ון דר גראף ג'נרטור

ון דר גראף ג'נרטור

קניתי את PAWN HEARTS ואהבתי ויש לי התלבטות. מה הלאה. האם כדי לי לקנות אלבום אוסף כמו Second Generation (ששמעתי אותו ואהבתי) או ללכת על אלבומים אחרים שלא שמעתי בכלל אבל אני יכולה להניח שהם טובים...

HelterSkelter1

New member
לדעתי

אסור כמעט אף פעם לקנות אלבומי אוסף, בטח לא של ואן דר גראאף. אלבומי אוסף זה הנאה רגעית, אבל אחרי שאתה מכיר את הלהקה - הם פשוט גרועים ומיותרים. לדעתי שווה לך לקנות את Still Life או Godbluff. גם The Least we can do is wave each other ו H to He who am the only one טובים, רק אני לא יכול להמליץ עליהם בוודאות, כי לא שמעתי אותם מספיק. הייתי הולך כרגע על Still Life. בכל מקרה, בשום פנים אלבום אוסף!

קרימזון

New member
הייתי הולך על

אחד מהשניים: The Least We Could Do is Wave to Each Other H to He Who Am the Only One אני בעצמי לא יודע את מי מהם אני מעדיף.

Gil Keltch

New member
אם אהבת את פון הארטס

סביר להניח שתאהב את כל האלבומים האחרים שיצאו תחת השם ון דר גראאף ג'נרייטור וכולם מומלצים בהחלט, הבולטים בינהם: H TO HE WHO AM THE ONLY ONE GODBLUFF STILL LIFE מומלץ מאוד גם הדי.וי.די. שיצא לאחרונה MASTERS FROM THE VAULTS המתעד את ההרכב בהופעה לטלוויזיה הבלגית ב71 ומכיל ביצועים לTHEME 1 וPLAGUE OF THE LIGHTHOUSE KEEPERS

noam rapaport

New member
van der graaf dvd

although the 30 minute film of the group is amazing, , the price of the dvd is too high i bought it and thought there will be more stuff inside - but i was wrong anyway, great film for the person who bought pawn hearts - go directly to H TO HE it is a masterpiece album. very dark and beautiful

למעלה