ומה תציעו לאדם

THC MaN

New member
ומה תציעו לאדם

שאוהב את ההרגשה של משהו לא תקין בגרון, לא אכפת לו מהריח שנשאר על הבגדים, אוהב להוציא עשן מהפה, ותמיד משחק איתו. כשהסיבה היחידה להפסיק לעשן היא רצון לחיות יותר זמן. שום דבר אחר לא מפריע לי בעישון. הסיבה הזאת של לחיות הרבה זמן... פשוט לא חזקה מספיק לפעמים.. קשה לתפוס בכלל את היותנו בני-תמותה - ואני חושב שזה יכול להסביר את החולשה של הסיבה. עצות?.... אם בכלל ייתכנו... תודה

soofgania

New member
היום מישהו שאל אותי

אם הרופא יגיד לך שאם את ממשיכה לעשן, תמותי בעוד שבוע האם תפסיקי ? בן אדם נורמאלי היה עונה מיד שכן. אני גמגמתי תחילה ועניתי וואלה לא יודעת החשק לעשן חזק ממני...

תיקון קטן (אבל גדול)

זה לא שבן אדם נורמאלי היה עונה מיד שכן אלא בן אדם - לא מכור - היה עונה מיד שכן ואת, בן אדם מכור - בנתיייים אל תקחי את זה כל כך אישי כל מי שמעשן מכור במידה זו או אחרת, גם THC MaN מכור רק שהוא לא מודע לזה וחושב שהוא אשכרה נהנה מהצריבה בגרון.

Mr RK

New member
אני יכול לומר שזה לא רק עיניין של מספרים

אתה לא רוצה רק לחיות כמה שיותר, אלא לחיות כמה שיותר באיכות חיים גבוהה. לא לסבול משיעולים, בריאות ירודה באופן כללי, לחץ נפשי מפחד שתבוא עליך מחלה סופנית. אוהב להוציא עשן מהפה? גם בל"ג בעומר אתה אוהב לשבת קרוב למדורה ולעשן את העשן של העצים? או להדליק סתם ניירות ולשאוף את העשן שלהם? אתה אומר שלא אכפת לך מהריח על הבגדים, אבל אתה לא מעדיף שלא יהיה ריח כלל? או שאתה אוהב את הריח של עשן סיגריות על הגוף שלך? אני יודע שלמרות שהריח עשן שלי לא הפריע לי. תמיד הפריע לי העישון של אנשים אחרים. ההלם הראשוני של להכנס לפאב מעושן או חדרי עישון בשדות תעופה...אייש איזה ריח דוחה... לא מפריע לך כל הכסף שאתה מוציא על סתם? אתה פשוט שורף כסף, מה אתה מקבל בתמורה בדיוק? אני לא חושב אבל שסיבות לא לעשן מספיקות בפני עצמן...אתה צריך להוסיף לזה גם עוד עיניין, וזה מה בכלל סיגריות נותנות לך? אני מציע לך בתור דבר ראשוני, תחשוב טוב, ותרשום כאן כל דבר שאתה מרגיש שסיגריות נותנות לך בחיים, גם הדבר השולי ביותר והדבר החשוב ביותר...

למעלה