ולפרק של היום

lgmtk

New member
ולפרק של היום../images/Emo26.gif

היה פרק טוב. בפרק הזה גם הבנתי שכמו שבכל עונה יש איזה דיג'יגורל קריטי שחייב שהוא יהיה-כך גם קואיצ'י. סוסאנומון מאוד חזק-שילוב של כוח ההגנה של גריימון קיסרי וכוח ההתקפה של מגנה-גרורומון-מה שעושה אתו חזזזזזק
זה רק אני או שהם תקפו את ההתפתחות המפלצתית (
) של לוסמון בתחת??? חחחחחחחחחחחח-נקרעתי. היה קטע טוב עם נימון שכנראה שתה המון קפה........אני לא זוכר ציטוטים.....מה אתם חושבים על הפרק

lori4

New member
פרק נחמד...

סוף-סוף שמענו כמה דברים מהלב לא נשמעים לי כאילו מישהו כתב אותם והם מקריאים מתוך דף. הקרב עם לוסמון היה ממש משעמם, אבל סוסנמון מגניב הוא מזכיר נורא את אומנימון. הוא לא הייתי במתח שזה נגמר, שלא כמו בעונות 1 ו-2, אז זה קצת הרס לי.

Leemon

New member
פרק נחמד

אבל של אתמול היה יותר טוב. "חשבתם על הלא יאומן והשגתם את הבלתי אפשרי!" (בוקומון)

Leemon

New member
עוד ציטוט

פאטאמון: "יופי טופי" לופמון: "בדיוק" סאלאמון: "אהה".

היה פרק נחמד..

הפרק של אתמול היה הרבה יותר טוב \= אבללל.. סוסנמון מדליק!!^_^ ההתפתחות של לוסמון מגעילה!!!\=

CoolBoy14

New member
מחר הפרק האחרון!!!!!!!!!

ומי שבוכה מסרטים מצוירים להכין ממחטות

lori4

New member
לפי מה שראיתי..

העונה הזאת לא מצטיינת בדברים רגשנים(דעתי בלבד, אין לדברים שלהם עומק אמיתי), אז הסיכוי שאני אבכה נראה קלוש ביותר.

מחר?...\=

אני אכין ליתר ביטחון ממחטות P: למרות שאין סיכוי שאני אבכה. אם כבר אני אבכה,אז זה בגלל שנגמר דיג'ימון ;_;

Apikachu L

New member
הביצה מיתנפחת כמו בלון!

היא ניראת מרושעת (כן, בישביל חביתה בטוח) צייתו לי או תושמדו - אבל התירגום מאנגלת לא מדוייק@ ויש ללוסמון השטני(יש מלאכי ומעורב - כינויים שלי) קול מה זה מבחיל
ממש פויה.בא לי להקיא משהו.... למה רק טאקיה וקוג'י יכולים לבצע התפתחות מיזוג?

כי כרגיל בדיג'ימון יש את השניים

שהם "כוכבי הסדרה" (כמו כוכבים בסרט למשל) והם מקבלים את כל הדברים המגניבים. ותמיד זה אותם שניים: הגוגל-בוי והזאב הבודד. סוסאנומון באמת מזכיר את אומנימון, למרות שאני לא מת עליו, אבל סוסאנומון מגניב. אני לא מת על המתקפה של סוסאנומון, כי אני מעדיף מתקפות שבאות מבפנים (כלומר, מגוף הדיג'ימון, שהוא יורה או משהו) ולא ממכונות כאלה. ועוד שאלה אחת: מה זה הדרקון המחורבן הזה?! למה יש לי הרגשה שזה Xeed Milleniumon (ההתפתחות של מילניומון, זה שקן וריו נלחמו נגדו)?

Apikachu L

New member
לא היתכוונתי לזה

אלא להתפתחות שהיא שילוב של הנשמה והנישמת חיה. והדרקון באמת מחורבן שלא כמו לוסמון המלאכי שניראה שמו ילד חמוד או לוסמון המעורב שהוא חתיך (אבל לא מגיע לקרסוליו של מיוטיסמון!) אבל לוסמון השטני הוא לא חרא! הוא חרא מאוד מגעיל!!!! (יותר גרוע מהשרותים ברכבת)

Leemon

New member
כי הכוח להתפתחות המיזוג בא

מהדיג'יביצה של סראפימון, אבל אחרי שפאטאמון בקע כבר לא היה את הכוח הזה. ולכן רק קוג'י וטאקויה הספיקו להתפתח ככה... זה כמו שבעונה הראשונה רק לטאי ומאט היתה דיג'יגדילת "על" (או איך שקוראים לזה) לגריימון מלחמתי וגרורומון מתכתי, ולשאר הילדים הדיג'יגדילה הכי גבוהה היתה "מגה" (ברמה של גריימון מתכתי, ווירגרורומון וכו').

lgmtk

New member
ההפך

גריימון מלחמתי זה מגה..........גריימון מתכתי זה על......אלא אם את מתכוונת לגרסה היפנית.....

DanaDuck

New member
הוא לא עצוב...

הוא שמח. הוא הרי חייב ליהיות שמח. כי הרי זה ברור שחבורה של ילדים בני 11 יוכלו להציל את כל העולם מהרס טוטאלי...פפפ... האם מישהו בכלל העלה ספק בכך?! אבל אם כבר מתייחסים, אני רוצה לחזור לנושא שהעליתי לפני כשבוע. כל העונה הם מנסים לעזור לדיג'ימונים ולהציל אותם ובסוף כל העולם הדיגיטלי נחרב והדיג'ימונים נסרקו. לא חבל על הטרחה מלכתחילה?!

OFIRB9

New member
אני חייבת הכל למון!

ולמחזיק מפתחות שלה! הוא הציל אותי בפרק של אתמול וגם היום אבל אתם יודעים מה הכי כיף???? אני הקלטתי את כל הפרקים האלה! נההההה!!!! חחחחחחחחחחח כבר ראיתי את קואצ'י בפעם הראשונה שלו מיליון פעם ואותו מת שישים פעם (מסכנה מיני) ומחר יש לי קלטת פרטית לקוג'י וקואיצ'י מתחבקים!!! בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שיתחבקוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא יעמוד בזה....

lori4

New member
"אני הקלטתי את כול הפרקים האלה....

נהההה"? מה זה אמור להביע בדיוק? לי יש כול פרק (חוץ מהאחרון) של דיג'ימון פרונטייר.

Leemon

New member
כיף לכן, אני אפילו לא יכולה לחלום

על כ"כ הרבה קלטות... הפרקים היחידים שאני אשמור מוקלטים הם שלושת האחרונים (של אתמול, היום ומחר) פעם רק היו לי הרבה פרקים מהעונה השניה, אבל עליתי עליהן בגלל חוסר קלטות בבית... =\

למעלה