ומה שיחקתם השבוע?
Lion_Heart Well-known member 15/2/14 #6 DAI יוצא עוד כמה חודשים ואני ממש אצטרך להתאפק לא לקנות בחודש שזה יוצא
G golan2072 New member 16/2/14 #7 ייתכן ואעשה PreOrder אם יהיה לי כסף בחשבול הפייפאל כשהוא יהיה בפרי-אורדר בORIGIN. אחרת - אקנה כשיהיה כסף זמין.
ייתכן ואעשה PreOrder אם יהיה לי כסף בחשבול הפייפאל כשהוא יהיה בפרי-אורדר בORIGIN. אחרת - אקנה כשיהיה כסף זמין.
S shemerkuz New member 11/2/14 #3 King's bounty: legion - בטאבלט משחק מטורף, עשו לו העברה ממש ממש טובה ממשחק המחשב - הגרפיקה - בשביל משחק טאבלט היא מדהימה לדעתי. קרבות כיפים - עלייה בדרגות וכו. המשחק הראשון שממש תפס אותי לטאבלט.
King's bounty: legion - בטאבלט משחק מטורף, עשו לו העברה ממש ממש טובה ממשחק המחשב - הגרפיקה - בשביל משחק טאבלט היא מדהימה לדעתי. קרבות כיפים - עלייה בדרגות וכו. המשחק הראשון שממש תפס אותי לטאבלט.
D DDN New member 11/2/14 #4 Sleeping Dogs מקווה להקדיש לו יותר זמן אחרי שאגיש את הסמינריונית שלי שבוע הבא. בינתיים, מאוד מאוד מהנה אותי, אחלה של בניה של עיר, נהיגה מעצבנת בצד שמאל, עלילה נחמדה, מדבבים נחמדים, כיפי. קרבות מאתגרים וכיפיים. כיף כיף כיף
Sleeping Dogs מקווה להקדיש לו יותר זמן אחרי שאגיש את הסמינריונית שלי שבוע הבא. בינתיים, מאוד מאוד מהנה אותי, אחלה של בניה של עיר, נהיגה מעצבנת בצד שמאל, עלילה נחמדה, מדבבים נחמדים, כיפי. קרבות מאתגרים וכיפיים. כיף כיף כיף