ולסקר הבא

darksideonline

New member
ולסקר הבא

מה הלחן הכי טוב שנכתב? זה לא חייב להיות השיר הכי טוב שנכתב שלהם ואני אתחיל-שט אלייך עברייני שרה השכנה סוכן כפול וד"ר קליני לדין

רעיון מצויין!!!!!!!!

אני הולך על אהובתי...... עוד לחן ממש מעניין הוא "בספסל מול האגם". ראויים לציון נוספים--->"תחזור תחזור","שלמונזה"... כעיקרון הלחנים היותר שקטים שלהם יותר אהובים עלי...

הממ... רעיון מעניין!

אני בהתלבטות קשה... על פני השטח מדהים, וגם "הספסל ההוא מול האגם", ובעצם כל השירים מהעמותה... גם תחזור תחזור יפה מאוד, ואני מאוד אוהב את אין מקום אחר, את באה לבקר, ואופטיקאי מדופלם. אבל מעל כולם! בואי וניפול!

Lenard

New member
אני חושב

שהשיר שאינסטרומנטאלית הכי טוב זה "זה לא יכול להיות ישן" שמייקל שר במפלצות התהילה...

שלמונזה

New member
יש ספק בכלל?

ש-ל-מ-ו-נ-ז-ה-!!! וגם בספסל מול האגם לחן פשוט מקסים!!!! כמובן שכולם יודעים מה הפייבוריט שלי, לא?

ANIGO MONOTOYA

New member
אז ככה....

לדעתי יש יותר מדי... ובכל מיני קטעים... בקטע הפאנק רוק כמובן שזה "הכל התחיל בנאצר..." בקטע היותר "יצירה" זה "ריקוד המכונה" בנוסף יש את השיר "בן המלך" שרק קטע הסולו בסוף מדהים אותי בצורה לא נורמלית
בקטע קצר של טראנס נחמד (רק לידע עצמי אני לא סובל טראנסים!), "אין מקום אחר" (הקטע מופיע בערך בסוף השיר ולי זה נשמע כמו איזה קטע מ-"mortal kombat" למי שמכיר...
(סתם התחשק לי בננה...) אבל אלו שאני הכי מעדיף (זה כולם, אבל בכל זאת) 1.בדרך אל הים 2.מדברים עלייך 3.שלמונזה 4.סוזי בלי היד 5.תחזור תחזור אבל בחירתי היא... (כמובן ש"שלמונזה תשמח", דרך אגב מה השם שלך?) אז כבר הבנתם... שלמונזה"

vegi force 1980

New member
הממממ.....תנו לי לחשוב.....

לא צריך לחשוב בעצם!!! הכל התחיל בנאצר ואחר כך דני

darksideonline

New member
לאניגו ואייל

אייל הרבה זמן לא היית וולקאם בק ואניגו גילית לנו סקופ לגבי מורטל קומבט תודה!עכשיו אנחנו יודעים מאיפה זה לקוח,אני לפחות ידעתי מה הם אומרים ..

למעלה