ונדליזם ברעננה

ATAF151

New member
ונדליזם ברעננה

תושב העיר מרסס כתובות נגד ראש העיריה. הוא כבר נעצר 4 פעמים על ידי המשטרה, קיבל צו הרחקה מהעיריה ומצהיר שימשיך במעשיו.

gabiskon

New member
תודה.

יש מי שרואה בכך ונדליזם (מי שמקורב לעירייה), ויש מי שרואה בכך לצד הוונדליזם גם את את התסכול, היאוש והכעס לנוכח חוסר האונים אל מול התייחסות העירייה בראשותו של ראשה.

המשפט "העומד מאחורי מעשה הוונדליזם הוא תושב העיר, מאיר סקא, שמוכר כמי שהתבטא בעבר נגד ראש העירייה בפומבי." מפחיד באופן מיוחד ונקווה שמדובר בסך הכל בניסוח לא חכם של כתבת צעירה.

ארזS

New member
בבקשה

ונדליזם הוא ונדליזם הוא ונדליזם.

לי יש לא מעט תסכולים על כל מיני גורמים [כן, כולל על העיריה שלנו, אבל אינני מכליל כמוך בשיטתיות].

האם לאור התיסכולים שלי אלך ואעשה מעשי ונדליזם ?

האם ונדליזם הוא חופש ביטוי לתסכול ???
בחייך, תתקוף כמה שאתה רוצה, אבל קצת רצינות לא תזיק לך !

gabiskon

New member
קרא בעיון ובאיטיות את תגובתי הקודמת

ארזS

New member
עשיתי זאת אפילו שלוש פעמים

ומכיוון שיתכן שיש לי בעייה בהבנת הנקרא [ואינני חושש מכך, או שמא לך יש בעייה בניסוח הדברים שלך] הבה נלך צעד צעד.

באותיות מודגשות תגובתך הקודמת , באותיות רגילות בתוך סוגריים מרובעות התגובה שלי עכשיו.

יש מי שרואה בכך ונדליזם (מי שמקורב לעירייה), [= לא נכון, אני לא מקורב לעיריה ואני חושב שזהו ונדליזם] ויש מי שרואה בכך לצד הוונדליזם גם את את התסכול, היאוש והכעס לנוכח חוסר האונים אל מול התייחסות העירייה בראשותו של ראשה. [= אתה למשל, אולי גם מר סקא הנ''ל].

המשפט "העומד מאחורי מעשה הוונדליזם הוא תושב העיר, מאיר סקא, שמוכר כמי שהתבטא בעבר נגד ראש העירייה בפומבי." מפחיד באופן מיוחד ונקווה שמדובר בסך הכל בניסוח לא חכם של כתבת צעירה.
[= אותי המשפט לא מפחיד בכלל, וגם היה כתוב לאחרונה במקומונים על הנ''ל שהתבטא נגד ראש העיר, והוא נתפס עכשיו בשעת מעשה הוונדליזם. כך שאין כאן לדעתי כל ניסוח לא חכם של כתבת צעירה.

אנא ראה שאני משקיע מזמני היקר יותר מאשר קריאה איטית בעיון...

32103210

New member
איך שראיתי את הכתובת בויצמן ,אמרתי לעצמי

" מסכן ,זה כנראה ההוא מהשלט האלקטרוני ,ברחוב ההגנה ,,,, "

ATAF151

New member
אני גם מקווה שמדובר בניסוח לא חכם שלך

מי שרואה בכך ונדליזם זה לא מקורב לעיריה אלא משטרת ישראל, הם עצרו אותו, הם נתנו לו צו הרחקה מהעיריה.

ATAF151

New member
הניסוח שאמר שמי שרואה בכך ונדליזם הוא מקורב

לעיריה.

ארזS

New member
32103210 תגובה בשבילך

אמנם חושבני שהמנהל יודע להסביר את עצמו טוב מאוד ולא זקוק לעזרתי, אך נראה לי שטעית בהבחנה למי תגובתו מיועדת.
שים לב שהוא הגיב לפרובוקטור הגדול של הפורום ולא לך.

gabiskon

New member
בניגוד למשתמע מדבריך, אני לא חושב

שהמנהל הגיב אליך.

ארזS

New member
מה אתה אומר ?

אתה בטוח ?
דווקא הייתי בטוח שהוא הגיב אלי ישירות

איזה ליצן אתה... אתה לא מאכזב...

ארזS

New member
אם כך הצחוק שלי כפול...

כל כלל לא התבלבלתי.
אני עדיין מבין טוב מאוד את שיטת השרשור בתפוז, ולאלה שלא מבינים הם הוסיפו את הקיווקוו הכתום [המיותר בעיני].

אבל שיהיה... מה שתגיד...

gabiskon

New member
לא רואה אמיר בשרשור הזה

בכל מקרה אינני יודע מי זה אמיר

ארזS

New member
אולי הוא מחק...

ובכל מקרה, אני לא יודע מה אתה חושב עלי, אבל אידיוט אני בטוח שלא.
ואתה כתבת גם בעבר את השם אמיר, כשהכוונה שלך והתגובה שלך היתה ל-ATAF.
אז 1+1+2 תמיד.
תודה בכל אופן על התשובה ועל ההתחמקות האינטיליגנטית.
דרך אגב, חשיפת שמו של אדם נגד רצונו זה אאוטינג וזה אסור.
לכן אני מניח שאתה לא רואה אמיר בשרשור הזה...
שא ברכה והצלחה...

למעלה