ומה שלומכן?

ומה שלומכן?

אפתח בזה שקצת לא נעים לי. לפעמים, כשאני נורא רוצה משהו, קשה לי לראות שיש אותו כבר לאנשים אחרים. ומנסיוני, אני לא היחידה. אז קצת מרגיש לי לא כל כך נעים, שזה הלך כל כך מהר
ומצד שני, אני עדיין לא מרגישה לגמרי "בהריון" טיפטיפונת יותר חלשה מצד אחד, ומצד שני פתאום מתמלאת באנרגיות שמאפשרות לי לבדוק מבחנים עד 3 לפנות בוקר (אני?) ועוד לקום עם חיוך 4 שעות אחר כך. ועדיין לא הלכתי לרופא, כך שלמרות שאני משתתפת לפעמים בפורום השכן והנחשק, עדיין יותר נעים לי פה, אפילו כקוראת פסיבית. מחזיקה אצבעות לכולכן, ומוסיפה אתכן בתפילות שלי (מסתבר שיש כל מיני תפילות מיוחדות, לאנשים שרוצים להיכנס להריון, לאנשים בתחילת הריון, לאמצע לסוף ללידה קלה וכו' וכ'ו) יום טוב לכולנו נעמה

Gill Gallad

New member
מה אומרים על לא נעים?

אוי ואבוי אם כל המשמעות של היותנו כאן היתה רק על מנת לחלוק בדכאונות, המתחים והמפחים. חלק מהעניין בפורום הזה הוא לשמוח בשמחת המצליחות ולשאוב כח מהצלחתן. הרי בסופו של דבר, מי במוקדם ומי במאוחר, כולנו נגיע ליעד. איחולי המזל טוב באו מהלב, וגם אם הלב קצת נצבט הרי שהשמחה בשמחתך היתה שלמה ומלאה ואין לך על מה להתנצל. הצלחתך מעודדת אותנו! ותודה על התפילות, זוהי מחווה מקסימה!

פוקית27

New member
יקירתי,מבחינתי כל אחת שכותבת פה על

הצלחתה מעוררת בי כל פעם מחדש התרגשות ענקית ונותנת לי המון המון תקווה שהנה אנחנו הבאות בתור. כיף לנו שאתן כאן הריוניות יקרות נשארות מעודדות וקוראות.

אפרסקה

New member
נעמושמוש - חיבוק ובקשה ../images/Emo92.gif

היי נעמה, קודם כל אל תרגישי לא נוח. קנאה זה דבר טבעי, טבעי שאנו חשות קנאה בך אך זו קנאה חיובית, משל "קנאת סופרים תרבה חוכמה", אנחנו מפרגנות ושמחות בשבילך. כמובן שאנו מקוות שהבאות בתור נהיה אנחנו, אך אין זה גורע ממידת הפרגון. תרגישי חופשי להשאר כאן כמה שתרצי! ובקשה, לגבי התפילה להריון (בבחינת לא מזיק), אשמח אם תוכלי להגיד לי היכן למצוא אותה. אפרסקה.

למעלה