ומה לגבי מלריה?

1מוטי1

New member
ומה לגבי מלריה?

באילו מקומות במזרח צריך ושמעתי על כל כך הרבה תופעות לואי שזה מפחיד בכלל לקחת אז: 1. איזה מקומות במזרח צריך (תיאלנד, האיים, לאוס, קמבודיה וכו' והודו נפאל) 2. מי שלקח אילו תופעות לואי היו לו? ובכלל האם לקחת כדורים נגד? ועוד משהו - אני שונא יתושים - אילו הגנות אפשר נגדם????

מוטי..

ערכנו פה דיונים אין ספור בעניין, ממליצה לך לחפש בארכיון הפורום או בשאלות נפוצות, אני בטוחה שכבר כתבנו ספר שלם
ואם לא תמצא, סלע יעזור לך. בהצלחה :)

sela v

New member
לגבי תופעות הלוואי

כמו שללי אמרה היו פה הרבה דיונים בנושא, ואי אפשר לדעת עד שלא לוקחים את הכדור. לגבי המזרח בהודו צריך, בתאילנד תלוי איפה. נפאל רק במקומות הנמוכים כמו שמורת צ'יטואן. לגבי לאוס וקמבודיה אני לא יודע, אבל באופן עקרוני בכל אזורי קו המשווה צריך חוץ מהונג קונג וסינגפור. יש אתרים שיתנו לך מידע מפורט בנושא תסתכל תחת קישורים ובריאות או הרופא שיתן לך את החיסונים יוכל להגיד לך איפה לקחת כדורים. מה שכן את כדורי המלריה מתחילים לקחת שבוע לפני שנכנסים למקום נגוע ו-4 שבועות אחרי שיוצאים.

jeshu

New member
יתושים דוחה יתושים צבאי - רעיל וחזק עושה את העבודה לרב.חות מזה כך איתך זוג מכנסיים ארוכים מתאימים למזג אוויר חם (וזה לא חייב להיות משהו ב-280 ש"ח מלמטייל)וחולצה ארוכה ודקה.

למעלה