ומה קניתם השבוע?

Katy Cat

New member
ומה קניתם השבוע?

אני אמנם לא קניתי אבל גיליתי בערך 5 חולצות בארון שלי שלחלוטין שכחתי מקיומן... אז זה מרגיש כאילו רכשתי דברים חדשים...

Diamond Girl

New member
....

אני לא קניתי כל כך הרבה דברים השבוע.... קניתי 2 שרשראות,2 טבעות ועגילים. זהו.......

Katy Cat

New member
למה הזכרת לי?

סבתא מתעקשת לקנות לי טבעת ואני צריכה ללכת לבחור.. זהב לבן עם יהלום במסגרת מרובעת או זהב לבן עם זרקון במסגרת מעוינת...ואני לא מצליחה להחליט לעזאזל!

Diamond Girl

New member
איזה סבתא חמודה יש לך...

לכבוד מה היא קונה לך את הטבעת? והטבעת הראשונה נישמעת לי יותר יפה (אולי גם בגלל שאין לי מושג מה זה זרקון...
)

Katy Cat

New member
לכבוד זה שמתחשק לה ../images/Emo13.gif

אין סיבה... אולי בגלל שהלכתי איתה לחפש לאמ א טבעת ליומולדת (לפני שבועיים) ואז היא ראתה שהיו כמה שמצאו חן בעייני אז היא רצתה לקנות לי.. (אני אגב לא ביקשתי...אני לא כל כך מתה על תכשיטים יקרים כאלה...).. זרקון זה כמו יהלום רק לא.. כאילו זו גם אבן שקופה כזו, וזוהרת... אי אפשר להבדיל בין זה ליהלום אלא אם כן אומרים לך..

קרן אiר

New member
אממ...

נעליים חדשות... מבד ג'ינס כאלה כמו בובה... משו סופני
הייתי באילת אז קניתי שם בקניון במנגו חולצה לקיץ כזו טרזן, ממש אהבתי... ועוד גולף כזה בצבעים שחור ובז'.

אני קניתי...

4 נזמים חדשים! בכל מקום מוחרים את הנזמים ב-5 שקלים אבל גיליתי שיש חנות שמוכרת אותם ב-2 וחצי שקלים! חה התלהבתי
קניתי זוג נעליים חדשות, מגף מעור חום כהה ממש יפה. וקניתי צללית אבקה חדשה של ברברה וולף, היה 40% אחוז הנחה בקוסמוס.

למעלה