וממוסגר... כמה שזה לא דומה לאיך שזה נראה במציאות .
מ מממאיה35 New member 11/9/06 #3 יפההההה אפעם לא הרכבתי פאזלים של "נוף" יש אחד בחנות של הפאלזים (תלוי ליד הקופה, נראה לי 2000 חלקים) שהייתי שמחה להרכיב, אבל הוא לא במלאי.. אז אני מוותרת...
יפההההה אפעם לא הרכבתי פאזלים של "נוף" יש אחד בחנות של הפאלזים (תלוי ליד הקופה, נראה לי 2000 חלקים) שהייתי שמחה להרכיב, אבל הוא לא במלאי.. אז אני מוותרת...
1 123נעמי New member 11/9/06 #4 יצא יפיפה פעם אהבתי לבנות פאזלים עם תמונות נוף. זה בעיניי הפאזלים האמיתיים הראשונים זה מה שהיה פעם. יש סיכוי שתיקני פאזל נוף נוסף?
יצא יפיפה פעם אהבתי לבנות פאזלים עם תמונות נוף. זה בעיניי הפאזלים האמיתיים הראשונים זה מה שהיה פעם. יש סיכוי שתיקני פאזל נוף נוסף?
א א ר י ק ל New member 11/9/06 #5 אני דווקא לא מתחבר לנופים המצולמים. כלל וכלל. מילא נופי האומנות המצוירים. אך עדיין זה לא זה. אלא אם כן זה ואן גוך..ותמונותיו הכפריות.
אני דווקא לא מתחבר לנופים המצולמים. כלל וכלל. מילא נופי האומנות המצוירים. אך עדיין זה לא זה. אלא אם כן זה ואן גוך..ותמונותיו הכפריות.
S ssyוM New member 12/9/06 #15 את הפאזל הזה הזמינו אצלי אני לא חושבת שהייתי בוחרת בו בעצמי . מאוד נהניתי להרכיב אותו, מאמינה שארכיב עוד בסגנון.
את הפאזל הזה הזמינו אצלי אני לא חושבת שהייתי בוחרת בו בעצמי . מאוד נהניתי להרכיב אותו, מאמינה שארכיב עוד בסגנון.
S ssyוM New member 11/9/06 #6 ועכשיו ...חידה... מי מזהה איפה היה חסר בפאזל חלק שהשלמתי מהאריזה ... לא פשוט
א א ר י ק ל New member 11/9/06 #11 מצאתי. רמז- בשמיים סמוך אל ההרים. ניסיתי לספור את ה A וה B אך חבל על עיניי.. מספיק הן גילו את מיקומו החבוי.
מצאתי. רמז- בשמיים סמוך אל ההרים. ניסיתי לספור את ה A וה B אך חבל על עיניי.. מספיק הן גילו את מיקומו החבוי.
B bendelac New member 12/9/06 #12 ספרתי אני רק לא יודע מאיפה אתם מתחילים לספור אז: 20 (או 21) מימין ו 6 מלמעלה.