ומה עם בעלי חיים?!

ומה עם בעלי חיים?!

ומה נעשה עם כל בעלי החיים המשוטטים המסכנים שאינם אחראים לגורלם הנגרם להם בשל מלחמות האגו של בני אדם מניאקים?! האם החיות הזעירות הנאיביות והנאמנות לאין קץ האלו צריכים ליפול במלחמותיכם הבלתי מתחשבות בני אדם עלובים ואגואיסטים שכמותכם?! ל א . האם קיים איזשהוא אמצעי מיגון לכלבים? חתולים? ידוע לי על ערכות מגן שלפי מיטב ידיעתי פיקוד העורף חושב שאין מצב שזה יעזור ולא יועיל בשעת מלחמה. אני קוראת לכל הרחמנים שביניכם, בזמן מלחמה קחו על עצמכם הגנתם של לפחות 3 חתולים/ כלבים/ ציפורים וכו' המציל נפש אחת שאלוהים ברא כאילו הציל עולם ומלואו!!!!! תתעלו על עצמכם!!!!! בואו נעשה צעד קטנטנן ולא נחשוב רק על עצמנו. ולא , אל תידאגו, זה שתכניסו חיות משוטטות למקלט שלכם אתם לא תידבקו במחלות. לא נידבקים במחלות כל כך מהר. וזה ב ד ו ק . ואני קוראת לכם לקרא את הכתבה המזעזעת בלי מעצורים על אנשים נאצים (סדאם חוסיין 2) שמתפרסמת היום באתר "וואלה" www.walla.co.il הנקראת "20 חורים בראש וחוט ברזל בעין השמאלית ללא הרדמה מלאה". בואו נצעד לחלום בלי גזע ולאום. אז בואו ננסה עד שיהיה טוב, עד שיהיה. נכבוש את השלום ולא את השטחים. אז בואו ננסה עד שיהיה טוב עד שיהיה נקבור את הרובים ו ל א א ת ה י ל ד י ם . בואו ננסה, עד שיהיה טוב, עד שיהיה! או שאנחנו דור מזויין............... הנרקיסיסטית בשחור מבריק.(14).

למעלה