ומה תגידו על זה ?

אורי-

New member
ומה תגידו על זה ?

ממש עושה לי חשק למילואים. ''טוב שהוא נהרג הבן שלך. אנשים כמוהו אין להם זכות לחיות'', אמר המאזין ב''רדיו ללא הפסקה'' מאיר עוזיאל ''הבן שלך נהרג זה כמו שאיש חמאס נהרג וטוב שהוא נהרג הבן שלך. אני שמח שהוא נהרג'' - כך הגיב מאזין בתחנת הרדיו האזורית ''רדיו ללא הפסקה'' לדברים שאמר אב שכול בתוכנית הבוקר של טלעד. דבריו של המאזין הושמעו בתוכנית ''הבמה המרכזית'', המשודרת מדי ערב. לתוכנית אין מגיש והמאזינים שמתקשרים משאירים הודעות במשיבון, שמשודרות בתוכנית. אלה הדברים המדויקים ששודרו השבוע בתוכנית מפי מאזין, שהזדהה כיוחנן: ''הבוקר בקפה טלעד עלה איזה אב שכול שהבן שלו, חייל, נהרג בעזה. ומה אמר אותו אבא? השמאל, התקשורת, אשמים בכך שהבן שלו נהרג. השמאל, הבנתם? הימין בממשלה - השמאל אשם. שאלו אותו: מה היית עושה בג'נין? הוא אומר: אני הייתי הורג את כולם. נשים, ילדים וטף. ''תשמע, אב שכול, זה שהבן שלך נהרג זה כמו שאיש חמאס נהרג. וטוב שהוא נהרג הבן שלך. אני שמח שהוא נהרג. אנשים כמוהו אין להם זכות לחיות, ולדעתי גם אתה צריך למות כי אתם נבלות. ''אתם, כל דבר מאשימים את השמאל. אם אתה איש ימין קיצוני כזה, כלומר - שהבן שלך טוב שהלך ואני שמח בתוך תוכי שהוא הלך. תאמין לי אני מאוד שמח שהוא הלך. כאילו שאיש חמאס נהרג כי הוא חרא בדיוק כמוך''. המאזין התייחס לאב השכול משה קינן,שבנו סמ''ר אביהוא קינן בן 22 מסיירת גבעתי, נהרג לפני כשבועיים בפעולה בעזה. מנכ''ל התחנה, עידו מור, אמר בתגובה: ''התוכנית 'הבמה המרכזית' מקיימת זה מספר שנים מערכת בקרה וסינון המונעת הודעות נאצה ושטנה מסוג זה להגיע לשידור. במקרה זה אירעה תקלה, אשר תוקנה באופן מידי''. פורסם במעריב http://images.maariv.co.il/channels/1/ART/560/129.html (15/10/03 , 09:06)

למעלה