ומי..

ומי..

מי זה שאמר שהחיים יפים.. יופי.. אין בו הרס..ואין חורבות.. יופי.. זה משהו שלהתבונן בו...והלב מתפוגג.. עכשיו.. מתבוננים..והלב כואב.. ומי מי בכלל יכול לשמור על העולם.. לא אוהבת שכואב..לחיות.

Snarc

New member
החיים יפים...

זה רק המוות והחורבן שהורס את הכל. יש גם מוזרים שיודעים את מי להאשים.

צילומים מגמתיים כאלה מזמן לא ראיתי

ומה מראים לנו כאן? חיילים ישראלים יורים, ובתים לבנונים הרוסים ואנשי לבנון סובלים. אין כאן שום סבל של אזרח ישראלי: הם כמובן לא נהרגו או איבדו את בתיהם. אין כאן ילדים ישראלים הרוגים אין כאן תושבים ישראלים בוכים על בתיהם ההרוסים. המרשם פשוט: ישראלים יורים - לבנון נהרסת. הCNN היה גאה בך. בעצם למה שלא תעבוד בשבילם? או אולי זו שאלה רטורית. כן,יש אנשים ששכחו כמה מלים הקשורות לשרשים, עד שהבית שלהם הוא זה שעולה באש. נראה שאל הבית שלך היא עוד לא הגיעה. אחרי שבוע בצפון - תודה שהזכרת לנו שיש עוד סוג של ישראלים למרות שדווקא אותם עדיף עכשיו לשכוח. כשתחליט לנחות אי פעם,אחרי שתגמור לבנות את העולם הדמיוני של ג'יי פי,אולי תווכח שמהעולם האמיתי שגידל אותך לא נשאר הרבה.כל הצפון כבר חרוך לגמרי וכל עץ הפך למדורה. כתבתי לא רק בשבילך כי גם משערת את התגובה האזוטרית המוכרת.כתבתי לאחרים שעוד רואים במקום הזה בית,ולא בטרמינל.

Snarc

New member
מראים מהכל...

לא חושב לאף אחד מאתנו אשליה על איך אנו נראים בעולם. את השאר תדחוף,,,לא שווה תגובה,בכל שם שתבחר.

יפה נפש אמיתי

'את השאר תדחוף',אמרת..... מלים של יפה נפש אמיתי. קצת מגרדים את השטח ומופיע עולמו האמיתי של ג'יי פי. ובקשר לצילומים:את העולם שבו גדלת לא תוכל למחוק גם אם תתנכר לו באופן גורף. היום נהרגו 12 איש בכפר גלעדי ושלושה בחיפה אם תראה את התמונות בג'יי פי או לא. העיקר שנדע מה בדיוק השעה עכשיו בטוקיו. כל אחד והבריחה שלו.נראה שבאמת יש ממה.

Snarc

New member
לא שחיב לך הסבר

נוד נפוח תמיד הית...אבל השרשור נוצר במקור כחתימה לעשרים פורומים בהם כותב יום יום ברחבי העולם. אין למדינת ישראל נכון לרגע זה דובר טוב יותר מאנוכי...את הטפות המוסר שלך שמור לעצמיך.

אני מבינה שאין נשים בעולמך

או לפחוות בחלק הישראלי שלו אבל תסביר לי אתה-רק חיילים יש כאן?ושם-רק אזרחים? סוקרת שוב ושוב את התמונות שהבאת.רואה משהו אחר? ואם זאת הפרזנטציה שלנו מה הפלא שרק כעס מעוררים? היכן האזרחים שהבית שלהם הלך פייפן?הסבתא והנכד שמתו במירון? הנשים במרר?אזרחים מבוהלים ברחוב?אמא מחזיקה ילד? האם באמת כל אלה חובשים כפייה ורק אצלנו כולם בחאקי 24 שעות? לא חייב לי הסבר ובעצם כלום.רק מתבוננת ואומרת את שרואה. והטפות מוסר לא הזיקו לאף אחד בזמנים כאלה.קרא לזה תזכורת דביקה מהעורף. עובדה שהגבת גם אם בעטיפת קוצים.רגילה. מוכנה לשמור לי את ההטפות ואתה-את הנודות.בקריאה חוזרת של הטכסטים נשמע הוגן.

Snarc

New member
במידה ורוצה

דיון על איך עובד,ומה משרת,תבקש {בלשון זכר} אולי גם תקבל. אחרת באמת עזוב...מיותר. מבין אינך מבין דבר,וערס ורעל תמיד היה מנת חלקך. יום טוב .

המלחמה הזו..

שכלכך מאותת לי חזק... שרואה את הנער שוכב לו בספה...והפחד חזק כלכך.. והתמונות שיוצאות להן מהטלויזיה.... ומה שהיה כבר לא יחזור להיות.. גם כשהמלחמה תיגמר... כלכך רוצה לסגור טלויזיה..וכלכך קשה לא להרגיש חלק מכאב..חלק ממה שקורה.. מלחמות.. אמרו לכם שהן מטופשות..

