ולכבוד ראש השנה

ולכבוד ראש השנה

משחק שמזמן לא היה לנו שיר לפי נושא ולכבוד ראש השנה הנושא הוא: התחלות (נו מהה רציתם על ראש השנה ולסיים אחרי 15 שירים לכל היותר?) התחלות זה כל שיר שיש בו משהו חדש אממ לדוגמא NEW DAY HAD COME התחדשות של עפרה חזה הבנתם תקטע? בהצלחה.... ולכבוד השנה החדשה שתיהיה לכל באי הפורום שנה טובה ומוצלחת שנה של הנאה ושמחה של אושר ואהבה שנה מתוקה ויפה שנה שמתחילה לה בשיר
שנה מלאת משחקים
שנה של משחקי שירים
שנה טובה
אוהבים את כולכם תשת ומימל

סאביבית

New member
אם זכרוני אינו מטעני...

לדני רובס יש שיר בשם התחלות בדיסק בגוף ראשון

catyael

New member
התחלות...

"התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת, שאיתך נשארת..." (יזהר אשדות) ושתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה!!!

פ י י

New member
ככה:

"וזוהי רק ההתחלה". "סוף סוף ההתחלה" של דנה ברגר. זהו בינתיים.

M a D C o W

New member
אוקיי, אז...

"סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר..." תותים - "אור עולה מן המזרח, יום חדש הגיע..."

המממ

New member
ובכן...

המשפט: "כל סוף הוא התחלה של משהו אחר" הזכיר לי משפט משיר של להקת סמיסוניק (המוכרים משירם: secret smile) שאומר את זה הפוך: every new begining come´s from some other begining´s end. כל התחלה באה מסוף של התחלה אחרת. אני אוהבת את המשפט בגרסה הזו יותר. לצערי, שכחתי מה שם השיר. אם מישהו יודע, שיגלה לי מהר! אגב, מהרהרת, החתימה שלך גרמה לי לעשות דברים מוזרים (או יותר נכון לנסות). ובהזדמנות זו:
שנה טובה ומתוקה לכל החברים שתהיה לנו שנה של משחקי שירים הרבה בריאות, שמחה, שקט ושלום שיתגשם לטובה כל חלום ושנצליח השנה גם להנות ונעשיר את חיינו בהרבה מנגינות!
המממ.

למעלה