********ונוס*****

קלייר 1

New member
********ונוס*****

שחמה נושקת לאופק והרים עולה היא מבין הגלים מביאה תשורת האלים רזי העינוגים ערב נהדר חברי היקרים ונוס מביאה תשורה לאוהבים

באתי,בדקתי טוב את השטח

לוודא שהתמונה משוחררת מהחותם
מייד עשיתי את הפעולה הנדרשת שתעבור אלי, מברכת אותך בערב טובבבבב קלייר, תיכף אשוב, אחרי שאמצא כמה מילים התואמות לונוס תמונה כבר יש לי ממך מה שנותר זה רק שתרשמי עליה את שמי
ואני מסודרת

קלייר 1

New member
חחחחחחחחחה קסומה

שוב מהרומניה גונבת תמונה רוצה שעל ונוס ארשום את חתימתך רק בקשי פנינת ולך אתן החשבון אשלח ונתחשבן חחחחח

קלייר 1

New member
**********כוכב נולד*********

הלילה עוטף כמנגינה עת כוכב חדש נולד אל מכורה יד נעלמה משאלה מגשימה

|../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif לחיות על הגדר

קלייר למענך אחזור אל: לחיות על הגדר. חיה על הגדר נושמת ריח הדרים המשיבים אותי הביתה אל הפינה שבליבי. לחיות על הגדר באלף סימני שאלה לדעת שאני ולא אחרת אוהבת אותכם הלילה. חיה על הגדר חושבת על בוסתן של חיי חובקת כל פרחי הגן עוטפת באהבה ודאגה. חיה על הגדר בחלום ובתיקוה שכשאסלול לי את השביל אתם תהיו איתי. אבל הלילה, הלילה... יופנו אלי הזרקורים, הלילה...אתייצב מולכם באלף תחפושות... תריעו ותהללו, כאשר כל הזרקורים יופנו אלי... הלילה. עדינה-ו

יששש יששש ידעתי קלייר../images/Emo51.gif

ידעתי שאם אעשה לך עיניים תבחיני בעיני הכחולות ותשגרי אלי תמונה עם שמי תודה מקסימה אחתתתתתתתתת ומאחר ובאחת ההזדמנויות ביקשת ממני שלא להשקות אותך בבירה אז שולחת לך את הלגונה הכחולה האם המוצר מוכר לך?

קלייר 1

New member
ידוע ומוכר ואתי משכר חחחחחחחה../images/Emo3.gif

הלילה שלך פנינת החלומות ריקדי עד כלות הכוחות המסך עולה בחצות צאי במחולות

אותך עוד לא יצא לי להכיר

אך ונוס היא חברה טובה שלי.שמחה שהבאת את תמונתה לכאן למען יראו ויראו אילו חברות יש לי בצלילותי המרובים. כמו שנאמר במשפט:אמור לי מי חברך ואמור לך מי אתה! מנצלת את הכניסה שלך,לברכת ערב טוב גם ממני

קלייר 1

New member
שלום לך החוטאת במילים /אהבתי השם

נעים להכיר קקטוס חברי עוד מימי הפלמח חחחחחח באה תמיד להותיר חותם ונשיקה ערב טוב ונעים

../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

עושה ספירת מלאי על אצבעותי,על מנת להגיע למסקנה כמה זה שנת הפלמ"ח. ואם לא אמרתי,אומר כעת אהבתי את הקישור שלך במילים לונוס

תקופת הפלמ"ח..המממ..../images/Emo24.gif

עוד יחשבו שאני בן מאה ואני רק בן תשעים.. וכעת-הגילוי,קלייר !!! בפורום ההוא,שטוף מלחמות הפוליטיקה חשבתי לתומי שאת ערביה נוצריה מחיפה שמאלנית,אבל די מתונה.. לכן-לא שלחתי לך אז א-קלייר רק שוארמה..עגל של חזן מהעיר התחתית בחיפה..

קלייר 1

New member
חחחחחה סוף סוף קיבלתי הכשר../images/Emo3.gif

מתוק אין לך גיל אתמול היית נער היום אתה עלם חן ומי יודע מה יבא המחר תודה אך אני מאז שמעתי על הפרה המשוגעת אוכלת מה שהפרות אוכלות עשב חחחחחחח אסתפק בסטייק אצל נלו ביפו היו ימים ,שבגרוש היה חור עוד ראינו את האור סוף סוף קיבלתי ההכשר מהצבר

למעלה