ולמה כך??

johnstone

New member
ולמה כך??

איך פתאום נתקעתי ככה, באמצע החיים? שהרי מאז שאני זוכר את עצמי הייתי אופטימי וטוב לבב. אז מה קרה פתאום? מאיפה מגיעה ההרגשה הזאת? פתאום השאלות האלו והפחדים....התעסקות אובססיבית ב"מה יהיה?" , ואיזה בחירות לא מועילות עשיתי שהביאו אותי למצב הזה, ושהייתי צעיר יותר חשבתי שבגיל הזה כבר אהיה "מסודר", עם משפחה, ילדים, אשה וכלב.....איפה בעצם טעיתי?
ובלילה, כן, בלילה הכל מקבל תהודה חזקה יותר. כל פחד קטן פתאום הופך לחרדה קיומית, והקול של הפחד הופך בלילה למהדהד, למשתק, ומשתלט על תיבת התהודה הפנימית, לא משאיר ולו חרך לאור, לאהבה, לתקווה. ולמרות שמחר בבוקר, יישטף אותו הפחד באור חומה של השמש ויתכווץ למימדיו הטבעיים, עדיין כוחו כה איתן, כה נוכח ביושבי כאן ער במיטתי, מביט אל חשכת הפחד. שואל את עצמי איך קרה? איכה נשארתי לבדי. ללא זוגיות, ללא חברים של ממש. והרי הייתי ועשיתי. ויצאתי עם זו ועם ההיא. ואהבתי כל כך. ואהבו אותי רבות. וטיילתי, ונסעתי וחקרתי והייתי. אז, למה? למה לבד????
פתאום עולה וצצה התהייה, מה בעצם המשמעות? לשם מה בכלל אני כאן? ולמי בעצם אכפת אם אני איננו. מה שהיה טריוויאלי בעבר מוטל כעת בספק. והספק עקשן ואינו מרפה. מחפש משמעות, מחפש אחיזה. וקולו של האגו, "אם היה לי כסף", "אם היה לי בית", "אם הייתה לי אהבה"..........אך האם באמת הייתה נפתרת התהייה אם היה? האם באמת היה נעלם הפחד כלא היה?

shayCn

New member
מחזק אותך

הלוואי שתמצא אהבה גדולה שתכיל אותך,שתנה את חייך,אז אתה תבין שכסף,בית,מכונית גדולה,הכל שטויות.אתה לא צריך את כל זה.
להיפך,נשים רבות מחפשות מישהו במעמד כלכלי דומה לשלהן למרות שמעמדן הכלכלי לא משהו,אפילו נמוך משלך.
כשתהיה לך אהבה,יהיה לך הכל.

דידי 9

New member
פשש איזה פתיחות!

לדעתי אתה חייב לשנות גישה, מחשבה....

אין אם בעולם. אין. לא קיים.
אם אני אחזור אחר כך, אני ארחיב קצת למה אני מתכוונת. :)

שבת שלום.

דידי 9

New member
טעית אולי בזה שלא התמקדת ורצית מספיק

את מה שאתה מציין שהיית בטוח שיהיה לך.......

אבל כל ההלקאה העצמית הזו תוביל אותך לאנשהו?
תרים את עצמך, תסתכל ותבין שמה שחשבת לא יהיה-אבל מהיום אתה בונה לך מטרה אחרת.
כי לחזור רוורס-אין ברכב הזו:) היא נוסעת רק קדימה.ומהר.
עשה סיכום ביניים, סלחלך על הכל, שים בתוך שק את כל המחשבות האלה-ועשה למענך.
תבנה משהו אחר...
אבל הפעם תתמקד. הפעם תנסה באמת להגיע, ואולי תצליח להאמין שוב בעצמך....
וקולו של האדו זה לא קולו של האגו אני חושבת, זה הקול של היאוש.
אם לא תרים אותך משם-אתה עלול למצוא את עצמך בגיל 50 כועס על עצמך שבגיל 40 לא הרמת אותך מהמקום הזה, ולא עזרת לעצמך.

בהצלחה:)

למעלה