ומה עם..

Dis Lui

New member
ומה עם..

אורי בנאי
אני מחפדת את האקורדים של "אהובתי לנצח". בקשר למאיר בנאי, אני מנגנת בגיטרה די הרבה זמן, אני מנגנת את השיר שאני ממש אוהבת שלו "אהבה קצרה". בכל מקרה, נעים מאוד שמי היידי
מה קורה

היי היידי ../images/Emo13.gif נעים מאוד.. ../images/Emo140.gif

לצערי אני לא יכולה לעזור לך עם אורי כי.. אני לא מכירה את השיר.. וכישרון הנגינה שלי מסתכם ב"יהונתן הקטן" בפסנתר..
אבל את מוזמנת לנסות ללמד אותי את אהבה קצרה
אם זה בכל זאת עוזר כאן יש את: "אני בא אלייך" (יש לו שיר כזה?
), "הזמנה לחתונה" ו"פרפרים לבנים"..

BecKiY

New member
אה, "אני בא אלייך" זה לא שלו...

ז"א, זה הוא שר את זה (עם אלברט אילוז), אבל במסגרת "לקק ת'תות" והוא לא כתב את המילים והלחן... ואי סופסוף אני מרגישה מבינה כזאת במשהו.. סחטייין עליי

BecKiY

New member
באמת מה עם אורי בנאי????

למה אין לו פורום??? נכון שיחסית למשפחה המושלמת שלו (אין בנאי שהוא לא סופר מוכשר כנראה) הוא דיי ממוצע, אבל הוא שחקן, זמר ויוצר הרבה יותר מוכשר מהרבה פספוסים שקיבלו פורום בתפוז. מאוד משונה שאין לו פורום... אגב, מצאתי פעם את האקורדים ל"אהובתי לנצח", אמור להיות איפושהו באינטרנט, חפשי בגוגל.. בהצלחה

אני לא בעד השוואות..

ממש לא בעד השוואות.. וזה שלאורי אין פורום ממש לא אומר שהוא פחות מוכשר! גם לשלום חנוך אין פורום ולאחינועם ניני ולאריק איינשטיין וכו' וכו'.. ואגב, לדעתי אורי שחקן בחסד עליון! אני מתה על המשחק שלו!! הוא משחק בהמון הצגות והמשחק שלו גאוני..
מבחינה מוסיקלית אני אישית מכירה אותו פחות אבל זה לחלוטין לא אומר שהוא "ממוצע" או פחות מוכשר משאר בני משפחתו או משאר האומנים באופן כללי.. הוא פשוט קיבל פחות חשיפה תקשורתית לדעתי..

BecKiY

New member
ממ להיות ממוצע ביחס לבנאים...

זה החלום הרטוב של כל זמר/שחקן/בדרן או מה שלא יהיה.. הוא באמת שחקן אלוף, וצודקת לא הייתי צריכה להשוות... מה זורם להם לבנאים האלה בדם? אני חייבת למצוא דרך להכנס למשפחה הזאת!!

../images/Emo6.gif האמת? אני חושבת שמה שיש להם

(ואני מצטערת לאכזב) זו יכולת התמדה ונחישות ואמונה בעצמם. לא נראה לי שיש שם באמת משהו במטען הגנטי
וגם אם כן, אני לא חושבת שזה עובר בדרכים הממ.. כאלו...
את צריכה להוולד פנימה
אבל ברצינות, אני מכירה לא מעט בנאים שהם לא שחקנים/ זמרים וכו' לעומת כאלו שניסו לא להיות וזה לא עובד להם במיוחד (וטוב שכך!)
אז שוב, אני מניחה שזה עניין של סביבה מאוד מוסיקלית, אפשרויות, מודעות למוסיקה ורצון וצורך להצליח.. לא משהו מעבר.. (טוב, ועיניים מהממות שרק אלוהים יודע איך כולם שם קיבלו אותן
)

BecKiY

New member
וואי? גם את שמת לב לעיניים??

