ונדליזם, השחתה

untitled

New member
ונדליזם, השחתה

אני היום נכנס לתומי לאתר הקבוע שממנו אני מוריד אקורדים וטאבים, בכל אופן, אני נכנס (בכדי להורדי אקורדים) ואני מגלה לתומי שאין יותר אתר. האתר נעלם!?!! במקומו מופיע שדה טקסט מחורבן שלא מביא אותי לאתר. זה היה פשוט אתר כל כך טוב. כל כך חבל.

untitled

New member
לא

אני לא אוהב את OLGA למרות שעכשיו אני אהיה חייב להשתמש בו, האתר היה: www.rockmagic.net פשוט היו בו גם אקורדים וגם טאבים (גם באולגה יש אקורדים אבל הרבה פחות)

Sham 69

New member
.. עזוב שטויות....

בזמן האחרון כבר כל מה שאני מחפש לא נמצא פעם אהבתי אופספרינג ודברים כאלה ככה שלא הייתה לי בעייה למצוא לעומת זאת, הטעםש לי השתנה ועכשיו יותר בקטע של המטאל והפאנק שאת זה אי אפשר ממש למצוא באתרי אקורדים לכן הדבר היחיד שנשאר זה לאלתר, ואני גם מציע לך את זה, לא רק שזה מפתח לך את ה``חוש``, זה בהרבה יותר נחמד, וגם יותר כיף לנגן משהו שאתה יודע שאתה אילתרת אני כבר הספקתי לאלתר את כל השירים של קוקו בלוף (אני יודע שזה לא משהו), hallowed by the name , הרבה שירים של ANATHEMA, MY DYING BRIDE ועוד ועוד סאלאמת.

untitled

New member
אני מנסה

אבל זה עדיין קשה לי חוץ מזה מה שאני עושה זה לוקח את האקורדים ומרכיב את המנגינה שבנויה עליהם. זה יותר פשוט מללכת ולאתלתר סתם, ועדיין יותר מעניין מלקחת טבלטורה קיימת

למעלה