ומה אחרי הפיתוח?!

DarkDiamonD

New member
ומה אחרי הפיתוח?!

שלום, אחרי שאני מסיים לצלם במצלמה אני מעביר את התמונות למחשב, צורב אותם ורץ לפתח להנאתי, חוזר הבייתה, שם באלבום המתאים וניגש למחשב למחוק את התמונות. ברצוני להמשיך להשאיר אותם על המחשב אבל הם נורא גדולות. הרזולוציה עצומה כך שבכלל אי אפשר לראות אותם על המחשב כי צריך לגלגל או להקטין. רציתי לשאול אם יש תוכנה מסויימת שמקטינה את כל התמונות נגיד לרזולוציה 800*600 או אפילו ל 640*480. עד עכשיו עברתי תמונה תמונה וזה די מייאש. תודה.

gilad65

New member
ACDSee

ניתן לראות את התמונות בגודל מסך (אפילו שהם גדולות יותר). כמו כן יש אופציה להקטין (פיסית ממש) כמה תמונות בו זמנית.

DarkDiamonD

New member
לא.. זה לא מה שאני מחפש

גם בזה של האקס-פי רואים אותך בגודל נורמלי אבל התמונות עדיין ענקיות. אני רוצה שזה יהיה הגודל הקבוע שלהם. אני עושה את זה בעזרת הצייר.. אבל העניין הוא שזה לא כייף לעבור אחד אחד ולהקטין.

LazyGecko

New member
למה קבוע ?

הקטנת התמונה זה לנצח, המידע בתמונה הולך לפח. לא תוכל להדפיס תמונות כאלו ולא תוכל להגדיל חזרה. כדאי לשמור את התמונה בגודלה המקורי או להקטין עותק ולשמור מקור גדול. ב ACDSEE אפשר להקטין הרבה תמונות בבת אחת.

rainmanone

New member
פוטושופ 7 עושה את העבודה

יש מצב עבודה שנקרא batch processing בפוטושופ שמאפשר לך לעשות מה שבא לך על קבוצות של תמונות.

למעלה