תשובתי לסרט...
אני לא אגיד יפה, כי אני גם לא אוהבת שזו הדעה שנותנים לי בלבד על משהו שאני עושה\יוצרת. אז דבר ראשון- זה הסרט גמר שלך בבית ספר? או שזה אחד מהפרוייקטים השותפים לאורך השנה? 2- אני אתן לך פידבק בתור אחת שסיימה מגמת תקשורת (לפני כבר 3 שנים, אבל עדיין זוכרת
). אני חושבת שיש כמה בעיות עם הסרט. * הכתוביות צריכות עריכה חוזרת. יש בעייתיות להשתמש באופן חוזר עם סימני קריאה, גם במקומות שהם לא היו נחוצים. יש להשתמש בהם רק שהם באמת נחוצים ובאו להדגיש נקודה מסויימת. *המוסיקה מאוד מקורית ויפה מלבד קטע המוסיקה האחרון שבסרט- מוסיקה שצורמת לאוזן. אני חושבת שהיא לא הכי מתאימה לסרט. לרוב בבגרות המוסיקה מאוד חשובה לסרט ובהחלט אפשר לקבל עליה הרבה נקודות. אצלנו בכיתה למשל הרבה חברה לא התאימו מוסיקה טובה לסרטים שלהם וקיבלו על הראש בגלל זה... *הסרט הוא מאוד יצירתי ובאמת לא אופייני לרוב הסרטים שהחברה במגמות עושים, אבל למרות שהוא מאוד יצירתי ומוצג באופן טוב אני חושבת שיש בו דברים שלא מספיק ברורים ומחודדים לקהל הצופה וזה בהחלט מצריך צפייה שנייה ושלישית. 3- כפי שאמרתי, לדעתי הסרט מאוד יצירתי ושונה מהמוני סרטים של מגמות שראיתי, בהחלט יש לך קו מחשבה שונה וייחודי ולא סתם אתה תלך לוויצו ולכל מקום אחר ותצליח בגדול !!! אוהבת