ונאמר אמן?

ונאמר אמן?

אם להסתמך על הערכותיו וניחושיו של האסטרולוג התוניסאי הנודע, חסן א-שארני, הרי שב-2007 שתחל בעוד כמה ימים, ישתנו לחלוטין פניו של המזרח התיכון, כפי שאנו מכירים אותו כיום. לפי התחזית של א-שארני, שניבא בעבר בהצלחה את מותם של הנסיכה דיאנה ושל יו"ר הרשות הפלשתינית לשעבר, יאסר ערפאת, יירצחו בשנה הקרובה מזכ"ל חיזבאללה, חסן נסראללה; יו"ר הרשות, אבו-מאזן; ועבדאללה מלך ירדן. נשיא מצרים, חוסני מובארק, אמנם לא יירצח, אך ימות אף הוא כתוצאה מהידרדרות במצבו הבריאותי.

snier1991

New member
איזה שטויות

כל השינויים האלה יהיו לטובת הפלשתינאים הקיצוניים(כל המתונים ימותו) אני בטוח שהתונסאי הזה לא נותן לדעותיו במה בנבואות שלו או שלא

לא תמיד מה שטוב לנו קורה

וצריך להתמודד עם המציאות הוא גם אמר שאריק שרון יהיה על כיסא גלגלים וזה לא רחוק מהמציאות..

זסבה5

New member
תגיד

אתה עדיין חושב שליברמן ימני? סתם לדעת פשוט לא הייתי כמה בתקופה האחרונה.

niv1990

New member
הוא כן טעה

זו תחזית הגיונית, שכן אנשים רבים גומרים את חיים על כסא גלגלים, אך במקרה של אריק שרון הוא טעה, כי הוא לא היה על כסא גלגלים, ובטח שלא יהיה.

niv1990

New member
מה יותר טיפשי?

אסטרולוגיה או זה שאתה חושב שמות אבו מאזן ועבדאללה ישפרו את מצבנו... גם בשאר אל -אסד, עדיף ממי שיקום (ביחוד אם הוא ירצך, מה שיביא להאשמות והדרדרות במצב). גם רצח אבו מאזן, כנראה יביא להחלפתו בימישהו קיצוני יותר כנגד ישראל (אם הוא ימות מוות טבעי זה משהו אחר). מובראק, ממש לא כדאי לנו שימות, בתור המדינה המובילה בליגה הערבית, ומי שמחזיק את מצרים אל מול האחים המוסלמים, וגם שומר על שלום, הייתי אומר שהוא די טוב לישראל.

למעלה