ומה עושים עכשיו???

holy_sheep

New member
ומה עושים עכשיו???

השאלה שהכי מטרידה אותי... בשביל מה הם עשו את זה? מה זה נתן לארגון הטרור הזה? הם סתם עצבנו את הדוד הגדול ועכשיו אפילו הוא כועס עליהם.. אחרי דארבן כל העולם כמעט והצהיר עלינו כעל מדינה גזענית, היינו בכיס הקטן שלהם... עוד כמה כניסות לעזה והם היו מנצחים בלי התערבות שלהם בכלל- צרפת היתה מוחקת אותנו.. אבל לא! זה לא מספיק להם! עכשיו הם הוכיחו לכל העולם עד כמה הם רעים! אני לא מצליחה להבין את האינטרסים שלהם. כל מה שהם הצליחו לעשות זה להראות לאמריקה שהם פגיעים, והטרור יגיע גם אליהם. ועכשיו מה? מה עושה ילד שמרגיש פגוע? –מרביץ בחזרה. אני מניחה שבימים הקרובים תתחיל הפגזה על פאקיסטן (שכבר התחילה), עיראק ואולי גם אירן ומשת"פים נוספים ערבים… ואז עיראק תפציץ אותנו בחזרה, כי אנחנו משתפ"ים של ארה"ב, ואז צרפת, רוסיה, בריטניה ואולי גם גרמניה יחליטו שזה לא מוצא חן בעיניהם- ויתערבו גם הם.. הממ…. מה נוצר לנו כאן? הרבה ארצות שנלחמות! איך קוראים לזה? ברח לי השם… מלחה"ע שלישית! אולי נוסטרדמוס צדק, אבל אני מקווה שלא. אני מקווה שאני רק מגזימה… שארה"ב תכעס, כנ"ל המדינות החופשיות, ומשום שאף אחד לא יקח אחריות- העניין לא יפתר, ואנשים יאמרו שזאת קונספירציה של הסי אי אי… תמיד יש גם כאלה… רק תחשבו על כל האנשים האלה… כולם בנים של אמהות, הורים לילדים, אחים של אנשים, חברים של אנשים, מאהבים של אנשים. וכל אותם אנשים נעלמו מחייהם של האנשים האחרים. והם צריכים לזאת באובדן. ולא בכלל שהאדם האחר נזהר בחציית הכביש או הסתבך בקרב יריות! אלא בגלל שהוא הלך לעבודה ביום הלא-נכון… משום שכמה ערבים התעצבנו על ארה"ב והחליטו לפוצץ כמה בניינים… מגדלי התאומים, הפנטגון … ועוד אוטובוס או מכונית תופת… ומה הלאה? הטרור תופש תאוצה, ומגיע למקומות חדשים. בין אם מבחינת הנשק שבידם ובין אם הטכניקות שלהם. הדולפינריום, מגרש הרוסים, שלושה פיגועים ביום אחד, מגדלי התאומים, הפנטגון, חטיפה של מטוסי נוסעים… תחשוב מה יקרה הלאה? פצצה ביולוגית מקומית? הם יחטפו בי"ס? וישחטו את כל התלמידים אחד אחד? מה הלאה? ועכשיו אחנו צריכים לצאת ולצעוק שלום! להוכיח לכולם שאנחנו לא נתעורר מהחלום גם אם כל הפלשתינאים בעולם יבואו אלינו ויאמרו לנו בפרצוף שהם לא רוצים שלום! ואז מה אנחנו עונים? – אז עם מי נעשה שלום? עם בלגיה? אנחנו צריכים לעשות שלום עם השכנים שלנו… אנחנו צריכים לעשות הפרדה! אנחנו צריכים לעשות שלום עכשיו לפני שהמצב יתדרדר… יתדרדר לאן? מי ציפה שמגדלי התאומים יתפוצצו? מה צפה את הירושימה? מישהו צפה את הדברים הללו? פשוט דברים שקרו… והנה אנחנו שוב עומדים עם שלטים וצועקים! צועקים אל הממשלה? אלא שמוכנים לחשוב על השלום? ומה עם הצד השני.. שלא מראה נכונות… שאלה רצינית- אנחנו יכולים פשוט לקבוע להם מדינה בלי הסכמתם? לומר להם שהם מקבלים את החלק הזה והזה והזה והנה הם מדינה… ואחרי שהם יתארגנו, ויהיו מאוחדים- אז אנחנו מוכנים לשאת ולתת איתם, אחרי שיש להם צבא מאורגן