ומה יהיה לנו בהופעה

JimmyBoy

New member
שתי שאלות חשובות

אהלן חבר'ה, לא הייתי כאן הרבה זמן (בספק אם עדיין זוכרים אותי פה..). בכל אופן, שתי שאלות שמהותיות מאוד עבורי לקראת ההופעה שתגיע כבר: 1. אין לי חולצה של דפש מוד, ואני מאוד רוצה אחת. איפה ובכמה ניתן למצוא? בחנות "תומר" בדיזנגוף סנטר אמרו שהיה להם ואזל... 2. חבר שלי רוצה כרטיס, ואני - נבלה סוציאלית שכמוני - לא רוצה ללכת לבד. האם נשארו הנחות דרך פלאפון, ואילו עוד הנחות ניתן למצוא?

Dancin Fool

New member
שאלה לגבי שעת ההופעה

אה שלום לכולם ושבוע טוב שיהיה רציתי לדעת אם מישהו יודע את השעה של ההופעה של דפש מוד שתערך בארץ תודה רבה

השירים במופע

לפי מה שהבנתי הם משתנים בצורה משמעותית. מישהו יכול לעדכן בכל כמה זמן פה את הרשימה?? כל כמה זמן היא משתנה ולמה לעזאזל?1?!?!?! מה השירים שיהיו במופע נכון לעכשיו??

jhshadi

New member
רשימת השירים?

מישהוא יודע מה הם השירים שהם יבצעו בהופעה המתוכננת בארץ?

Neo geishA

New member
בקשר להופעה ב3.8

מישהו יכול לגלות לי מי תהיה להקת החימום? :]

JimmyBoy

New member
ועוד שאלה

התקשרתי לקסטל, אמרו לי שפרנץ פרדיננד יחממו אותם או את ווטרס... האם העובדה שלא קראתי על בואם של הפרדיננדים השבוע אומר שהם יחממו את דפש באופן סופי?

super girl 15

New member
אמממ.. השעה זה קצת בעייה..

בוא נעשה חישוב מהיר.. פותחים את השערים ב- 17:30... הופעת החימום תתחיל בין 19:00 ל-20:00 אני בטוחה שההופעה של דפש מוד לא תתחיל לפני 21:00...
מקווה שעזרתי...

הגר26

New member
היא משתנה כדי לגוון, אני מאמינה

ואם היא משתנה כל הזמן אז אי אפשר כל כך לדעת מה יהיה בארץ... נכון להופעה האחרונה, שהיתה לפני יומיים, ב-17.6, הסטליסט היה זה:
Intro A Pain That I'm Used To A Question Of Time Suffer Well Precious Walking In My Shoes Stripped Home In Your Room John The Revelator I Feel You Behind The Wheel World In My Eyes Personal Jesus Enjoy The Silence Encore: Shake the Disease Photographic Never Let Me Down Again​

הגר26

New member
לא ניתן לדעת בוודאות

כרגע הם משנים קצת את הסטליסט של השירים כל הופעה. היום יש הופעה בבוקרשט, אבל לפני יומיים היתה בסופיה בבולגריה והסט ליסט היה זה:
Intro A Pain That I'm Used To A Question Of Time Suffer Well Precious Walking In My Shoes Stripped Home It Doesn't Matter Two In Your Room Nothing's Impossible John The Revelator I Feel You Behind The Wheel World In My Eyes Personal Jesus Enjoy The Silence Encore: Shake the Disease Photographic Never Let Me Down Again​

הגר26

New member
blond redhead

ויהיו עוד להקות או להקת חימום מהארץ, אבל עוד לא ידוע מי

Dancin Fool

New member
לא ממש הבנתי

נגיד אפשר להגיע לשם בשבע ולא בחמש וחצי? פשוט זאת ההופעה הרצינית שאני הולך אליה

little 14

New member
בגדול כן אבל.....

לא יהיה לך מקום בשורה הראשונה או קרוב בכלל

Dancin Fool

New member
זה לא הולך לפי הכספים?

כאילו מי שמשלם 400 יושב יותר רחוק ומי שמשלם יותר זה יותר קרוב

super girl 15

New member
לא זה ממש לא ככה...

אין בפארק מקומות.. כולם נכנסים בשער שכתוב בכרטיס ומתפזרים בפנים... מי שמגיע לשורה הראשונה ראשון... זוכה!!

למעלה