ולפעם ה-1 ו Exclusive....

nOway1

New member
ולפעם ה-1 ו Exclusive....

הוידאו של הצלם המקצועי " ג'ורג' "....
.......~~~~~.......לא לגנוב ...
אני מחכה לתגובות ולשאלות ..!!!! ו אני מבקש שלא לכתוב את המילה " יפה " כי היא מעצבנת אותי .... ...................................................חלון ראווה.................................................. http://www.youtube.com/watch?v=Xjdc6ifl07Q

nOway1

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif....

תודה על ההתעניינות !

rotemfiji

New member
תשובתי לסרט...

אני לא אגיד יפה, כי אני גם לא אוהבת שזו הדעה שנותנים לי בלבד על משהו שאני עושה\יוצרת. אז דבר ראשון- זה הסרט גמר שלך בבית ספר? או שזה אחד מהפרוייקטים השותפים לאורך השנה? 2- אני אתן לך פידבק בתור אחת שסיימה מגמת תקשורת (לפני כבר 3 שנים, אבל עדיין זוכרת
). אני חושבת שיש כמה בעיות עם הסרט. * הכתוביות צריכות עריכה חוזרת. יש בעייתיות להשתמש באופן חוזר עם סימני קריאה, גם במקומות שהם לא היו נחוצים. יש להשתמש בהם רק שהם באמת נחוצים ובאו להדגיש נקודה מסויימת. *המוסיקה מאוד מקורית ויפה מלבד קטע המוסיקה האחרון שבסרט- מוסיקה שצורמת לאוזן. אני חושבת שהיא לא הכי מתאימה לסרט. לרוב בבגרות המוסיקה מאוד חשובה לסרט ובהחלט אפשר לקבל עליה הרבה נקודות. אצלנו בכיתה למשל הרבה חברה לא התאימו מוסיקה טובה לסרטים שלהם וקיבלו על הראש בגלל זה... *הסרט הוא מאוד יצירתי ובאמת לא אופייני לרוב הסרטים שהחברה במגמות עושים, אבל למרות שהוא מאוד יצירתי ומוצג באופן טוב אני חושבת שיש בו דברים שלא מספיק ברורים ומחודדים לקהל הצופה וזה בהחלט מצריך צפייה שנייה ושלישית. 3- כפי שאמרתי, לדעתי הסרט מאוד יצירתי ושונה מהמוני סרטים של מגמות שראיתי, בהחלט יש לך קו מחשבה שונה וייחודי ולא סתם אתה תלך לוויצו ולכל מקום אחר ותצליח בגדול !!! אוהבת :)

nOway1

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif תודה..!

רותם היפה ... תודה רבה לך ..על ההערות זאת פעם ראשונה שאני מצלם ומעריך ... את צודקת בכל מילה ו מילה ... אני עשיתי את הוידאו בשעתיים ..... עד 4:00 בבוקר אני מצלם ו מעריך .. התייסרתי הרבה ו לא יודע על ... הם לא ביקשו ממני ..שהסרט שיהיה עם איכות טובה או על הפנים או לערוך ...הם ביקשו את הרעיון .. אז כשאמרתי להם אתם רוצים שאני אסביר מה הרעיון אמרו לי לא ... תודה דרך אגב .. השופטים "המעריצים " נתנו לי כפיים ו יש מישהי שבכתה ו מישהו שאמר לי שהוידאו הכי יפה ומעניין שראיתי אותו בחיי מאוד מרגש .. והאמת אהבו את המנגינה יותר מהסרט... שלא תחשבי שאני wow אני בן אדם צעיר מתחיל ללמוד ..! אני סיפרתי לכם מה קרה ..!

rotemfiji

New member
אמרתי שהסרט מאוד מיוחד!!הוא מאוד שונה

ממה שרוב התלמידים במגמת תקשורת מגישים בסופו של דבר... והמוסיקה באמת מעולה- מלבד הסוף שפחות אהבתי, אבל יכול להיות שזה רק הטעם שלי. וזה היה הסרט גמר שלך ??

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifגורג..כמה שזה סרטון התחלתי ותמים..

מחומרי גלם ביתיים ובלתי ממוקצעים..אבל גמני הזלתי דמעה.. זה אומר הרבה.. למרות שאני רגישה (מדי) במיוחד שיש ילדים וירי
... ותינוק שבוכה בסוף.. ונכון שכל הסרטון נבנה בכדי לדבר לרגש הרופף והמוחבא בקפידה בדפנות הלב שחלילה לא יראו ולא ירעדו להם הידיים להבא לפני שישחררו את הירייה מהקנה...
ובדרך כלל סרטים שאמורים לשחק ולמתוח את הרגשות שבנו הם או לעוסים מדי, ומאוסים, או שבכל זאת התמימות הכנה שבהם תדבר אלינו במיוחד שאני יודעת מי עומד מאחורי הסרט.. אז אהבתי.. וזה בהחלט נקודת זינוק מקסימה להצלחות הבאות..
בהצלחה ילד

למעלה