטיל רגיל של אוטו, פשוט ארוך, לכל אלה שהעלו כאן שמות שונים ומוזרים....

oferbic

New member
למקרה שלא הייתי ברור

המתאם מפלסטיק הוא מעין צינורית שמקטינה את קוטר החור בגלגל, וע"י כך ניתן להשתמש בונטיל צרפתי על גלגל עם חור שמתאים לונטיל גרמני.

יכול להיות...

שיש לו ונטיל דאנלופ/Dunlop? הוא אומנם כמעט לא בשימוש בסוג האופניים הזה (נמצא בד"כ ב-27 ו-28 אינצ') אבל יכול להיות שזה זה...

haifai02

New member
איך רוזן&מינץ אימפריית האופנים לא מחזיקים

את זה? לפחות בסניף ק.מוצקין.

bikingstudent

New member
הביקוש לא מצדיק את זה..

זה שחברה של חישוקים סוג ב' החליטה שהיא מייצרת חישוקים בחתך גבוהה ומשדכת להם פנימיות תואמות זה דבר אחד. אבל למה שהיבואן של אותם אופניים שמגיעים עם החישוקים הנ"ל לא ידאג לפנימיות תואמות? ואיזה אינטרס יש ליבואן אחר לדאוג לאותו יבואן של אופני מדבקה עם חישוקים "מוזרים" ? ובקשר לרוזן ומינץ.. רוב הסחורה בחנויות היא יבוא של הרשת ולא של סניף בודד

FaragMan

New member
רגיל זה כמו באוטו

ונתקלתי בכאלו ארוכים אבל החנות בה מצאתי את זה נסגרה ועברה למקום אחר..חדרה או גדרה לא זוכר..שמה היה ג'ימבייק נראלי.. (לא מייק בייק). שם הבחור בעל החנות הוא שלומי.

FaragMan

New member
נזכרתי בשם החנות ,"יוגי בייק" ..

חנות קטנה שהחל להביא פוג'י ודימונדבק ..

למעלה