אהה ולגבי החלום הרטוב?
בדיוק יצא לי לדבר על זה שכשאתה בנאי המחמאה של "הקול שלך נורא דומה לשל אביתר" היא הרבה דברים אבל מחמאה היא לא! גם עבור בנאים שמתים על אביתר ועל הקול שלו (או כל אחד אחר, כן, פשוט השיחה הייתה בהקשר של אביתר
).. זה מה שמטעה כאן, אמנים צריכים למצוא את הקול ש-ל-ה-ם בתוך כל התחום הזה וכשאתה "חלק ממשפחה" זה מאוד קשה כי אוטומטית יש את ההשוואות (זה לא שאני מאשימה אותך חלילה, זה טבעי).. ובגלל זה אני חושבת שלהגיד על כל אחד מהם, ממש לא משנה אם זה אורי/ מאיר/ אביתר/ יובל/ אהוד וכו' שביחס למשפחה שלו הוא ככה וככה זה פספוס נוראי של אמן! אני מניחה שגם הם יעדיפו שישוו אותם ביחס לעצמם.. יש מוסיקה שאת אוהבת ומוסיקה שאת מתחברת אליה פחות.. אבל ברגע שיש לך כביכול "נקודת השוואה" יכול להיות שמוסיקה שבאופן טבעי היית מאוד אוהבת פתאום תראה לך סתמית כי "ביחס ל.." הוא לא משהו.. או לחילופין, הקול שלו נורא דומה והוא צריך למצוא את הקול של עצמו ועוד 1001 דוגמאות שלצערי (הרב!) היו מעולם ואני לא ממציאה כאן כלום..
אז להבא, תשתדלי לחשוב על זה ככה, זה הרבה יותר כיף ואולי תגלי מוסיקה שמאוד תאהבי..
שוב, אין כאן כעס או ניסיון לחנך או כל דבר אחר, זה באמת טבעי לראות את זה ככה ולזרוק כאלו הערות.. אבל צריך לזכור שבסופו של דבר מדובר בבני אדם, אמנים, שמנסים למצוא את הדרך הייחודית שלהם וזה מאוד מאודש קשה כשאתה "בנאי".. (זה בלי קשר קשה אז ככה על אחת כמה וכמה..) סליחה אם ניפצתי לך מיתוס לגבי המושלמות של להיות חלק ממשפחת בנאי..