ולסקר שלי......

נעמצי

New member
ולסקר שלי......

האם אתם הולכים לצפות היום בכל ה
? ( במילים אחרות "אוסקר" ) או לא? אני כן
יהיה משעשע לצפות בזה בפעם הראשונה בגרמנית. מעניין איך זה נשמע בנאצית. ואתם???

נעמצי

New member
אני משועשעת קשות מהדיווחים שלפני...

חחחחח ראיינו את ניקול קידמן ודובבה אותה מישהי שנשמעת בת חמישים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

OrianUshke

New member
אני לא יכולההה

אין לי עדיין טלוויזיה בבית!!! אווווף! אין חיכיתי לזה.... חשבתי שעד עכשיו כבר תהייה אבל ההורים שלי הם כמו שני צביםםםםםםם... בעע

ד ל ת

New member
אוי

טלוויזיה בדיבוב לגרמנית זה דבר כל כך נוראיייייי!!! היה חופש אחד שביליתי כמעט את כולו בשוויץ, והיו בטלוויזיה דברים לא רעים- דארמה וגרג, תהרוג אותי וזהו וכו'. חבל שהכל היה בגרמנית. ומה שלא היה בגרמנית, היה באיטלקית או בצרפתית. ד"א- כתבתי כאן הודעה, לפני כמה זמן (בתור יערעעע), ובה כתבתי שיש סיכוי שנעבור להונג קונג. הסיכוי הזה גדל. עוד לא החלטתי מה דעתי בנוגע לזה.

בשלב מסויים מתרגלים כבר

ולומדים להכיר את השעות בהן הפרקים משודרים באנגלית
חוצמזה, אני עכשיו מוצאת את עצמי צוחקת מחברים בצרפתית, ולא בגלל שזה מדובב. כנראה שבשלב מסויים מתרגלים...

d b s 1 6

New member
חחחח נעמונה

גם אותי זה הגניב לחלוטין. חחחח ואיך שאת חיקית לי בטלפון את המדובב של בן אפלק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל אופן את הברזת אח"כ!
אז מה אם את נוסעת לסקי? גם אני רוצה! למה הבווארים עושים הכל בשבוע איחור ולי כבר נגמר החופש ולך לא???.
בכל אופן הקלטתי לך את השאר. שתדעי נעם

נעמצי

New member
יו! חוצפן!

קודם כל אחרי שעה בטלפון זה די נמאס!! וחוץ מזה - בתור אחד שעשה סקי לפני שבוע אתה עוד מעז לדבר? ואתה בטח שואל את עצמך למה לעזזאל אני במחשב עכשיו? אז אני אהיה נחמדה ואפילו אענה לך. יורד שלג! והנאצים פה סגרו את האתר עכשיו! ואם אתה צוחק עכשיו אתה תמות ב 19 לחודש. שמעת? מזל שהם יפתחו אותו עוד מעט שוב. מה זה פה??? חרמון??? כל שלג סוגרים את האתר??? בכל מקרה עכשיו הרמקולים מודיעים שאפשר לחזור למסלול אז אני עוזבת את הלפטופ עכשיו וחוזרת להנות ( נהנהנהנהנהנהננההנה) ותודה רבה רבה על ההקלטה! מואהאהאהאהאה

למעלה