ולמי התשובה ?

sofia

New member
ולמי התשובה ?

אני כבר תקועה הרבה זמן בעבודה בנאלית שלא משקפת אותי ולא נותנת לי בטחון וביטוי. אני מצטערת לא באתי לעולם להיות מזכירה. להזכיר לבוס כמה פגישות חשובות יש לו היום , כשלי אין שום פגישה/דייט משמעותי או משמעות לחיי היום יום שלי. וכרגע ראשי אינו בלימודים לכן אולי למישהו יש הצעה מה בכל זאת אפשר לעשות מבחינה מקצועית ללא תואר. ורק אלוהים יודע כמה אינטלגנציה רגשית ואחרת יש לי וכמה אני מודעת לכל מה שמסביבי וכמה שמחה יש בי, שרק לאחרונה נותנת ביטוי, לאחר מעצור של שנים, של סביבה חסרת ניצוץ חיים, חסרת אהבה לאנשים ולטבע היפה שיש בעולם בחוץ ובעולם הפנימי של כל אחד מאיתנו. אני רוצה כבר להיות עם מישהו שמתחבר אלי ברמה רוחנית-נפשית-פיזית אני לא רוצה להתפשר על מישהו שרק מגרה אותי פיזית. אני גם רוצה לחוש פרפרים בבטן.

sunrise of love

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

ודבר שני WELL COME TO THE CLUB!!! אני חושבת שאם החלטת שזה מה שאת רוצה - אז זה פשוט מגיע, מנסיון. צרי לעצמך משמעות בחיים וזה לא קשור כלל לאם יש לך דייט או לא. יכולות להיות 200 פגישות בלי שום משמעות לחיים לא? שמחה? אינטליגנציה? רגש? את אומרת על עצמך כל כך הרבה דברים יפים שאין ליספק שהמושהו הז שאת רוצה- בדרכו אילך. אהבי את עצמך ובטאי את אהבתך לעצמך. אני, רק מלקרא את מה שכתבת , התאהבתי........... ולהתפשר של משהו שמגרה אותך פיזית - גם בעיני זו פשרה אבל....אני חושבת שיהיו גם אחרות שיחשבו אחרת. מה אתן אומרות בנות? בכל מקרה הנה חיבוק אחד גדול ממני להעלאת המורל.

sofia

New member
ומעכשיו שאני כבר ברוכה

ובכן שמש נהדרת תודה על החום שלך. לא הבנתי - אם החלטתי שמה ? אני בת 26 ועוד לא הייתה לי אהבה. ואותו אחד מעוניין באמת לאהוב אותי ואני כל כך צריכה את זה. האם אני באמת מפסידה כמו שהוא אומר? חוץ מזה אומרים שעניין זה גם משהו שיוצרים במערכת יחסים ואם אין את זה מצידי אולי זה יבוא. ואולי לא כי יצאתי איתו כבר חודש.

sunrise of love

New member
אם החלטת שזה מה שאת רוצה -

הכוונה למישהו לאהוב כמו שאת רוצה ולא רק המשיכה הפיזית..... ומה את אומרת לגבי מה שהוא אומר?????? את חושבת שאת מפסידה????? אגב, משיכה פיזית זה לא משהו שכדאי לבטל אותו. בעיני זה מאוד חשוב. אם לא היתה לך אהבה ובא לך את זה איתו אז יאללה. יקירתי, מלשבת ולחשוב מה כדאי לי? האם אני מפסידה? יהיה לי מעניין ? לא יהיה לי? אולי זה בכלל משהו אחר?.......... לא יוצא כלום!!!!!!! העשייה היא שתביא אותך לאן שתרצי. ועוד משהו....יש אנשים שהם הרבה יותר מבוגרים ממך, נשואים, עם ילדים,עבודה,משכנתא,כסף, אוטו, ובית ענק, וכל מה שצריך בשביל להיות מאושר..... ומעולם לא היתה להם לאהבה....... ותחשבי על זה........

sunrise of love

New member
עוד שני דברים

כשאמרתי שבית אוטו כסף ומשכנתא הם הדברים שיהפכו אותנו למאושרים - הנימה הייתה מאאאאאוווווד צינית כי זה לא מה שאני חושבת. וסופי, פה אצלינו בצ´כונה נהוג לענות על ההודעות מיד!!!!!!! אחרת כולנו פה חוטפים חרדת נטישה מאוד קשה וזה יהיה על מצפונך. רק רציתי שתדעו.

אורלי_ל

New member
היי סופיה

אל תתפשרי בגלל שאת חושבת שאת צריכה לקפוץ על העגלה הראשונה שעוצרת לך. אבל אם בא לך עליו אז למה לא? מה זה משנה שהוא אומר שאת מפסידה... ואם את מפסידה אז מה? החיים הם נסיון, חוויות, מקסימום תהיי יותר חכמה אחר כך. קבלי בזרועות פתוחות מה שהחיים מציעים לך, בלי לעשות יותר מדי חשבונות. נחמד לך איתו, סבאבה. לא נחמד לך איתו, גם סבאבה, תגידי לו תודה וביי. את חושבת שאת צריכה מישהו שיאהב אותך, אני אומרת שתמצאי את האהבה בתוכך ותני לה לצאת החוצה, תאהבי את עצמך ואת העולם ואז האהבה הגדולה תחליק בטבעיות לתוך החיים שלך. אם תרדפי אחריה היא תברח. בקיצור אם עוד לא מצאת את האביר אל תפריעי לעצמך ליהנות ממה שיש לך עכשיו...

sunrise of love

New member
תגידי............

את חייבת לכתוב כל הזמן את מה שאני כותבת/חושבת???????[ למה את מעתיקה????? בטח ככה עשית את כל הבגרות שלך!!!!!!פויה......יש לך בכלל בגרות?????? לי יש בן מחנדס. וסופי, מה פתאום לחגיד תודה??? שחוא יגיד לך תודה.אנחנו הפולניות תמיד עושות טובה להם....ובגלל זה יש לנו חור בבית החזה...........

סיון b

New member
חיפה זה בית החזה??

פולניה לא יודעת.... חרבה זמן חוא לא היה בשימוש....

אורלי_ל

New member
כן אני חייבת... זה בְּדם שלי...

תגידי, לאן שאני לא הולכת אני צריכה לראות כל הזמן את בן שלך מחנדס מול העיניים?! לך יש בן מחנדס, לי יש טחורים. כל אחד עם מה שיש לו, איזהו העשיר השמח בחלקו!

arg2000

New member
לסופיה שלום רב ../images/Emo24.gif

גם אני היתי במצב שלך. סתם,בת כמה את?????

rubber duck

New member
לסופיה

גם איי מחפש אהבת אמת
ואני בטוח שים אחד אמצא את האושר ועד אז אני ממשיך לנסות ולמצוא אותו בכל צורה שהיא
שרון

sunrise of love

New member
את פשוט מדהימה.

ובזה אני מודיעה שבשעה 15:30 אני נוטשת אתכם לאנחות......ואת האנחות אני רוצה לשמוע טוב????

אורלי_ל

New member
אווווווהההההההה....

אחחחחחח.... אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּ

למעלה