מזל חי

New member
מטופשות אה ../images/Emo10.gif

אי אפשר שלא להתחבר לכאב מהצפון אי אפשר להנמיך את החדשות ברקע ולהתעלם כבר אי אפשר עוד מעט יהיה להסתתר מזה..

הופעתי עם השיר הזה לפני שנים...

בהופעה של תנועת נוער... והאמנתי כל כך האמנתי שכשאגדל לא תהיינה מלחמות... בנתיים עברו השנים שום דבר לא השתנה רק ההבטחה שבשיר מתנגנת לי בימים כאלה.... בשם התותחנים אשר ברסק הפגזים היו עמוד האש לאורך החזית, בשם חובשים רופאים שבנפשם ומאודם החזירו רוח וחיים, השיבו דם. בשם הקשרים אשר קולם קרע לילות, בשם כל הגייסות והחילות, בשם כל האבות אשר הלכו לקרב נורא ושרוצים לשוב אלייך חזרה אני מבטיח לך, ילדה שלי קטנה שזאת תהיה המלחמה האחרונה

my sunshine

New member
גן הגיבורים

שם בקריה כל שנה על הבמה שרה איתו ודומעת... מה עשית לי עכשיו

כן

החיים יפים שיודעים לחיות בשקט ושלווה ולגבי המלחמה הזו הגע הזמן להגיע להסדר מדיני כל יום שעובר..עוד קורבנות בנפש כל כך עצוב. מי ייתן וזה יגמר מהר. וכל החיילים יחזרו בשלום.

n o g a1

New member
את מסתכנת

הסדר מדיני , אמרת? איך? מה? למה? הכיצד? במדינת גנרלים הפרחים לצה"ל "תנו לצה"ל לנצח". א ל דאגה - בסוף בסוף בסוף יהיה הסדר מדיני , כן כן ... בסוף בסוף!

בשיא הציניות

מה שלא עושים עכשיו יעשו בעוד חודש אחרי קורבנות רבים רבים..אם המלחמה הזו היתה מוצדקת? קטונתי..(לדעתי לא). הסדר מדיני? כמו שאמרת.....בסוף בסוף בסוףףףףףףףףףףף...כאשר הצד הישראלי יתחיל למנות את ההשגים..השאלה כמובן עם השכול והכאב היה מוצדק. ואין לי תשובה. מכאן הכל ניראה אחרת. הרבה יותר קשה. הילדים אומרים לי שאצלם שקט. שהכל בסדר ולהרגע. אחד באילת..השני חזר מאילת..כאילו הכל מתנהל על מי מנוחות.. מצד אחד מלחמה..אבדות בשטח מצד שני חיים כאילו כלום. מזמן הפסקתי להבין.

Snarc

New member
מטריפים אותי שני הצדדים

ולגמרי מודה...זה שאומר מלחמה שנכפתה עלינו,וזה שמנגד אומר מיותר... ממשלת ישראל הבליגה בעבר ויכלה לעשות זאת גם הפעם,היא בחרה שלא מה שעושה זאת מלחמת ברירה,אבל ברירה הכרחית ועדיף היום {או אתמול} ממחר...המחשבה שחמשת אלפי אנשים שמחמשים עצמם במאה מיליון דולר לשנה של ציוד לוחמה יתאדו להם בבת אחת רק כי ממשלה בה הם לא מכירים מגיעה להסכם עם מדינה אחרת בה הם לא מכירים הינה כל כך מטופשת שזה פשוט עצוב... כל מנהיג של גרילה וטרור יודע שהבעיה הכי גדולה הינה המעבר מכוח לוחם לחיי שגרה,{זה דרך אגב גם מה שמנע מארפעת הטרוריסט להפוך למנהיג דגול} אחרי שהוא משקיע מאמצים אדירים לחנך דורות שלמים לשנוא עמוק מהלב ולמות למען מטרה אין שום דרך לחזור ולפרנס משפחה...החיזבללה חי ליום המלחמה אין לו שום יעוד אחר מלבד להכנס בישראל ולערער השלטון בלבנון על מנת שאירן יחלחלו פנימה איסלם קיצוני...כמו מוגלה,אין לו לאן ללכת ללא עזרה. מיותרת את אומרת,ואני תוהה,איך בדיוק את מדמינת לעצמיך שהחיזבללה פשוט יעלם מעצמו ויזרוק לפח אלפי מרגמות סגארים וטילים מונחים, שעלו למישהו מאות מיליוני דולרים? אחר כך ישבו לדבר,לא תהיה ברירה,הנסיבות שאיפשרו לחיזבללה לתצוח הינם חלקית באחריות ישראל. רמת הגולן תוחזר...האירנים יקבלו עסקת תמריצים אמרקאנית מדהימה,וישראל תישב לישם את מה שהיא דורשת מלבנון והוא ישום החלטות האום לגבי השטחים והפליטים...אבל כל זה יכול לקרות רק אחרי שהחיזבללה כבר לא חלק מהמשוואה. במידה וזה לא...אירן תמצא מטוסים ישראלים בעלי ראש נפץ אמרקאני מרחפים קצת מעל חמשת הכורים שלה עוד לפני נובמבר הקרוב,ואז זה כל אחד לנפשו...

למעלה