ולסיום כלים צבועים שקניתי בהום סנטר 10 ש"ח כל אחד, הוספתי עם אקריל ציורים משלי.
Y yaffgil New member 28/10/02 #1 ולסיום כלים צבועים שקניתי בהום סנטר 10 ש"ח כל אחד, הוספתי עם אקריל ציורים משלי.
ש שמיימית New member 28/10/02 #2 הכלים האלו ב- 10 שח?? ממש זול יצא לך ממש יפה צבעת ישר על האלומניום או שמת ג´סו? בכל הום סנטר יש את הכלים האלו? אני קניתי פעם מחזיק למטריות עלה לי 60 שח!!
הכלים האלו ב- 10 שח?? ממש זול יצא לך ממש יפה צבעת ישר על האלומניום או שמת ג´סו? בכל הום סנטר יש את הכלים האלו? אני קניתי פעם מחזיק למטריות עלה לי 60 שח!!
ל לילך1 New member 28/10/02 #4 ../images/Emo140.gifממש יפה... מצטרפת לשאלה של שמיימית...שמת חומר מקשר לפני הצביעה ???
Y yaffgil New member 28/10/02 #5 כלים על הכלים הצבעוניים פשוט צבעתי עם אקריל וכך גם על הכלים עם הפרות ללא ג´סו. הכלים מאלומיניום נקנו בשוק הפישפישים בת"א במחיר ממש זול.
כלים על הכלים הצבעוניים פשוט צבעתי עם אקריל וכך גם על הכלים עם הפרות ללא ג´סו. הכלים מאלומיניום נקנו בשוק הפישפישים בת"א במחיר ממש זול.
Y yaffgil New member 28/10/02 #7 טעות../images/Emo52.gif צרפתי את הקובץ הלא נכון. הכלים לעציצים נקנו בהום סנטר במחיר של 10 ש"ח.
P psa New member 28/10/02 #10 yaffgil../images/Emo20.gif ,יפים ,גם אני קניתי כאלה הדבקתי על אחד מהם מפיות .
ע עינתפ New member 28/10/02 #6 וואו, איזה יופי. מצטרפת לכולם איפה ומתי קנית את הכלים הללו. 10 ש"ח, מחר אני רצה לקנות...
L lilachh New member 29/10/02 #11 זה ממש ימש יפה - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני בטוחה שתתמכרי בקרוב.... ואגב - יש לי חולשה ל ולכבשים (אני בעד אייקון של כבש גם...) .....
זה ממש ימש יפה - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני בטוחה שתתמכרי בקרוב.... ואגב - יש לי חולשה ל ולכבשים (אני בעד אייקון של כבש גם...) .....