ומתי לאחרונה

כי מעבר לקו הירוק זה לגיטימי.....

רק בחודשים האחרונים כוחות צה"ל סיכלו עשרות נסיונות (בעיקר על ידי קטינים) להעביר חגורות נפץ במחסומים לתחומי ישראל. שהוא לא יבלבל לכם ת'מוח.

ואיכשהו את החדירה לכפר דרום

לא הצליחו לסכל, כמו גם עשרות חדירות ופיגועי ירי אחרים באזור, גם בתקופה האחרונה בה באמת נעשה מאמץ יוצא מהכלל להרגיע את השטח. וזה עוד מבלי להזכיר את העובדה שמעט הקסאמים (באופן יחסי) שנורו לעבר גוש קטיף כבר הצליחו לגבות קורבנות בנפש. מסקנה מתבקשת?

אז אתה מגנה את מדיניות ההבלגה

של צה"ל?

לצערי הרב זה רק עניין של זמן עד

לפיגוע הבאה. זה שכוחות הביטחון (אילו שרבים ממכם קוראים כוחות הכיבוש) עושים עבודת קודש בהגנה על אזרחי ישראל לא אומר שמתוך כל 100 פיגועים שמסכלים,דווקא מחבל אחד בן זונה יצליח לעבור כמו שקרה בעבר או קאסם אחד שיפגע בבית הלא נכון. אין דבר כזה "תאדייה" (רגיעה) בשטחים ואפילו ארגון הטרור של אבו מאזן ,הפת"ח, לא שם על הבנות שארם. אני מקווה שהפיגוע שתודה לאל (או אללה או בודהה או חומת ההפרדה) לא הצליח ואיתו כל נסיונות הפיגועים האחרים גרמו לך להבין את זה. הכל בלוף.

מה שארגוני הטרור עושים לא מעניין

אותי, פשוט כי אני, ואני מקווה שגם אתה, לא חושבים שצריך לקיים איתם מו"מ, ושאחת הסיבות שיש להגיע להסכם במהירות הוא כדי לאפשר את פירוק ארגוני הטרור לפני שהם ישתלטו על הזירה הפלסטינית. העובדה שצה"ל נמנע, ובצדק, לעשות פעולות גרנדיוזיות לא אומר שאין עבודת שטח למניעת הפיגועים, עובדה שלתחומי הקו הירוק, למיטב ידיעתי, לא היו עימותים כאלה. למעשה, המושג "חדירה לישוב" כלל לא קיים בתחומי הקו הירוק. רק בהתנחלויות מבודדות. המסקנה מובנת יותר עכשיו?

ערב רב

New member
אני! אני! אני!

שתפיסת גדר-ההפרדה וגידור היישובים היא תפיסה גזענית שמתירה את דמם שת המתנחלים, ושהפתרון הוא גידור ריכוזי המחבלים? אגב, חשבתי ש-"שלום עושים רק עם אויבים" אז אחרי שעשינו שלום עם האויב אש"ף, למה שלא נעשה כן עם החמאס, הג'יהאד, החזיתות וועדות ההתנגדות העממיות?

5 אזרחים נרצחו בחדירה לקיבוץ מצר

לפני 3 שנים שנמצא בתחומי הקו הירוק. בקשר לאשלייה שלך שהסכם (אתה רוצה מהיר) יאפשר את פירוק ארגוני הטרור ,אני ממליץ לך בחום להקשיב לאבו מאזן ואבו עלא שבכל ראיון אפשרי אומרים שהם לא מוכנים אפילו לחשוב על פירוק הארגוני הטרור שלא נדבר על אסיפת נשק כמו שחובה עליהם במפת הדרכים והסכם שארם. אם הם בכלל יכולים מבחינה פיזית זו שאלה אחרת לגמרי אבל קודם צריך רצון. צר לי לאכזב אותך אבל זו כבר עובדה בשטח שהחמאס השתלט על עזה הן צבאית והן פוליטית.

אתה מתאמץ להוכיח את הטיעון שלי?

