ומה עם שרה?

Buffy1

New member
ומה עם שרה?

שימו לב לכתבה הזאת: משרד החוץ מתכנן להביא לארץ משלחת של כוכבי הוליווד למען הזדהות עם ישראל, יהודים ולא יהודים. בכתבה מוזכרים במאים: וודי אלן, סטיבן שפילברג והאחים כהן. כמו כן, השחקנים: ג´רי סיינפלד, גולדי הון, גווינת פאלטרו, מייקל דאגלס, וינונה ריידר, אדם סנדלר, דיוויד שווימר, ליסה קודרו, נטלי פורטמן וג´ף גולדבלום. המטרה היא להגיע לרשימה של 30-35 אנשים, ככה שהרשימה עדיין לא מלאה. אולי יזמינו גם את שרה? היא יהודיה מצד אמא שלה (מה שהופך אותה ליהודיה לפי המסורת) וכנראה שגם מצד אבא שלה (לפי שם המשפחה גלר). אולי אפילו יבואו איתה כמה מחברי הקאסט?

Buffy1

New member
יש ברשימה גם שחקנים לא יהודים

אם אני לא טועה גווינת´ פאלטרו, וינונה ריידר ומייקל דאגלס הם לא יהודים.

WillowFreak

New member
ווילו יהודיה ../images/Emo6.gif

ועל כך נאמר.... (ביחד איתי לפי השיר
) "הלווואייייייי! ששרה תגיע לארץ.... "הלוואיייייי שאלי תבוא איתה או במקוממממהההה..... הלוואאאאאייי!!! וכל הסקוביז ירצו גם... הלוואיייייייייי!!! וינטשו את אמריקה הצבועעעעעהההה.... (לא הכי משוררת.... אבל היי! רק התעוררתי מהשינה..
אז זה הכי טוב שיצא ...
)

A-men ../images/Emo13.gif

אמרו לי פעם שיש כל שנה (או יותר) כנס שנקרא כנס של הברונז, עם שחקנים מהסדרה וכו´, כל פעם במקום אחר. לפני שנתיים בערך אמרו שיכול להיות שזה יהיה בארץ, אבל בסוף זה לא יצא.. SO close! ואל.

talrv

New member
אממ.. באמת?

אני ממש בספק.. זה מין כנס שנתי (אני כמעט בטוחה שזה שנתי..) של הרבה ארועים ואורחים והקאסט והכותבים וכל מיני אנשים מרחבי העולם שאוהבים באפי.. עד לפני כמה שנים היו עושים את זה כל פעם ביבשת אחרת, ככה זה התחיל לפחות, אבל בשנתיים האחרונות העבירו את זה לארצות הברית ומשאירים את זה שם כל הזמן.. אז לא נראה לי, אבל אם זה מה שעוזר לה לישון בלילה
.. סתם, תמיד יש את התקווה.. ואני מצטרפת לאמן, רק שאני לא מסוגלת להיות יותר מדי אופטימית, בטח מנסים להביא יהודים או אנשים שהצהירו את אהבתם לישראל או הביעו רצון לבקר בארץ.. בכל מקרה, אני מצטרפת לווילופריק המשוררת (דרך אגב ווילופריק, את במקרה מסתובבת המירק לפעמים?) בשירת "הלווווווואיייייייי".. לשרה ולניק..

WillowFreak

New member
לכנס קוראים BPB ../images/Emo8.gif......

לכנס עצמו קוראים BPB והמשתתפים בו הם יושבי הברונז ברי המזל ועוד כל מני מעריצים מרחבי תבל וכמובן גם רוב הקאסט של באפי.... תמיד עקבתי אחרי מסיבות ה-BPB וממש מוזר אבל.... אף פעם לא ראיתי את שרה משתתפת בהם!! אז אני די מאמינה לשמועות שהיא קצת סנובית..
האירוע היחיד של "באפי" שראיתי אותה משתתפת בו היה רק אירוע 100 פרקים לבאפי, לא יותר. בניגוד אליה - אלי תמיד היתה מגיעה אפילו אליזה כשהיא עוד היתה בבאפי הופיעה וכמובן גם ניקי המתוק הזה... בנוסף זה גם אירוע התרמה - כל מסיבה מתרימים כסף לאיזו מתרה נעלה... אני ממש לא יודעת לאן... אבל בכל זאת מטרה טובה
היו לי פעם תמונות של המסיבה השנייה של ה-BPB בהן רואים את ניק ודיוויד רוקדים והמעריצים עומדים סביבם ופשוט בוהים בהם...אוי הקינאה...
לפני כמה שנים אם הייתם "חופרים" במעמקי הברונז (המקורי!) קצת יותר הייתם מוצאים המון פרטים על המסיבה... היה כתוב שם מתי תערך המסיבה הבאה ואיפה ואפילו היו שם רשימות של בתי מלון ואכסניות שנמצאים בקרבת המסיבה הבאה כדי שמי שרוצה להגיע יוכל להזמין און ליין חדר - אותו הדבר גם לגבי תחבורה, אוטובוסים וכדומה. ובקשר לרעיון של להביא סלבריטיז לארץ... דווקא נראה לי שאם יציאו לאלי היא תגיע (חולמת.... חולמת...) אפשר לספר לה על הדולפינים באילת והיא ישר תתלהב
כי אלי ודולפינים זה ממש סיפור אהבה. חוצמזה שהיא גם אמרה לא פעם שהיא מאוד אוהבת לטייל בכל מני ארצות... ואני לא יודעת למה אבל אני די חושבת ששמעתי פעם שהיא ביקרה פה ממש מזמן (לפני שהיא התפרסמה בתור ווילו..) או שאני מבלבלת אותה עם מישהי אחרת...
ו- talrv כן, אני מסתובבת במירק לפעמים עם אותו כינוי
ואני יודעת שגם את נכון?? כי ראיתי את הכינוי שלך פעם באיזה חדר של באפי...

חלומי.. ../images/Emo9.gif

מישהו בעד לצרף את ישראל לאמריקה? עוד מדינה אחת לא תזיק. ואל.

disney girl

New member
רעיון גדול

במילא אמריקה תמיד אומרים שאנחנו החברים הכי טובים שלהם אז למה שלא נתאחד וזהו?

btvs

New member
באמת לא נראה....

שעוד כוכב קטן (קטנטן
) יזיק להם...

talrv

New member
אז זאת כן היית את ../images/Emo13.gif

וכן, גם אני.. כשהאינטרנט המוזר שלי מאפשר לי, וכשהדאל נט עובד כמו שצריך, תוכלי למצוא אותי בהרבה ערוצים במירק, אבל אני הכי אוהבת את סאני-באפי בגלל הטריוויה.. אם ייצא לך לראות אותי פעם, תשלחי הודעה ונדבר..

כל הסקוביז נוטשים את אמריקה

והסדרה מתבטלת... מה לעשות, או סקוביז בארץ, או באפי בחו"ל

למעלה