ומה עם סיפור שמח?

shellyland

New member
עוד חצי שעה אני הולכת הביתה ../images/Emo6.gif

ובתפוז יש אייקונים חדשים (ועכשיו גם אצלי במחשב)

אושר מ

New member
אבל זה פורום של יעוץ...

את הסיפורים השמחים אנחנו שומרים בבטן
לשימוש בימים רעים יותר
..

לא יפה

סוקי כנראה הרגישה שמינון הדכאון אתמול עבר את השיאים האפשריים, והחליטה לאוורר קצת. אני גם סבורה שישנן בעיות שהן "שמחות" - כמו למשל: "החבר שלי, החתיך המדהים והמקסים, בנו של אייזנברג מסביון, הציע לי נישואים והודיע שהוא לא יכול לחיות בלעדיי. אני אמנם אוהבת אותו עד כלות, אבל איני מעוניינת לגור בסביון, משום הצפיפות, וחושקת בחווילה אימתנית בהרצליה פיתוח. אני חוששת שהוא ירצה לעזור לי בבניית הבית החדש, בריהוטו ובעיצובו על מנת שיותאם לחמשת הילדים ששנינו רוצים. אתם חושבים שהוא נסחף??" או - "יש לי בעיה. אני מצליח בכל דבר שאני עושה. בלימודים קל לי ואני מוציא מאיות על ימין ועל שמאל, בחורות מתחילות איתי על ימין ועל שמאל, אני יוצא כל ערב, נהנה מהחיים, חי טוב, ולצבא כבר התקבלתי לקורס טיס, כי הטופס שלי הגיע ישר לאבא, דן חלוץ, והוא אמר לי כבר בטלפון שהעניין סגור. הבעיה שלי היא שיש לי חבר שלדעתי מקנא בי נורא, ואני לא יודע למה. אני חושב שאולי זה בגלל שאני גבוה ממנו??".

../images/Emo6.gif אז הנה בעיה שמחה

סוף סוף יש לי חבר. אממה? אמא ואמא עוד לא יודעים. הבעיה היא שהם מתרגזים שבימים האחרונים אני יוצאת כל יום, כיוון שהחבר יצא לכמה ימים מהצבא. אני לא קרובה להורי. לא מדברת איתם על כלום.. אז איך אפשר שאמא לא תתרגז שאני יוצאת כל פעם?

suki da yo

New member
איך אתם עושים את זה?!

איך כולם יכולים להסתיר דברים מההורים שלהם? אני ממש לא קרובה להורים שלי, אבל כשזה משהו כמו חבר, אמא שלי תדע רק קצת אחרי החברות, לא כי אני רוצה שהיא תדע, אלא כי אני לא יכולה, לא מצפונית, פשוט אלא מעשית לא להגיד לה..... בכל מקרה, אם את מאמינה שזה קשר שיחזיק (בהצלחה, אגב) אז תגידי לה, וכמה שיותר מהר... אם לא, תעשי מהשחברה שלי עשתה- היא ידעה שזה קשר שלא יחזיק אז היא פשוט המציאה חברה חדשה ( כן,חן, היא מהכיתה המקבילה, את לא מכירה) ונפגשה איתה כל יום.... כשהם נפרדו, חן עברה למחסן עד לחבר הבא...

d@r121

New member
אחחחח המצפון

די קשה "להסתיר" (לא לשקר, להסתיר
) עובדות עסיסיות מהאמא וכאשר האמא פולנייה טהורה זה קשה פי כמה וכמה כי הרי כל שקרון קטנטון יהפוך למפגן ענקי של סחיטת המצפון לפעמים אני תוהה מה היה קורה אם מכניסים 3 פולניות ויאסר אחד לחדר קטן מי לדעתכם היה נשבר ראשון

אוי

בוודאי שלספר לה. השאלה היא איך לספר לה.. אני חשבתי לדחות את זה לשבוע הבא, שאז יהיה לו קצת זמן והוא יכיר אותם וכו´... הבעיה היא על לצאת הערב. מחר הוא חוזר לצבא... ואמא לא רוצה לתת לי לצאת הערב.

shellyland

New member
"אבל אמא, פגשתי מישהו נורא חמוד

ונראה לי שזה הולך להיות רציני. הוא ממש מעניין אותי ואני חושבת שגם אני מעניינת אותו. אולי בכל זאת, רק היום?" וכשתחזרי בלילה תגידי לה שהלך מצויין, וביום שישי כבר תספרי לה שאתם אייטם.

ומדוע לא לספר?

אפילו אין צורך בהכרות מוקדמת או בפגישה רבת משתתפים - אלא כמו ששלי הציעה, בקלילות ובנחמדות. בסופו של דבר המידע אמור לשמח את אמך, שהרי כעת היא יודעת שבתה פוסעת בתלם הנכון אלי חיים מאושרים, חתונה, ילדים, משכנתא, ורידים ברגליים ומשחקי ברידג´ סוערים במתנ"ס השכונתי. ברצינות - זה לא צריך להיות כזה מסובך. אמא, את יודעת שיש לי חבר חדש? בגלל זה אני יוצאת הרבה, אבל שתדעי, אם את דואגת, שהוא בחור טוב, ממשפחה ממוצא אירופאי, הוריו אקדמאים - עובדי מדינה, וטרם עשיתי משהו שעליי להתבייש בו. אם הגירסה הזו אינה מתאימה למה שאת, ירח אדום, אמורה לספר לאמך, הייתי מציעה לנקוט בגישה קצת יותר מעורפלת אך נעימה: אמא, יש לי חבר חדש. אני יודעת שהוא החמישי בשבוע האחרון, אבל הוא באמת אהבת חיי. הבעיה היא שהוא צריך הרבה כסף ומהר, וחשבתי שאולי את רוצה לפגוש אותו, ובתמורה הוא יפגוש את הארנק שלך? וברצינות לחלוטין: אין דבר, לדעתי, שישמח אם בישראל מאשר לשמוע שבתה מאושרת, חובקת חבר חדש, ובעיקר- רוצה לשתף את אמה בסיפורים, בחוויות ובעיקר בעצם העובדה שטוב לה. תתפלאי, זה עשוי לשנות את גישתה מהקצה אל הקצה.

הממם

תודה רבה לכל העונים... הגישה הראשונה מתאימה בול (הורים אירופאים וכל הזבל..) הבעיה שלי היא שאיני יודעת איך בכלל להגיע לנושא עם אימי, שאיתה מה לעשות, אי אפשר לדבר... או אם לדייק, אני לא יכולה לדבר...

אפ16

New member
|../images/Emo45.gif../images/Emo160.gif

כייף לקרוא אותך וזה כבר עושה שמח ב

כמדומני ששכחתי לציין

שבעברי הרחוק (אי שם בגיל 16) הניק שלך היה בהחלט שם המשתמש שלי בחיי היום יום.

למעלה