ונחזור לדילמת BERINGER DISC

thedarkslide

New member
ונחזור לדילמת BERINGER DISC

יש חבר בארצות הברית שחוזר עוד שבועיים לארץ אני צריך דיסק קידמי שיתאים לקליפר 4 בוכנות של הנ"ל האופציה הכי טובה וזולה מיסתמנת כ דיסק בלימה של SMR שמגיע סטוק עים דיסק 310 ממ של ברייקינג ומיספרו 58609060000http://www.ktm-parts.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=58609060000&Category_Code= ניראה לכם שיתאים לי על האופנוע ?או שהנבה של דגמי הרייסינג שונה ? ומאיפה כדאי ליקנות חלקים בארה"ב תודה לכול העונים

קדוש...

אולי שיביא לי גם איזה ממתק ל-XT? אני כרגע רוכש משאבת בלם חדשה שכוללת ידית מתכווננת+צינורות פלדה שזורה אחורי+קדמי של חברה בשם "גרינג" אם אני לא טועה... מקווה שזה ישפר את איכות הבלימה.

MexMex

New member
הנאבה אותה הנאבה כבר שנים

גם בדו"פים, גם בRFS-ים וגם בLC4-ים. אז אם זה לא תהייה לך בעייה... M.

thedarkslide

New member
למה ולוותר על הקליפר 4 בוכנות

של beringer שעוצר עים הרבה יותר רגש וכוח לא שווה אים אני קונה דיסק חדש אז שווה לי לטרוח ולחפש 310 רק שיתאים צודק?

Le Duke

New member
כמה סיבות: יש בנמצא יותר דיסקים 320

מאשר 310. לא חסרים קליפרים איכותיים עם 4 בוכנות שעולים על הברינגר באיכות הבלימה (עוצמה + רגש). אתה יכול למצוא קליפר מרוב"ב (מרובע בוכנות) של ברמבו בפחות מ-100 ירוקים. יש קיטים של מוטומאסטר ,מגורה ואחרים.

thedarkslide

New member
הכול טוב ויפה אבל לי יש כבר קליפר 4

של ברינגר למה ללכת ליקנות עוד אחד של ברמבו לדוגמה ???? סתם מיותר לדעתי

thedarkslide

New member
יתאים הדיסק או לא ?

מישהו יכול לתת לי חוות דעת מספקת מתוך ניסיון לשאלה הנ"ל?

thedarkslide

New member
שחר אל תיצעק אני רגיש../images/Emo140.gif

אני ניפגע מהר

כRובי

New member
אם, מעכשיו אתה לא "רגיש"

בזו ההודעה הכרזת על עצמך כבשר תותחים.

thedarkslide

New member
אההה אני מרוקאי רגיש לעצבים

שאוכל כבר שבוע רצוף מרק שעועית כי חברה שלי הכינה סיר תותחים אתה רוצה?

תגיד שחר

איך האופנוע שלך? נכנסתי אליכם לפני כמה ימים אני צריך להכנס שוב.. אולי היום אחרי העבודה..

למעלה