ומה יהיה יום אחרי ?

ומה יהיה יום אחרי ?

מה כותבים כאן בפורום ? פואד כזה , או כזה , אתמול תמך בפרס , היום הציג מועמדות משלו ואני שואל אותכם , נו באמת זה מה שישנה ? האם פרס יהיה יו"ר זמני ? או פואד ? או סנה ? או דני עטר ? ומה עם הדרך ? ומה עם תוכנית המפלגה ? אהההה כן מתגעגעים לרענו כהן , "המפלגה ניצחה" האומנם ? המפלגה ניצחה ? חברים יקרים , אין יסוד למפלגה , אין דרך למפלגה , אפילו באופוזיציה לא נשמעים , כן , כן אולי מחכים להזמנה של אריק ממשלת אחדות ... מהו הפתרון ? רענון , פשוט רענון , מנגנון המזדקן של המפלגה , עסקונה דבוקה לכסאות , הרסתם אותנו ... בחמישי יתכנס המרכז , אני תקווה שתקום צעקה , דור חדש של אנשים שאכפת להם ינסו להזיז את העגלה התקועה , אישית אהייה אחד מהם , יותר לא אשב בשקט , יותר חבריי לא ישבו בחיבוק ידיים . לילה טוב , יהונתן

EverMan

New member
יונתן , אני מסכים

שהצעירים חייבים "להשתלט" על העבודה. אבל זה לא נכון שהח"כים שלנו לא פועלים. אם תעבור על הסדר יום של הועדות או תראה מדי פעם ערוץ הכנסת (מומלץ בחום) , תראה שלרוב יש לנו יותר ח"כים מאשר לליכוד ולכל מפלגה אחרת. הח"כים שלנו פועלים מעולה , ומאוד התגאתי בהם בזמן התוכנית הקלקלית. נכון , הם יכולים לפעול יותר טוב , אבל הם לא לא פועלים.

ראה ...

אני מניח שישנם מספר ח"כ חרוצים העושים מלאכתם נאמנה , אבל וכאן יש אבל מאוד גדול , האם מעבר לעבודה אינדבידואלית של ח"כ זה או אחר , לא היה ראוי להתארגנות כלל מפלגתית ? והיכן האופוזיציה הלוחמת ? איפה הלחימה על דמותה הכלכלית של המדינה ההולכת מדחי לדחי בכל יום ? איפה הח"כים שלנו העומדים כמקשה אחת ? כלום , פשוט כלום , עסוקים בכל זמן פנוי "מי יהיה המחליף " היתר ? לעזאזל היתר ! זוהי לא מפלגה שאני חולם עליה , זוהי לא מפלגה שאני מרגיש חלק ממנה . אני בכל מקרה לא אקטר כאן , אני אצא למאבק שיחל ביום חמישי וימשיך הלאה עם קבוצת אנשים שאכפת להם ולא נגועים במנעמי השלטון ... לילה טוב , יהונתן .

EverMan

New member
אבל כן , כן יש אופוזיציה לוחמת

כן נלחמים על דמותה הכלכלית. אבל מה ? העיתונות מעדיפה להתמקד בנושאים השוליים האלה - ולא מראים את הדיונים בכנסת או בוועדות. כי זה לא מעניין. וכן , הם כן עומדים כמקשה אחת. למרות שאני חושב שאפשר להביא אנשים יותר טובים. הח"כים שלנו הם הטובים ביותר בכנסת.

EverMan

New member
תסתכל על מליאת הכנסת

על דבריהם ומעשיהם בפועל (ולא רק מה שמשדרים בחדשות). תסתכל על יומני הועדות - אולי תהיה שם נוכח. ותראה למה הם הטובים ביום.

למעלה