ומי ומי ומי

היום....מחכים למחר אולי??

אמממ זהו סוף סוף ארי שבוע של העברת דברים לדירה החדשה באוותה שכונה... סוף סוף אני בבית...

אממממ לא ממש שלי

אני לקראת סוף החודש חוזרת להורים לבאר שבע עכשיו אני גרה לכמה שבועות אצל אחותי כדי לסיים את החלק המעשי שלי בלימודים הייתי גרה איתהש שנה ועם הבת שלה וזה הספיק לי אז היא עברה לבית יותר קטן אנחנו גרות במעוז אביב....

כן אבל מה אני יעשה

אין לי כאן עבודה בתל אביב... יום ראשון יש לי מרכז הערכה למירס ולבזק בינלאומי נראה מה יהיה אם נעבור נישאר במרכז אם לא אז נגיד לתל אביב ביי ביי

תודה

איך נקרעתי עכשיו מצחוק..הכנתי לי לאכול פרוסה עם משהו... מלחם קל... קיצר ובאתי להוציא את הממרח המצנצנת... התחלתי לצחוק כי נכרתי בקטע של אלכס חולה אהבה שהבן דוד של אלכס השמן אכל מהצנצנת של הפרסי עם השערה אחת על הראש....חחחחחחחח

../images/Emo6.gif

עכשיו ראיתי משהו בטלויזיה שהבת אמרה לאיזה אחת ליצרו אותה במבחנה ואמא שלה בחרה את הבחור מקטלוג אז האישה אמרה לה שגם את הנעליים היא בחרה מקטלוג אז אולי הם קרובות משפחה היא והנעליים חחחח

exterior

New member
יצא לי שיש מצב להתחייבות :), אממ

מה לעזאזל זה אומר?! במילה "התחייבות" אין הכוונה לחתונה, נכון? קודם נגור ביחד ואח"כ נראה, חחח
(כבר נכנסתי לפאניקה :)

tapuz3k

New member
יצא לי שאני מוכן להתחייב :)

ואני באמת מחפש מישהי להתחייב אליהה... לצערי אני צעיר מידי ו 99 אחוז מהבנות לגילי (17-22) לא רוצות להתחייב.... :(

למעלה