ומה עם הפרק היומי?!

ומה עם הפרק היומי?!

היה פרק גדול! אהבתי איך שהוא נכנס בסוף וצעק על ארז, ואיך ליה הסתכלה! חחחחחחחח גדול! גם סוף סוף ליה גילתה את הפרצוף האמיתי של קובי! פרצוף תחת! ונירה, היא כל פעם כמעט מסגירה את עצמה, מה היא דפוקה?! אממ, שכחתי את המשפט שרציתי לכתוב, טוב אז אני הולך לי ללמוד היסטוריע~! בע ביי

חצי פרק משעמם......

החצי השעה הראשונה היתה משעממת שכל הדברים היו ידועים ריקי רבה עם ליה, אחרי זה ליה רבה עם קובי, ליה סיפרה ל-ירון על הבגידה אחרי זה סיפרה לנירה על הבגידה, וקובי רב עם ריקי, מה שאני בא להגיד שלא התקדם כלום, הצופים כבר ידעו את כל זה לכן זה היה משעמם. החצי השני היה כבר יותר מעניין.. המתח הזכיר לי את המתח כשארז בא להודות לנירה על התפקיד ובדיוק שאול נכנס ושמע אותו. מחכה ליום ראשון..בטח יהיה מעניין.

אתם יודעים מה נראה לי?

נכון שבתיה ונירה ניסו לחשוב איך להפיל את תיק ההפללה על ארז בלי שהוא ידע שנירה עשתה את זה? אז מה שנירה עשתה- ביקשה מהסוחר סמים הזה ללכת לבית של ארז באותו הבוקר, ואז- כמו שראינו, היא בעצם שיכנעה את ליה ללכת לשם באותו הבוקר בתירוץ שהיא צריכה להתקרב לארז- כי היא ידעה שהיא תראה את הסוחר סמים הזה עם ארז ובעצם תספר למשטרה ואז הכל יפול על ארז! מה דעתכם?

MMM007

New member
זה היה די ברור, ראיתם את ההבעה של

נירה כשליה יצאה כדי ללכת לארז? מין הבעה כזאת של "חכי חכי מה הולך לקרות שם..." והפרק דווקא היה יפה, איזה מצחיק היה שקובי אמר לריקי "לכי תדרסי זקנה- תרגישי עוד יותר טוב!" חחחחחח... וקובי בכלל לא שם על ריקי, הוא פשוט נמשך אליה וזהו

אולי ריקי רעה אבל מצד אחד אפשר

גם להבין אותה! חוץ מזה מה ליה מאשימה רק את ריקי? שתאשים את בעלה- הוא היה צריך להיות נאמן לה! היא העיקר אומרת לו "לא רוצה לדבר איתך" אבל היא באה ומתנשקת איתו ! לדעתי ריקי היא השחקנית הכי טובה שם! היא משחקת כל כך יפה! וגם שירן!

למעלה