לדבריך, החדירה האחרונה לישוב בתחומי הקו הירוק היתה לפני 3 שנים, כשגדר ההפרדה עוד היתה בחיתוליה. כמה חדירות להתנחלויות היו מאז? עשרות? מאות? אין גורם שלא מכיר בכך שיש לפרק את ארגוני הטרור, כולל האיחוד האירופי. גם הפלסטינים, גם אם לא כלפי חוץ, מכירים בכך, וארגוני הטרור מאיימים על הרש"פ יותר מאשר על ישראל - לישראל הם יכולים לגרום נזק, את הרש"פ הם יכולים לפרק. העניין הוא שכרגע ארגוני הטרור נתפסים כלוחמים נגד הכיבוש, ובזכות השחיתות ברשות מחד (שהם נקיים ממנה לחלוטין) ומדיניות ישראל מאידך (שהובילה את ילדי הפלסטינים לקייטנות החינם של החמאס), צברו עוצמה פוליטית. כרגע התהליך הזה עוד הפיך, ולרש"פ עדיין יש לא מעט כוח, כך שכישראל תצא מחוץ לתמונה (מה שיוריד, סביר להניח, את התמיכה בטרור, בדיוק כפי שהתמיכה בפיגועים ירדה בעשרות אחוזים ברגע שהייתה רגיעה), החברה הפלסטינית תצטרך, ותוכל, לקיים את האלטלנה שלה. אל תבנה על זה שהמצב הזה יחזיק עוד כמה שנים.

תזכיר לי שוב מתי היה פיגוע התאבדות

בחודש האחרון, בתחומי הכפר הירוק? לא, כי אני שמעתי רק על נסיון החדירה לכפר דרום ועל פיגוע הירי בחומש, אבל זה בטח התקשורת הסמולנית ששוטפת לי את המוח.

באמת אין הבדל בין "חדירות" לפיגועי

התאבדות. לפרוטוקול יצויין שהפיגוע האחרון ה"מוצלח" היה במועדון הסטייג בתל אביב בסוף פברואר השנה. אם לדבריך הרגיעה של צה"ל בשטחים גורמת לירידה של עשרות אחוזים בפיגועי הטרור למה גם היום יש בממוצע 50 התרעות ביום? למה ערבייה כפויית טובה בת זונה שקבלה טיפול רפואי בסורוקה (סביר להניח בחינם לה) ניסתה לפוצץ אותו היום? כל הבולשיט שרק פעילות צה"ל בשטחים גורמת לפעולות נגד ונקמה כבר מזמן התבדתה. היום פיגוע התאבדות הוא אמצעי להיפטר מגזר דין מוות אם אתה הומו/ משת"פ / פושע ואמצעי לקבל כבוד ותהילה עולמית גם אם אתה לא מאמין ב72 בתולות ערביות. בכלל זה גם אמצעי כלכלי לכל דבר. אין לך חברים? אתה ילד מגמגם דיסלקט? בו תתאבד, יהיה לך טוב יותר בעולם הבא. בגן עדן אין גמגומים (או דלקות אוזניים*).

בהחלט.

כל עוד היא גדר הפרדה ולא גדר סיפוח, דהיינו עוברת על הקו הירוק ולא בתוך שטחים פלסטיניים, תוך הגנה נפרדת על גושי התנחלויות. אם מישהו מימני הפורום שזועק על פינוי מתנחלים בתנאים מועדפים לקרוואילות מחפש פגיעה בזכויות אדם - שיחפש אותה בכך שהגדר מפרידה בין משפחות לשדותיהן, בין קרובי משפחה שגרים בדירות סמוכות, ושאר מצבים נחמדים. לגבי הרגיעה, אתה מבלבל במוח. זה שצה"ל והשב"כ פועלים חזק לא אומר שאין התרעות, אלא שיש התרעות ומסכלים אותן בצורה מוצלחת. אגב, מנין לך הנתונים על מספר ההתרעות שיש ביום? יש לך קשרים בצמרת הצבא ואני לא יודע על זה?

Deathatred

New member
הפיגוע בסטייג', תל אביב, פברואר

ורק לפני חודש עצרו חולייה של הג'יהאד האיסלאמי שהייתה בדרך לבצע פיגוע התאבדות כפול בירושלים. אגב, שדרות, היא בתוך הקו-הירוק, מה שלא מפריע למחבלים לירות עליה עשרות רקטות קסאם בלי שמישהו מארגוני זכויות האדם או השמאל טורח לגנות את הירי או להפסיק את קשריו עם המחבלים ותומכיהם.

אני תוהה שוב

כמה רקטות נורו על שדרות? כמה נהרגו מהן? כמה רקטות נורו על גוש קטיף? כמה נהרגו שם? (3 לפחות, למיטב זכרוני. אבל הם לא יהודים, אז אני לא בטוח שזה נחשב). את החשבון תעשה לבד.

למעלה