ומי יוכל לעזור לי ???

ofer_c33

New member
ומי יוכל לעזור לי ???

אני מכניס ערכים ל GRID אני רוצה כאשר ילחצו על השורה/יהיו עם הסמן עליה השורה תצבע בצבע אחר (סתם דוגמא העיקר לקלוט את הארוע הזה) אני יודע שאפשר לעשות עמודה של SELECT וכאשר לוחצים על ה SELECT אז לקלוט את הארוע אבל אני רוצה שיהיה ניתן ללחוץ על כל מקום בשורה ולא על עמודה ספציצית בשורה מישהו יודע????.....

ofer_c33

New member
שדרוג השאלה

אני צריך לדעת מתי לוחצים על השורה , לא מתי נמצאים עם הסמן עליה 10 שקל למי שיודע :)

ofer_c33

New member
שאלה תחופה לגבי פופ אפ

איך אני עושה POPUP ב ASP NET בצד של השרת (לא ע"י גווה סקריפט)

ofer_c33

New member
שאלה לא קלה איך להיכנס לרגיסטריו

אני צריך לדעת איך לזהות איזה גרסה של אופיס יש לגולש יש אפשרות אני יודע להיכנס לרגיסטרי לקחת את המידע השאלה איך?? למישהו יש מושג??

pagis

New member
דווקא שאלה מאוד קלה

מכיוון שה registry הוא כלי מיקרוסופטי יש, כמו בכל דבר שהוא חלק מ WIN תמיכה מלאה ומאוד נוחה. הנה דוגמה:
using System; using Microsoft.Win32; namespace ConsoleApplication2 { /// <summary> /// Summary description for Class1. /// </summary> class Class1 { /// <summary> /// The main entry point for the application. /// </summary> [STAThread] static void Main(string[] args) { RegistryKey locMach = Registry.LocalMachine; RegistryKey office = locMach.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Microsoft\Office",false); string[] names = office.GetSubKeyNames(); foreach (string key in names) Console.WriteLine(key); } } }​
מקווה שעזרתי

ofer_c33

New member
תותח ממש עזרת

ככה אני מגיע לרגיסטרי אבל אתה יודע אולי במקרה איך לדעת את הסוג של האופיס שיש במחשב?

Zeliran

New member
....

שאלה כזו דכאי לך אולי לשאול בפורום חלונות, בו קיים סיכוי גדול יותר שבאמת ידעו היכן מצוי מידע זה

למעלה