חשבתי שרק אני שמתי לב אליהן.. עיניים חזקות יש לבנאים האלו. ואני מסרבת לקבל את זה שהתכונה שלהן היא נרכשת!! ז"א, היא אולי נרכשת אבל רק כשאת בסביבתם.. אורלי זילברשץ מבחינתי נהייתה שחקנית על רק כשנוסף לה הבנאי, לא? עזבי, סתם יותר נוח לי להאמין שכל הדרך לאושר היא למצוא איזה בנאי אומלל, לשכר אותו ולהתחתן אתו בכפייה. ואתמול ראיתי את אורנה בתוכנית של ארז טל ונזכרתי כמה שהיא מדהימה גם בלי דמויות.. בקיצור, נהייה לי פטיש חזק עליהם כנראה.

אורנה אתמול יצאה מלכה ללא ספק!

היא מדהימה..
לגבי אורלי? אני לא מתה עליה כזמרת, כשחקנית ב"כנפיים שבורות" היא מדהימה לדעתי ויש לה עוד כמה שאהבתי.. אני בספק אם יובל אחראי לזה
אבל אני לא אהרוס לך, רק תוודאי שאת לא הולכת על קטינים עם סבא שופט (
) או קטינים בכלל או כאלו שכבר נשואים/ תפוסים.. שלדעתי זה בעצם מכסה את כולם פחות או יותר..
שיהיה לך בהצלחה, ושוב- אני דורשת לבקש אישור ממני לפני!

כן../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

כאילו, לדעתי לא אבל היא הוציאה 2 אלבומים נראה לי
אני מכירה רק שיר אחד שלה שנקרא "הקברט של מירנדה" או משהו בסגנון ואני די בטראומה ממנו..
אבל כן, הוא גם.. הממ.. הוציאה אלבומים

* היא ../images/Emo122.gif

רק עכשיו ראיתי אז שתדעו שהטעות הזו לא נעשתה בכוונה
באמת התלבלבו לי האותיות
אני מקלידה מהר

אהה ולגבי החלום הרטוב?

בדיוק יצא לי לדבר על זה שכשאתה בנאי המחמאה של "הקול שלך נורא דומה לשל אביתר" היא הרבה דברים אבל מחמאה היא לא! גם עבור בנאים שמתים על אביתר ועל הקול שלו (או כל אחד אחר, כן, פשוט השיחה הייתה בהקשר של אביתר
).. זה מה שמטעה כאן, אמנים צריכים למצוא את הקול ש-ל-ה-ם בתוך כל התחום הזה וכשאתה "חלק ממשפחה" זה מאוד קשה כי אוטומטית יש את ההשוואות (זה לא שאני מאשימה אותך חלילה, זה טבעי).. ובגלל זה אני חושבת שלהגיד על כל אחד מהם, ממש לא משנה אם זה אורי/ מאיר/ אביתר/ יובל/ אהוד וכו' שביחס למשפחה שלו הוא ככה וככה זה פספוס נוראי של אמן! אני מניחה שגם הם יעדיפו שישוו אותם ביחס לעצמם.. יש מוסיקה שאת אוהבת ומוסיקה שאת מתחברת אליה פחות.. אבל ברגע שיש לך כביכול "נקודת השוואה" יכול להיות שמוסיקה שבאופן טבעי היית מאוד אוהבת פתאום תראה לך סתמית כי "ביחס ל.." הוא לא משהו.. או לחילופין, הקול שלו נורא דומה והוא צריך למצוא את הקול של עצמו ועוד 1001 דוגמאות שלצערי (הרב!) היו מעולם ואני לא ממציאה כאן כלום..
אז להבא, תשתדלי לחשוב על זה ככה, זה הרבה יותר כיף ואולי תגלי מוסיקה שמאוד תאהבי..
שוב, אין כאן כעס או ניסיון לחנך או כל דבר אחר, זה באמת טבעי לראות את זה ככה ולזרוק כאלו הערות.. אבל צריך לזכור שבסופו של דבר מדובר בבני אדם, אמנים, שמנסים למצוא את הדרך הייחודית שלהם וזה מאוד מאודש קשה כשאתה "בנאי".. (זה בלי קשר קשה אז ככה על אחת כמה וכמה..) סליחה אם ניפצתי לך מיתוס לגבי המושלמות של להיות חלק ממשפחת בנאי..