ורה"מ או מלך… ? אנחנו יכולים פשוט לקבוע בשבילם מדינה עם גבולות שלא יהיו מוסכמים עליהם? פשוט לתקוע אותם בחלקים מסויימים, ולהפטר מהם לתמיד??? נמאס לי מכל הטרור הטפשי הזה… וכל יום הם ממציאים דברים יותר ויותר טיפשיים… דברים שלא משיגים כלום. אני עוד יכולה איכשהו להבין למה הם מפוצצים אוטובוס או סתם מטענים שלא פוגעים באף אחד… כגורם הרתעה.. כדי שנראה שאנחנו צריכים להכנע לדרישות שלהם.. (שנמות!). אבל בזמן האחרון הם עושים דברים פשוט לא חכמים! דברים שלא מובילים אותם לשום עמדה מקובלת, אין להם דעת קהל… אבל החיים נמשכים, ואנשים הולכים לבית ספר, כמו שצריך. וגם אתמול נכנסנו לג´נין והפצצנו תחנות משטרה פלשתינאיות, אבל לאף אחד כבר לא אכפת, כי מה זה כמה ערבים מסכנונים מול עשרות אלפי אמריקאיים חסרי ישע? אני חושבת שעכשיו אמריקה אפילו תעזור לנו בהפצצת פלשתין… כי- "מגיע להם". והנה אנחנו שוב נכנסים לרוטינה שלא מוצאת חן בעיני. מצד אחד, אנחנו רוצים שלום עם אנשים שלא רוצים שלום, ואם הם רוצים- הם לא בעמדת כח. מצד אחר, האמריקאים רוצים להכנס בפלשתינאים, וכך גם רוב מדינת ישראל. ומצד שלישי הפלשתינאים לא מראים נכונות ומגבירים את הטרור שקיים… אז מה אני אמורה לעשות? במי לתמוך? בשביל מה לקוות? (שיכנסו בהם וילמדו אותם מה זה.. או פשוט לבקש מהם שלום שוב…) היה לנו על זה הרבה דיונים, ואני יודעת שאם נכבוש אותם זה לא יועיל. יחזיר אותנו ל67. אז מה עושים? אם הם לא רוצים את מה שאנחנו מציעים (או לא מציעים)? אנחנו לא יכולים לזרוק אותם מכאן או לקבוע להם גבולות בגלל הומניות ודמוקרטיה ובלה בלה בלה… ובו בזמן- אנחנו אשמים בגלל שאנחנו לא מעניקים להם תנאי מחייה הומניטריים… לאנשים שמגדלים ומחביאים בעצם טרוריסטים! אנחנו לא מטפלים בהם מספיק יפה! כי יש ביניהם גם אנשים בסיידר… לא כולם וצחים- זה ברור… אז אם אנחנו בסיידר איתם למה הם לא עוזרים לנו? למה הם רוצים מים וחשמל, אבל הם לא מוכנים להסגיר מחבלים??? ערפאת מקבל כספים מסעודיה, מצרים ולוב… הוא פשוט מבזבז אותו על תחמושת במקום על פיתו עזה בעלת שלושת מיליון התושבים… וזה לא מקובל עלי! איזה מן שליט הוא? מבזבז כסף על "שחרור פלשתין" במקום על שיפור תנאי המחייה של האנשים שיש לך על השטחים שיש לך! הוא שליט חרא! ואני מצפה ממנו לדאוג לעם שלו… אבל במקום זה- הוא מאשים אותנו במה שאנחנו עושים… מצד אחד, הוא רוצה שנתן להם מים וחשמל, ומצד שני הם נלחמים בנו… אני מניחה שגם אם היינו נותנים להם זכויות הם היו לא מרוצים, כי הם רוצים יותר טריטוריה… והם רוצים אותה לעצמם! אז במקום לשפר את החיים שלהם, הם מנסים לצבור יותר אדמה… ובקצב הזה, לא ישאר מי שיחייה על האדמה הזאת! אני לא רוצה עוד מלחמה! מלחמה זה רע!!! אני מאוד מקווה שזה מן ענן שחור שיעבור מעל כל העולם הזה... שהערבים יורידו פרופיל- אחרת יהרגו את כולם! את כ-ו-ל-ם! לא רק את הרעים... ולפי זה.. גם ישראל הפצפונת תהרס.. יותר מדי דם! רע מאוד! אני מבולבת... מה אנחנו אמורים לעשות??? ענה ענו לי כבשה מבולבלת...

למעלה