ומי שלא בא הפסיד!!!

רינה ד

New member
ומי שלא בא הפסיד!!!

אהלן אנשים יפים...שירן ואפרת וכמובן אסף כייף לפגוש אתכם ומקווה שנמשיך להיפגש בעוד הופעות ובקרוב...ושכחתי לספר לכן אחרי ההופעה יהודה סיפר לי שבקרוב נשמע שיר חדש ברדיו שאלתי אותו למה הוא לא הביא לנו תקליט שדרים, שנשמע, והוא צחק...ואמר שהוא מקווה שבקרוב מאוד ממש חודש הבא כבר נשמע את השיר החדש ברדיו...ולמרות שההופעה היתה קצרה מהרגיל כי הוא הוריד המון שירים בד"כ הוא מתחיל עם "הפקק האינסופי" ואתמול הוא התחיל עם "פחות", והוא לא שר את "רומאו" ולא את "רדיו רמאללה" ולא את "כוכבים" אבל היה מדהים...ואני כבר מתגעגעת...ומתה לראות אותו שוב!!! קרן באה אליי אתמול בלילה אחרי ההופעה ושמנו את הדיסק של ההופעה בקיסריה רצועה מס' 6 והמשכנו להתחרפן...הנה תמונה שלי עם י-ו-ד-ה המקסים שלי!!! שאני הכי חולה עליו בעולם אחרי הופעה בתאט' נגה ביפו מהסיבוב של "הילד שבך" מאחורה תוכלו לראות את קרן...

הייי רינה!!!אני מסכימה

מי שלא בא הפסיד בענקק (אבל תהיינה עוד הזדמנויות) תמשיכי לעדכן אותנו כמו תמיד בכל החידושים הקשורים ליודה, היה כיףף לפגוש אותך ואת קרן... מחכים לשמוע על השיר החדש. האם יש לך תמונות נוספות? נשמח לכל תמונה!!

רינה ד

New member
היי אפרתי

רוצה עוד תמונות של יודה...? יש לי כ"כ הרבה מהופעות ומאחרי הקלעים יש אפשרות לשלוח כמה ביחד...? ואם כן איך אני עושה את זה? אני אנסה משהו...

אחלה תמונות בגלריה ויש גם../images/Emo49.gif

זה מעשיר לנו את הפורום, מעולה! אגב, מגיע לרינה
לרגל יום הולדתה ה- 30 מהשבןע שעבר. אז... מזל טוב רינה! מאחלת לך חיים עשירים בתוכן ועניין, תוך בריאות והמון שמחה והצלחה באשר תלכי.

רינה ד

New member
תודה מתוקה על האיחולים...

פיתחת כבר את התמונות מההופעה...???

פוליקר

New member
תגידי

אני יכול לדעת מי את ואיך את קשור לפוליקר חוץ משאת מעריצה שלו ולמה יש לך כל מיני תמונות איתו? (תסלחי לי אם אני נשמע קוטר- זו הקנאה :) ויש גם את השנייה, קרן נראה לי... איזה כיף לכן

רינה ד

New member
קרן ואני ויש עוד מעריצות ותיקות

מבאר-7 , חגו (חגית-שהתחתנה ומגיעה פחות להופעות) הלכנו לכל הופעה אפשרית (וגם לכאלה שלא...) ותמיד עם מצלמות יושבות בשורה ה-1...וככה התחלנו להכיר את כל הצוות בהופעות והם אותנו...הנה עוד תמונה שלי ושל חגו עם יודה המקסים בהופעה לחב' החשמל באשקלון

פוליקר

New member
איזה כיף לכן יא אללה

אני רואה שגם הוא עושה כל מיני חלטורות... טוב, אין מה לעשות, ככה זה כולם אה?...

כולם פה כאלה קנאים בפורום הזה!

כל משפט שני זה "אני מקנא" אני מקנאת" מה יהיה???????? צריך לצבוע את הפורום הזה בירוק כנראה... בטח שכיף לרינה, אבל היא עבדה קשה בשביל זה (שמישהו ישאל אותה כמה הופעות היא ראתה ועד היכן היא נסעה בשביל יהודה עוד לפני שהוא הכיר אותה בכלל). כדאי לפרגן ולא לקנא גם אם זה רק בצחוק (כאילו).

רינה ד

New member
אפרתוש...את האמת זה לא היה כ"כ קשה.

אפילו נהניתי מאוד...!!! ולמעשה כבר מההופעה השלישית הוא התחיל להכיר ולזכור את השם...שתדעו לכם שהוא פשוט נ-ש-מ-ה!!!

למעלה