BecKiY

New member
ממ כן את צודקת ../images/Emo4.gif מצטערת שיצא לי

להשוות וכל זה.. ולשמחתי לא פספסתי את אורי
וכנראה שפורום אני כבר לא אפתח לו, כי ממש אין לי זמן להתעסק באינטרנט בתקופה הקרובה... עכשיו אני חולה אז אני מרשה לעצמי לגלוש, אבל אח"כ עוצר פיזיקה

BecKiY

New member
תודה, ובתיכון ../images/Emo10.gif

שנה אחרונה, מתה לסיים כבר..... מה נכנס בי כשנכנסתי למגמה הזאת?????? עכשיו אני חייבת את הבגרות הזאת כדי שתהיה לי תעודת בגרות... ובקשר לנשואים ולקטינים- נשואים לא, אבל עם הקטנים אני אחכה....... יש לי את כל הזמן שבעולם..... ראי הוזהרת.

../images/Emo6.gif זה בסדר, אין לי שום כוונה

לחכות לקטינים, אז תהני..
כל עוד זה לא עובר את גבולות החוק או את הגבולות שלי (
) אין לי בעיה עם זה..
אהה וסליחה שאני מגלה לך מעכשיו אבל לסיים תיכון זה לא כזה פיקניק
תהני ממה שיש לך כרגע..
סתם, סתם, לימודים אקדמאיים זה כיף, אני פשוט בתקופת בחינות אז מעט נעלמה לי האופטימיות
אבל גם אני בשנה האחרונה לתואר

BecKiY

New member
איכס, מהפה שלך זה נשמע כאילו אני

פדופילית.. והאמת, גם כשאני קוראת את ההודעות שלי אני מרימה גבה.. משום מה זה נשמע יותר הגיוני בראש שלי... טוב, אז נוותר על הילדים שלהם (אלא אם כן יש איזה ילד שכרגע עבר את גיל 14, למרות שממש לא נראה לי שקיים כזה..). ואני במשבר תיכון אופייני לעצמי, זה תמיד ככה בחורף... יגיע הקיץ ואני אפרח. ומסיימת תואר? סחטיין עלייך
אני מקווה ללמוד רק משהו שאני אוהב, אז מבחינה תיאורטית העתיד נראה לי ורוד.. נו, זה הגיל לפתח אשליות. אח"כ זה כבר בגבול הפטתי, אז אני מנצלת את זה עד הסוף.. ובהצלחה שיהיה לך בבחינות

קטין זה לא עד גיל 18../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

או לפחות 16?
אני מכירה מישהו שבדיוק עבר את גיל 16 בינואר אבל מאיר רוצה לרצוח אותי רק על זה שהשם נמצא לי בראש עכשיו אז אני אשתוק
וכן, זה קצת חולני.. אבל בכיף שלך..

BecKiY

New member
חחחחחחח כן קטין זה עד 18

אבל מי שעבר את ה14, ז"א שאפשר לחכות אתו קצת לפני העושק... שהוא לא בן חמש וחצי שצריך לחכות שנים על גבי שנים. והנחמה היחידה שלי היא שזה לא בא מטעמים מיניים, אלא מסיבות טכניות ויבשות בלבד. ואיזה מאיר רוצה לרצוח אותך? המאיר המדובר קורא סמוי בפורום? ועזבי איומים לרצח, אם הוא בנאי טהור ועם הייחוס הנכון את מתבקשת לפלוט את השם מיד!

למעלה