ולכבוד ר' אסף ואלה שאינם מכירים את רב הלילה. הנה הניגון.
A asaf2000 New member 12/1/04 #2 אני מכיר את זה!!! ניגון יפה!! למרות שאני לא יודע של איזו חסידות זו משום-מה בא לי להמר על ויז'ניץ. אגב, מי זה הזמר בניגונים שאתה מעלה?
אני מכיר את זה!!! ניגון יפה!! למרות שאני לא יודע של איזו חסידות זו משום-מה בא לי להמר על ויז'ניץ. אגב, מי זה הזמר בניגונים שאתה מעלה?
א איש הרוח New member 12/1/04 #3 לא זה לא ויז'ניץ../images/Emo13.gif מוצא חן בעינך הזמר זה אני בחתונה שלך איי"ה אם תרצה אני אבוא ב"נ עם התזמורת שלי ונעשה לך שמח
לא זה לא ויז'ניץ../images/Emo13.gif מוצא חן בעינך הזמר זה אני בחתונה שלך איי"ה אם תרצה אני אבוא ב"נ עם התזמורת שלי ונעשה לך שמח
A asaf2000 New member 12/1/04 #4 זה אתה שר?!?!? וואלה אתה נשמע כמו זמר מקצועי...חשבתי שאתה לוקח את הניגונים מאיזו קלטת... פשש...
ב בן אהרון New member 13/1/04 #5 ברוך כשרונות ר' איש ../images/Emo3.gif הפעם הפתעת אותי יה-בם-בם, אוי אוי. כהלכתו !
O ora11 New member 13/1/04 #7 בוקר טוב../images/Emo6.gif ואני שמעתי את האיש בהופעה חיה בפסטיבל הכלייזמרים בצפת. זכיתי יישר כח איש בשל הניגונים והשירה מהלב. לא שכחתי את שהבטחתי .
בוקר טוב../images/Emo6.gif ואני שמעתי את האיש בהופעה חיה בפסטיבל הכלייזמרים בצפת. זכיתי יישר כח איש בשל הניגונים והשירה מהלב. לא שכחתי את שהבטחתי .
L liat ליאת New member 13/1/04 #6 שלום איש הרוח וכולם ../images/Emo13.gif הנה אני שוב כאן לאחר פסק זמן. משום מה הניגון מוכר לי, ואני מהמרת על חב"ד. אבל כזכור לי כבר היה ניגון חב"די, ולא נראה לי שתשים שוב. אז אחכה לתשובות האחרים ומילה קטנה - אתה שר נפלא!
שלום איש הרוח וכולם ../images/Emo13.gif הנה אני שוב כאן לאחר פסק זמן. משום מה הניגון מוכר לי, ואני מהמרת על חב"ד. אבל כזכור לי כבר היה ניגון חב"די, ולא נראה לי שתשים שוב. אז אחכה לתשובות האחרים ומילה קטנה - אתה שר נפלא!
א איש הרוח New member 13/1/04 #8 אוהו.... רבה לכולם על המחמאות בכל מקרה לא הייתי מעלה קבצים מקלטת של מישהו אחר...אתם יודעים יש בעיה של זכויות יוצרים וכולי הניגון גם לא של חב"ד. בקרוב אני אעלה גם אתר קטן עם פרטים של התזמורת שלי.מחירים מיוחדים יקבלו חברים קבועים בפורום שלנו אני שמח אורה שלא שכחת החידון שלנו הפעם קצת קשה...מדובר בחסידות לא גדולה וגם לא כ"כ ידועה.מעניין מי גילה אותו והפך אותו לריקוד עממי.
אוהו.... רבה לכולם על המחמאות בכל מקרה לא הייתי מעלה קבצים מקלטת של מישהו אחר...אתם יודעים יש בעיה של זכויות יוצרים וכולי הניגון גם לא של חב"ד. בקרוב אני אעלה גם אתר קטן עם פרטים של התזמורת שלי.מחירים מיוחדים יקבלו חברים קבועים בפורום שלנו אני שמח אורה שלא שכחת החידון שלנו הפעם קצת קשה...מדובר בחסידות לא גדולה וגם לא כ"כ ידועה.מעניין מי גילה אותו והפך אותו לריקוד עממי.