ולסיכום...

ולסיכום...

אז ככה... יום שני 27.2.06 היו אחד הימים היפים שחוויתי מתחילת השנה. תוכנית הגמר הגיע לסיומה ואיתה גם הגעגוע העז שחובים כול המשתתפים בליבם אני בכול אופן מוצאת נחמה בין שלל התמונות שהספקתי לצלם בכול הלחץ הזה של אותו יום. אני מרגישה כמו איזה כתבת מגזינים עכשיו מה לעשות זה בה בטיבעיות.. בכול אופן אל תפספסו יום שישי את התוכנית המדהימה מרגשת "מפתיעה" ומצחיקה שהיתה בכול העונות. אני לא עוזבת אותכם יקיריי אני תמיד יזפזף באתר ויענה לתגובות שלכם תכנסו לגליה הכנסתי לשם את כול התמונות שהספקתי לצלם. ולך יקיר שושני שמחה בשמחתך ואוהבת אותך עד גבולות הדימיון של השיר ששרת לי "ובלילות עניים דומעות שפתיים לוחשות אלייך אלייך"

israel62

New member
נתת אחלה ביצוע בגמר../images/Emo24.gif

ולא נורא -אין מה לעשות ...אני באתי לעודד את בן משפחתי איציק בן ארי וחצי נחמה הייתה ששני תותחים כמוך וכמו איציק לא נכנסו לשלישיה כי זה שידר לי שבטוח משהו"לא בסדר"ואני לא רוצה להרחיב שיהיה לך בהצלחה -כולם התלהבו מההופעה שלך והפרגון שלך אחרי האכזבה של ההודעה. ולך איציק היקר-אתה עוד תראה לכולם ובמיוחד לערוץ עשר שאתה זמר עשר!!!!

חן לוי זה בשבילך

מאמי רציתי להפרד ממך אחרי התוכנית ולא מצאתי אותך אני מצטערת מעימקי נשמתי שהמפיקים תכננו את זה שנעמוד מתחרות אחת ליד השניה. אני רוצה שתדעי שאני מאוד אוהבת אותך ואם היית נישארת היה יותר מעניין. סליחה אם בכול מקרה זה פגע בך ותזכרי תמיד שזכית את מקום ראשון בתוכנית שהייתה רק שלך. "ואני רק רציתי לשיר.... אז השארתי לך תמונה שלי ושלך למזכרת נצחית כחותם ליום שלא ישכח...

למעלה