היי לא ציינת מינון, כמות, צורת הלקיחה (נוזל, כדור?) ופרטים אחרים. ואולי גם צמח זה אינו מתאים לך לסוג הבעיה, בכל מקרה השפעה יכולה להיות מ- יום ועד 4 שבועות ואולי יותר, הכל תלוי בטיב המילוי..... בבריאות טובה!
היי האם את נוטלת 2 ביום ביחד? בכל מקרה, לדעתי המקצועית הכיוון אינו מדוייק, היות ויש לטפל במניע לבעיה- למה יש סיוטים? למה יש מתח? האם יש לך את הכלים להתמודד עם המצבים או שמא "לברוח" עם הכדור????? כמה זמן הבעיה קיימת? האם חווית טראומה כלשהי בגללה יש את הבעיה? אולי טיפול משולב התנהגותי - רגשי - נפשי עם העניין הפיזי ייתן תשובה יעילה יותר. אגב, הוליראן אינו מיועד להרדמה! בבריאות טובה!
אני לוקחת שני כדורים,אחד בבוקר אחד בערב,ככה אמרה הנטורופטית (ניראה לי ככה קוראים לזה) בחנות שקניתי את זה.. למה בדיוק הולריאן נועד?אני הבנתי שלשפר את השינה... תיראה,אני כבר בטיפול פסיכולוגי כמה זמן,והבעיה העיקרית היא חרדות שגורמות לבעיות בשינה,סיוטים,וגם בעיות פיזיות.. הולריאן לא יעזור לי בכלל? ואם כן,איך ומתי? ועוד שאלונת-הוא יכול לפגוע בנהיגה? ממש ממש תודה על התשובות!!!
היי אני מקווה שאת לא בונה על ייעוץ מקצועי בחנות טבע כמו שלא היית הולכת לפסיכולוג בתחנת אוטובוס...... - עם כל הכבוד לשניהם והמקצועיות שלהם... פני למטפל רב תחומי לייעוץ ורק אחרי ראיון עומק מקיף אפשר להתיחס בצורה עינינית ומקצועית. היות ושאלת ההשפעה חוזרת אז: חוק פרמקולוגי הוא שההשפעה שונה מאדם לאדם, את תקחי אקמול ואני אקח ההשפעה תהיה שונה אם בהתחלת ההשפעה או לטווח ההשפעה , ישנם גורמים מסויימים לכך כגון: גודל הגוף, קצב חילוף החומרים, משקל ועוד.... בבריאות טובה! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/index.html