ולמה אני לא?

ולמה אני לא?

יכול להיות שיש אנשים שפשוט לא מסוגלים להתאהב? הפעם היחידה שאני זוכרת את עצמי מאוהבת ,היתה בכיתה ב או ג אחרי נישואים שלא אהבתי בהם אבל היו מתאימים ונוחים לכל הצדדים,אחרי אקס חבר שנתן לי בזמנו את מה שהייתי צריכה. ועכשיו יש בחיי איש מקסים,שאני יודעת שאוהב באמת. ורק אני לא,למההההההההה? כשאני קוראת את מה שכתבתי זה נשמע רע ונצלני אבל זה לא ככה.את כולם אהבתי בדרך שלי, ועדיין אוהבת רק לא כמוהם. איפה הפרפרים שכולם מדברים אליהם? למה כל כך צריכה את הלבד שלי? סול אחרי וודקה אחת יותר מידי (הילדים אצל אבא ,זה בסדר)

יופי

עכשיו יצאתי גם חסרת רגש,וגם אהבלה. וכי לא ציינתי שאני אחרי וודקה? יש תרגום יקירתי?

../images/Emo6.gif אהבתי....

הוודקה מה היא עושה לנשמה
מרוקנת לגמרי את החסר,ומעצימה את היש. לילה טוב וחלומות פז לך סול

vered 37

New member
../images/Emo6.gif תגיד. למה נשארת רק עם הצינור ??

וכי למה הלכת בבושת פנים מההום סנטר ?

a n a t i 3 3

New member
יש לך מראה בבית../images/Emo35.gif../images/Emo40.gif

קחי את עצמך עכשיו (כן, עם הוודקה
) וגשי למראה שהכי קרובה אליך! מה את רואה
האם את אוהבת את מה שאת רואה??? מחקרים הוכיחו שרוב האנשים שהיה להם קשה להתאהב
לא אהבו את עצמם
לא ממש מכירה אותך ולא מודעת להערכה שלך כלפי עצמך, מה שבטוח יודעת שאדם שאינו מקבל את עצמו מכל סיבה שהיא אינו יכול לקבל את האחר. עוד סיבה שיכולה להיות שאותה "אהבה" שאת מייחלת לה ובטוחה שאצל אחרים היא נמצאת לא קיימת כלל! אותם הפרפרים שאת מציינת כאן הם ריגושים פיזיולוגים ונפשיים ולא באמת אותם בעלי כנף שאת מצפה לראות, גם הכוכבים והזיקוקין שסיפרו לך עליהם נמצאים ברוב המקרים רק באולמי החתונות רגע לאחר שבירת הכוס. שבי עם עצמך והגדירי לעצמך מה זו אהבה בשבילך.. אולי את מצפה למשהו שכלל לא קיים.

עשיתי כמצוותך

וכן חן בעיניי מה שראיתי שם.(גם במראה שמראה את הביפנוכו) המטפלת הזוגית שלנו האשימה אותי בזמנו שאני פריק קונטרולית. וכנראה שלא היו אלו האשמות שווא. אולי אני באמת חייבת כל הזמן להיות בשליטה מוחלטת . לא לגלות חולשה,לא להישבר,ולא להכניס אף אחד מספיק עמוק לנשמה. סתם מחשבות מאוחרות לשעת לילה מיותרת

Netta79

New member
../images/Emo24.gifעונה על ההגדרה

מה שאת מתארת זו התחושה שהרגשתי מיד לאחר הגירושין ובמשך השנה וחצי אחרית ... אוטם שריר הלב... אולי את פוחדת להיפגע? לא להיות נאהבת חזרה? אולי האדם הנכון טרם הופיע בחייך כשאוהבים בד''כ נפגעים מה שנקרא " הציץ ונפגע" אני מאחלת לך לאהוב , מכל הלב
~נטע

Mastul4u

New member
הערת אגב.....

פעם הבאה שיש לך וודקה אחת יותר מידי ,,,,,,,, מסטול שמאמין שבוודקה אפשר להתאהב.....

° זואי °

New member
כי עוד לא מצאת את זה

שיגרום לך להתאהב בו ואחרכך פשוט לאהוב אותו. זה שיש מישהו מקסים שאוהב אותך, לא אומר שאוטומטית את צריכה להתאהב בו ושמשהו בך דפוק אם לא. גם לא חושבת שזה אומר שאת לא אוהבת את עצמך. אם זה משהו שאת באמת רוצה (יכול להיות שאת פשוט לא רוצה), ויבוא מישהו מתאים, זה יקרה.

למעלה