ומי ישלם ארנונה?

deathcaster

New member
ומי ישלם ארנונה?

עכשיו בערוץ 10 הראו הרצאה של אלי ישי, שבה הוא התנגד נחרצות להפרדת ערים בין חילונים לדתיים..... למה הוא מתנגד? כי דתיים לא ישלמו ארנונה ואז לא יהיה כסף למקוואות.... הרי בשביל זה צריך חילונים! תיאטרון האבסורד

אסננוש15

New member
אבל זה לא בדיוק נכון

כי בערים חרדיות המדינה משלימה את ההפרש. אז בין כך ובין כך העיר מקבלת תקציב בין אם מהתושבים בין אם זה השלמה ממשרד הפנים. יש לו סיבות אחרות מספיק טובות למה הוא לא רוצה הפרדה לגמרי. לדעתי עיר כזו תראה אח"כ כמו בית שמש או לחילופין כמו עזה.

אסננוש15

New member
זוהר, שים לב למשהו מעניין

מי ראש העיר שטוען שא"א להתקיים כך?! הוא הוא מיודעינו יצחק עידן, ראש עיריית אלעד, הוא פשוט לא יכול להתקיים ללא 12 ק"ג רוגעלך ביום שישי.. הוא לא יכול להתקיים ללא מאות אלפי שקלים שהוא לקח מהקופה הציבורית לחתונת בנו..... הוא לא יכול להתקיים ללא (לא זוכרת מה עוד היה כתוב שם...) בקיצור, ראש עיריית אלעד, עידן יצחק, רוצה עוד כסף לכיסו, כי לטענתו א"א להחזיק את העיר..... שימכור את החרטות הללו למישהו אחר. הוא צבוע מסריח. סליחה על המילה הלא יפה.

cwen

New member
אבל היתה עוד סיבה

הוא גם טוען שבעיר חרדית בלבד יהיו מריבות עוד יותר גדולות בין התושבים מאשר מול החילונים.

לאונידס

Active member
כבוד השר אלי ישי ניסה זאת בעבר

אבל בכיוון ההפוך. ניסה לאחד את מודיעין עם קרית ספר (מודיעין עילית) כדי שתושבי העיר שאחוז הגביה בה מעל 90% (מהפוטנציאל) תתחזק את העיר שאחוז הגביה בה (מהפוטנציאל לפני הנחות) מסתובב באיזור ה 50%. לא הצליח אבל זו לא סיבה להמשיך ולנסות. נראה לי שאם יראה לחרדים שפתרון 3 מדינות ל 3 עמים עשוי להיות ראלי הם יהפכו לפחות חוצפנים. בכל מקרה תודה על מודעת הדרושים, אם איכות הסביבה לא היתה חשובה לי כל כך הייתי מפזר בכל הסביבה.

למעלה